2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 987 988 990 991 ... 1020
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Црвена звезда  (Pročitano 447352 puta)
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
OS
Windows
Browser
Chrome 54.0.2840.71
Sestrić nekog Arkanovog, takođe likvidiranog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Linux
Browser
Chrome 38.0.2125.102
To veze sa navijackom opredeljenoscu ima isto koliko i ubistvo mutavog, nego bedni su i novinari koji odmah takve stvari ubacuju u kontekst sa sportom
« Poslednja izmena: 31. Okt 2016, 23:36:41 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 49.0.2623.105
Vec mi idu na zivce sa ne dovodjenjem igraca...ne mogu da zamislim da preguramo ovo sa bjelicom i mitrom...daj bre dovodite visokog jebem li vam majku rutavu...kenjaju kako imam 6m budzet mi 50% toga nismo iskoristili,ide mi na kurac covic...izadji kazi nemas pare i cao,a ne da jede govna...pa mi smo milera zamenili bjelicom zivote
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 49.0.2623.105
Mi smo igraca koji je postizao 14p po mecu,imao 6 skokova i 1,5 rampi zamenili bjelicom jebem vam mater u picku,koji je blokiran 1,3 puta po mecu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
OS
Windows
Browser
Chrome 54.0.2840.71
Tebra, ja ću da napravim transparente  "Bjeli, odlazi" i idemo kod Čovare na proteste. Smile

Realno, ovo što sad pruža je loše, ali nije on petica i nije kriv što nismo doveli još jednog visokog. Nervira me sama njegova pojava, ali znam da će igrati bolje kad dovedemo pravog centra. U ovoj ekipi pravi kriminal je Luka. Ako ubodemo sa peticom, Bjelica će na 4, Luka će nadam se igrati manje i izgledaćemo mnogo bolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 49.0.2623.105
Tebra mnogo me nervira bjelica,ajde on i nekako,ali mi na kurac ide covic...jbt doveo je matoru drtinu od 33god koja ne moze da se odlepi od parketa,ne moze nista u odbrani da odbrani,ali nista tu i tamo pogodi neku trojku nakon 3 popijene rampe i 5 promasenih zicera...i nece biti bolji,bice sve gori i gori jer mu godine to ne dozvoljavaju...plus ispod 250k evra nema sigurno...glupost veka,bolje da se rizikovalo sa nekim novim milerom za 150k vise nego dovesti mrtvo puvalo za koke znas da nece napredovati i platiti ga toliko...uterao nam pao kurac,sto ga nisu doveli majku im zelenu jebem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
OS
Windows
Browser
Chrome 54.0.2840.71
Miler se ne dešava svaki dan, nema takvih igrača puno, a da mi možemo da ih priuštimo. Nije sad da branim Bjelicu, verovatno sam pored tebe njegov najveći kritičar, ali može da se upotrebi u rotaciji jer je korisniji od Luke. Na 5 je loš, ali na 4 može da odigra korektno. Imaj na umu da je nama startna četvorka Luka, a dečko se raspada. Stalno sam mislio biće nešto od njega, ali nikako da ga dočekamo. Treba nam centar kao 'leba!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 49.0.2623.105
Bjelica jeste 4,ali je prespor za tu poziciju,a preslab za centra...on ne moze dorsija da izvuce i da ga pretrci,ne moze ni kao petica da napravi visak i ostane sam za 3,a ne kao cetvorka...zamisli kem birc ili patrik jang sta bi mu radili...nisam sanjao da cu ovo da kazem,ali bolje stimca da smo zadrzali za manji kes nego sto smo ovog majmuna doveli,pa da jurimo neku cetvorku koja ce da sjebe luku i istisne ga iz prve postave...bolesno ce ovo da zvuci,ali baja kada se povredi mi procvetamo...sto dalje iz naseg kluba i on i bjelica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
OS
Windows
Browser
Chrome 54.0.2840.71
Izvlačio je Dorsija lepo, e sad što je kilav i ne može da zakuca kad ga obiđe to je druga stvar. Barem je izvukao par faulova. Smile Jeste trom, ispada u odbrani, iritira i mene, ali to nam je što nam je. Na iskustvo ume da napravi poene pod košem i ubode poneku trojku. Ponavljam, sad očajno izgleda zato što ne može da igra na 5, a mora. Biće bolji na 4 bez obzira na sve mane koje ima.

Od Luke baš ništa ne očekujem više, nek je zdrav i nek je tu, ali nek se druži na klupi ako ne može bolje od ovoga što pruža.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.71
Vec mi idu na zivce sa ne dovodjenjem igraca...ne mogu da zamislim da preguramo ovo sa bjelicom i mitrom...daj bre dovodite visokog jebem li vam majku rutavu...kenjaju kako imam 6m budzet mi 50% toga nismo iskoristili,ide mi na kurac covic...izadji kazi nemas pare i cao,a ne da jede govna...pa mi smo milera zamenili bjelicom zivote

Ti da nekim ludim slucajem imas priliku da vodis klub izgledali bi kao neki finski klub sa 9 amerikanaca.

Pogledaj Galatu, koja ima 4 puta vise para od nas i ima:

Dva crna pleja, Russ i Dentmon.
Dibler koji je jedan od najboljih cistih sutera u Evropi.

Pa onda krila, Micov, Silb, Preldzic. Da li bi dao Dangubu za koga god? Simona ne bi, znam jer je proslu odigrao dobro.

Za Tyus-a bi ti dao i Kuzmica i Mitra i Bjelicu.
Pa mileroliki Dej Ostin, 211cm a ima prangiju.
Na sve to pod kosem jos jedan crnac, verujes u to? Dion Tompson.
A onda i bobanoliki Plajs, 221cm, bio u Barsi, u NBA. Jos i trojke gdin sutira.

E pa njih su usrali Bjelica, Mitar, Big Kuz, Simon, Gudura, Jovic....u Carigradu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 987 988 990 991 ... 1020
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: dim-che profil
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.