2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 1020
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Црвена звезда  (Pročitano 447597 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
Bojan Brezovac ‏@Breza89  5m5 minutes ago Serbia
Čović: .Mislim da sva sredstva od ovih kazni treba da budu uplaćena porodici Marka Ivkovića.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.65
Ljudi, zna li iko koliko se dobija love od njih u EL ili EC? Procitah negde da je za pobedu u EL 7000 eura (za osvajanje oko 100  Smile ) pa se pitam ima li iko normalan tamo, ponistise nam sve pobede ove sezone...po toj logici Partizanu tek jeb... mater sa onih 30 000. Ima li tu istine u ovim ciframa?
Istraživao sam ja malo kad sam pisao one podatke pre neki dan,to su smešne stvari 7 hiljada pobeda,osvajanje 250 hiljada,finalista 125,treći 75,četvrti 50,top 16 ništa,top 8 ništa,A licenca se plaća,B licenca se plaća kao neka menica,garancija,znači klub plaća ligi da ne shvati neko da liga plaća,oni drže tv prava,oni drže reklame u arenama,tv prava se vraćaju 75 posto klubovima,i tako... Smile

I onda neko kaze "Partizan godinama EL, pa top16, top8, top4...i gde su te pare"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Лупетају. Менаџмент Партизана ради поштено и ефикасно Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.65
Druga prica je menadzment, marketing itd...pricam o parama od igranja EL
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Potpuno je neuporedivo kad se dogodi incident u hali od strane domaće publike i kada dođe do incidenta kao što je bilo u Instabulu.

Ne kazem ja da ste vi s pravom kaznjeni, ne znam ta njihova pravila. Postoji prsten oko dvorane koji se tretira kao dvorana, ako ste uzeli tih stotinak karata onda oni verovatno smatraju da se organizovano vodili navijace koji su ucestvovali u incidentu. Ne znam kako to ide.

'ocu da kazem da vise vole da sornu kaznu nego 'leba da jedu. Najjace su mi one kazne zbog "ubacivanja papirnih predmeta na teren"... 5-10-15 'iljada. Nek' se gone u kurac.

buraz kada ti podjes sa kartama u tursku ,kada te policija sprovede do hale ,kada te u tu istu halu ne puste iako imas karte i onda iz glupih razloga krene policija da te pegla + njihovi navijaci,a jos si pritom pukao pare za kartu i put,a ko zna koliko je njih i nocilo tamo realno je kao prvo da se branis od napada,tako da ta prica kako smo kaznjeni zbog tuce ne pije vodu...mi tu tucu nismo izazvali,izazvali su je drugi i tu je izgubljen jedan mlad zivot i sad ti dodjes i kaznis klub sa 50 soma evra i utakmicu bez publike  Smile

Ко је започео тучу то је најмање битно, плус што нико жив не зна шта се тачно десило. За тучу је потребно двоје најмање (сем ако ниси Ленс Стивенсон Smile )
Колико сам прочитао, а углавном сви кажу тако, ви сте добили око 70 карата или тако нешто, а вас је било много више коју су покушали да уђу у халу и тако је настао метеж. Опет кажем, то је оно што је свако могао да прочита и углавном се извештаји подударају. Да ли је тачно нико од нас не зна. Једино што знамо је да је метеж постојао изеђу двеју група и да је нажалост један живот изгубљен.

IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2145
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Čović: Klub će se žaliti drugostepenom organu
Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je danas da je odluka disciplinskog sudije Evrolige nepravedna i da je jednostrano donešena, kao i da će se klub žaliti drugostepenom organu.
"Svi je zovu odlukom Evrolige, ali to je radio nezavisni sudija tog takmičenja. Na osnovu te odluke ja mu po starom srpskom običaju neću pominjati oca, majku i seme, ali veću glupost i nepravdu u životu nisam video, a svašta sam prošao u svim oblastima života", rekao je Čović novinarima u Beogradu.
Prvi čovek Zvezde je istakao da je odluka disciplinskog sudije donešena jednostrano, na osnovu izveštaja turske policije, za koji je rekao da je lažan. On je dodao i da će protiv disciplinskog sudije Evrolige Patrika Gradžana biti podneta krivična prijava ako je to moguće.
Zvezda je kažnjena utakmicom pred praznim tribinama u Evroligi i sa 50 hiljada evra zbog incidenata na utakmici sa Galatasarajom u Istanbulu, kada je ubijen navijač crveno-belih Marko Ivković.
"Zvezda će se žaliti na tu odluku. Ispoštovaćemo utakmicu sa Laboralom, igraćemo bez publike, a imamo nekih 10 dana žalbenog roka u kome ćemo precizno ponoviti sve ono što smo naveli u prepisci koju smo prezentirali sudiji", kazao je Čović i dodao da veruje da je veoma velika šansa da se uvaži žalba.
Čović je rekao da je Galatasaraj lagao u dopisu poslatom sudiji Evrolige.
"Vrlo sam iznenađen, jedan klub ne treba da se služi lažima, pogotovo ne klub koji ima ovakvu tradiciju, koja je vezana i za Srbiju. Trener Galatasaraja Ergin Ataman je trener u terorističkom klubu, pošto su Srbi osnovali taj klub 1905. godine", kazao je Čović.
Galatasaraj je zbog incidenta kažnjen sa 100.000 evra i tri utakmice igranja pred praznim tribinama, a Čović je tu odluku nazvao sramnom
"Oni su stekli uslove da bar dve godine ne igraju Evroligu, a ovo ostalo bez publike", ocenio je predsednik Zvezde.
Prema njegovim rečima, Zvezda ne snosi "apsolutno nikakvu krivicu" jer nije moglo da se pretpostavi da neko "ima nameru da pobedi po svaku cenu, pa i po cenu života".
Čović je istakao da će predložiti da se ceo fond kazni uplati porodici Marka Ivkovića, kada se donese konačna odluka i dodao da će Zvezda pružiti svu pravnu pomoć njegovoj porodici ako odluči da tuži državu Tursku.
On je kazao da ne veruje da će Evroliga razdvojiti dva kluba za Top16 fazu Evrolige i dodao da će Zvezda profesionalno organizovati eventualnu utakmicu u Beogradu.
"Jedva cekam utakmicu sa Galatasarajom, da budem gost u Istanbulu i da me predsednik kluba vodi na baklavu. Nemam nikakav problem. Zvezda će da ih organizuje kako dolikuje, profesionalno i pod kontrolom. U Beogradu se ne plašim ničega, ni u Istanbulu. To će biti pravi test, ne verujem da će praviti istu grešku", kazao je Čović.
Presednik Zvezde je posebno govorio o treneru Galatasaraja Erginu Atamanu, koji je nakon utakmice u Istanbulu srpske navijače nazvao teroristima, posle čega se, kako je Čović rekao, Ataman "cinično izvinjavao".
"Sramota je da se on zove trenerom i bude selektor reprezentacije Turske. To što je rekao je ravno kada bi selektor Nemačke rekao za Jevreje da su teroristi", rekao je Čović i dodao da podržava odluku države da se Atamanu zabrani ulazak u Srbiju.
"To je stvar države, a jednim delom i njegovog obraza. Potpuno podržavamo stav vlasti da se Atamanu ne dozvoli ulazak u Srbiju", dodao je Čović.
Čović je poručio da cela situacija treba da motiviše ekipu, a ne destabilizuje, dok će Zvezda sa Evroligom nastaviti profesionalan odnos.
Zvezda će dočekati Laboral Kuču pred praznim tribinama hale Pionir u poslednjem kolu Grupe D prve faze Evrolige, a prethodno će gostovati Olimpijakosu.
IP sačuvana
social share
Bubamara, bubamara nosa nema, slonovima njonja strci!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
izgleda da dolazi sloter iz reala,ja licno bih vise voleo da dodje drugi igrac iz 2 razloga prvi je taj sto sloter nije nesto poseban igrac,cak sta vise ne secam se da je igde imao zapazenu ulogu ,a druga je da je skup za igre kakve prikazuje
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Ericsson t10
Grifin mora ili niko drugi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
HTC Sensation
izgleda da dolazi sloter iz reala,ja licno bih vise voleo da dodje drugi igrac iz 2 razloga prvi je taj sto sloter nije nesto poseban igrac,cak sta vise ne secam se da je igde imao zapazenu ulogu ,a druga je da je skup za igre kakve prikazuje

Izvor ove gluposti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Qtek 'bem ga
Potpuno je neuporedivo kad se dogodi incident u hali od strane domaće publike i kada dođe do incidenta kao što je bilo u Instabulu.

Ne kazem ja da ste vi s pravom kaznjeni, ne znam ta njihova pravila. Postoji prsten oko dvorane koji se tretira kao dvorana, ako ste uzeli tih stotinak karata onda oni verovatno smatraju da se organizovano vodili navijace koji su ucestvovali u incidentu. Ne znam kako to ide.

'ocu da kazem da vise vole da sornu kaznu nego 'leba da jedu. Najjace su mi one kazne zbog "ubacivanja papirnih predmeta na teren"... 5-10-15 'iljada. Nek' se gone u kurac.

buraz kada ti podjes sa kartama u tursku ,kada te policija sprovede do hale ,kada te u tu istu halu ne puste iako imas karte i onda iz glupih razloga krene policija da te pegla + njihovi navijaci,a jos si pritom pukao pare za kartu i put,a ko zna koliko je njih i nocilo tamo realno je kao prvo da se branis od napada,tako da ta prica kako smo kaznjeni zbog tuce ne pije vodu...mi tu tucu nismo izazvali,izazvali su je drugi i tu je izgubljen jedan mlad zivot i sad ti dodjes i kaznis klub sa 50 soma evra i utakmicu bez publike  Smile

Ко је започео тучу то је најмање битно, плус што нико жив не зна шта се тачно десило. За тучу је потребно двоје најмање (сем ако ниси Ленс Стивенсон Smile )
Колико сам прочитао, а углавном сви кажу тако, ви сте добили око 70 карата или тако нешто, а вас је било много више коју су покушали да уђу у халу и тако је настао метеж. Опет кажем, то је оно што је свако могао да прочита и углавном се извештаји подударају. Да ли је тачно нико од нас не зна. Једино што знамо је да је метеж постојао изеђу двеју група и да је нажалост један живот изгубљен.

Ako ti ne znaš, ne znači da je niko ne zna i da je to nerešiva misterija. . . Tuča-nije je ni bilo, bolje rečeno incident je izbio onog tenutka kada su navijači Galate počeli sa bakljam i dimnjacima da gađaju našu grupu u trenutku kada ih murija sprovodila pored hale, a kulminacija je nastala onog trenutka kada je murija bacila suzavac i razbila Cigane na dve grupe, na veću i manju i tada je upravo i stradao Jagoda(pritrčali su i zaboli ga više puta nožem), ali. . .  šta god. . . to nikakve vez nema sa klubom, pogotovu imajući vidu koliko su njih i koliko su nas kaznili i kolika je čija odgovornost.
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 1020
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: dim-che profil
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.