2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 1020
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Црвена звезда  (Pročitano 448227 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
 Smile

Bolja varijanta je ovo sto je napisao Empti....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung SGH-E590
Nego mi mozemo i treci da budemo...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Ја тако урлам и кад погоди. Одма бих га мењо, нема везе што је погодио. Да ти један Калинић шутира тројке преко руку са 8 метара. Иди бре. То ко да је Безбрадица шибнуо. Мада је Калинић ту и тамо научио мало.

morao je da sutne, isticao je napad. a i namestio je ruku u poslednje vreme jebes ga, sad bih pre dao njemu da sutira nego vilijamsu  Smile ok ako ne racunamo vilijamsa iz valensije  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Qtek 'bem ga
@malkin

Jel hoćeš sad da počneš da nam se izvinjavaš za ovog Cirbesa il hoćeš da počne TOP 16, da bude više nego evidentno?  Smile

Koliko nama fali još jedan dobar i to jak igrač visok igrač da se trti pod košem. . .

Dangubić me je obradovao što se malo oslobodio i što je vezao malo više svoj šut. . .

Mi još nismo dobili tekmu, niti je neko od igrača isprštao, da nije pri tom ovaj Stripoteka bio u elementu. . . možda Bobi, al ne u toj meri. . .
« Poslednja izmena: 13. Dec 2014, 03:28:17 od buzer »
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
HTC Sensation
Eh bre brate,pa ti cekao prvu sledecu utakmicu da me to pitas,m? Racuni se svode na kraju necega...cekaj,polako...

Tom logikom treba da menjamo i Vilijamsa i Dzenkinsa jebiga...pusti Svabu nek se on trti pod kosem pa cemo da sravnamo racune recimo posle TOP 16.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Qtek 'bem ga
Eh bre brate,pa ti cekao prvu sledecu utakmicu da me to pitas,m? Racuni se svode na kraju necega...cekaj,polako...

Tom logikom treba da menjamo i Vilijamsa i Dzenkinsa jebiga...pusti Svabu nek se on trti pod kosem pa cemo da sravnamo racune recimo posle TOP 16.
Ti, moderatore, si neki teški optimista. . .  Smile

A komparacija ti je kao frogs and grandmothers što bi rekao-pekao jedan bivši ministar spoljnih poslova, doživotni predsednik nekada jake opozicione stranke i pisac pri tom, da ne zaboravim. . .  Smile
« Poslednja izmena: 13. Dec 2014, 03:27:28 od buzer »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
HTC Sensation
Naravno da sam optimista,cim navijam za Zvezdu  Smile

Komparacija je na mestu ukoliko gledamo poslednja recimo 3 kola u svim takmicenjima...zato sam i napisao to. Ipak realnost tj stvarnost tj istina je nesto drugo,bas kao i kod Nemca. Zato i kazem,pusti decaka jos malo nek se igra....a onda kad recimo odradi dabl-dabl ucinak protiv Levskog onda cu ja da dodjem na temu u obrnutoj ulozi  Smile

Dobar je svabenzi,nemoj da ga baksuziras,mozda sad cita ovo i gubi samopouzdanje covek bezveze .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Qtek 'bem ga
Popuštaš. . . Smile u svojim tvrdnjama. . .

Ma veruj mi više ga jebe ovo sa koracima i da nikako da nauči da pivotira, ubija mu psihu . . .  Smile

Protiv Levksog da ispršti (i to pod znakom pitanja), a da nas pri tom  usereprotiv svakog u EL u TOP 16, jedino ako ne misliš da još dodatno povećamo minutažu Bobiju, pošto i ne provodi dugo vreme u igri. . . Smile

Ej, bre. . . Smile to je ono što vam @czbg94 i ja ovde crtamo, ne daj Bože, ovaj naš gorostas nam se sjebe na nekoj od tekmi, a već pokazuje znake iscrpljenosti, samo nek padne nezgodno sa one visine, a već je u poslednjim tekma par puta dobro ljoljno. . . i onda ... ?
Ne hejtujem, niti obezvređujem malog Tejića, kao što na moje postoje @Empty šišti, al on dečko ne može još uvek. . . a daj Bože da u jednom trenutku mu krene. . . i sad kako god nešto se izmaleriše i šta ćemo onda. drugari, pod košem. . . a plus što nam se igra u velikoj meri, blago rečeno, svodi na ovog našeg MVP-a i Stripoteku. . .

« Poslednja izmena: 13. Dec 2014, 04:46:14 od buzer »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
ma nama pre svega fali ta 4ka zbog broja igraca,nikad nisam voleo te univerzalce te stavi kalinu,te dangubu na 4 nemaju oni tu snagu da se guraju sa jakim krilima,mitrovic ja mislim da bi ga blesingejm izgurao pod kosem  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
aj zivota ti nemoj vise setili dangubu na cetvorku  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 1020
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: profil dim-che
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.