2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 903
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Црвена звезда  (Pročitano 586800 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64

Ako je vama prebijanje sudije prihvatljivo ponasanje

Коме то "нама"? И ко је рекао да је напад на судије прихватљив? Ко је инсинуирао да је напад на судије прихватљив?

Ја знам да би ти волео да сам ја то рекао или инсинуирао, али мораћу да те разочарам... Сачекај неку бољу прилику.  Smile

imam pravila ne treba mi

Нисам ставио линк да би ти дао правила лол, већ да се види одакле сам извукао цитат.

hoces da kazes da ovo po tebi nije posebno tezak slucaj?

Хоћу да кажем да је по дисциплинском правилнику Савеза, за напад на судију прописана казна од најмање шест месеци па све до доживотне суспензије, као одговор твојој тврдњи да се за напад на судију прописује само доживотна суспензија.

ma dobro znam odakle si naso ok ok...
dobro nisam se do kraja jasno izrazio, naravno da za verbalno vredjanje ili neku cusku,stipanje(imali smo primer Smile) normalno da neces da dobijes dozivotnu  suspenziju, ali upad u svlacionicu,prebijanje... ne bih bas reko da je laksi oblik...

gaaaaaaaaaaaaaazi u kragujevcu  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
Citat
Коме то "нама"? И ко је рекао да је напад на судије прихватљив? Ко је инсинуирао да је напад на судије прихватљив?

Mislim da je prihvatljivo svima onima koji su doneli takvu sankciju i svima onima koji misle da je ta sankcija dovoljna za takvo ponasanje. Ako nisi medju njima ja ti se izvinjavam.

Citat
A sad ti nije bitna pravna strana... a kad kažem da je Čović pokrao pola Kosova (što već i dživdžani cvrkuću), onda ti po potreban dokaz jel... majko moja kakve glavudže...

Dve potpuno suprotne stvare....u primeru Covica su samo glasine. U primeru Danilovica je dokazano da je to uradio....pricamo samo o vrsti i intenzitetu kazne koja je adekvatna za to.

Uzmimo da je Covic kriv i da se dokaze da je uradio tako odvratnu, bednu stvar...i sud pod pritiscima donese odluku da mora da odlezi 3 meseca i to je to. Mislis da bi to bilo u redu? Naravno da ne bi. Isto tako ja mislim za Danilovica. Nadam se da ces razumeti....iako su dva primera koja nisu ni slicna...

Sto se tice price Bukija i Makija o Partizanovim titulama....ne znam ni za jednu da nije zasluzena.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Citat
Dve potpuno suprotne stvare....u primeru Covica su samo glasine. U primeru Danilovica je dokazano da je to uradio....pricamo samo o vrsti i intenzitetu kazne koja je adekvatna za to.

Uzmimo da je Covic kriv i da se dokaze da je uradio tako odvratnu, bednu stvar...i sud pod pritiscima donese odluku da mora da odlezi 3 meseca i to je to. Mislis da bi to bilo u redu? Naravno da ne bi. Isto tako ja mislim za Danilovica. Nadam se da ces razumeti....iako su dva primera koja nisu ni slicna...

Kad kažeš da kod prvog pasusa nisu dve iste stvari, onda to važi i za drugi gde je Danilović udario čoveka, a ovaj pokrao pola Kosova. Dakle, dve neuporedive stvari... ako već kažeš da su neuporedive i stvari u prvom pasusu.
« Poslednja izmena: 15. Maj 2013, 19:03:30 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
Citat

Kad kažeš da kod prvog pasusa nisu dve iste stvari, onda to važi i za drugi gde je Danilović udario čoveka, a ovaj pokrao pola Kosova. Dakle, dve neuporedive stvari... ako već kažeš da su neuporedive i stvari u prvom pasusu.

Nadao sam se da ces razumeti...jebi ga...

Dokazano da je Danilovic udario coveka....da je Covic pokrao Kosovo pricas ti...i Bane prica za tebe da si pickica pa mu ja ne verujem..............ne znaci da jesi....dok se ne dokaze.  Smile

« Poslednja izmena: 15. Maj 2013, 20:02:00 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Naravno da jesam razumeo.

Čovićeva krađa na Kosovu i Danilovićev šamar sudiji ne mogu da se kotiraju isto, tako da šamar može da se oprosti, krađa i vađenje hrane iz ustiju ne može i ne bi trebalo. Da te podsetim, rekao si "uzmimo da je Čović kriv za Kosovo".
« Poslednja izmena: 15. Maj 2013, 20:06:27 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
 Smile

Posle nek neko kaze da su fudbaleri su nepravedno etiketirani....

Pobeda nad Radnickim.... Smile
« Poslednja izmena: 15. Maj 2013, 20:21:05 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Lako je postaviti smajli kad nemaš argumente Smile aj uzdravlje i čestitam na pobedi u Kragujevcu. Obezbedili ste ovom pobedom Jadransku ligu. Mada ćete možda morati da je platite.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
ја мислим да екипа која игра европу преко јадранске лиге иде и следеће директно у исту, или сам погрешно чуо  Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Pa možda... al šta se koji kurac bori Vojvodina za nešto?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
не знам, ако неко зна са сигурношћу нека потврди
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 903
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.