2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 162 163 165 166 ... 903
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Црвена звезда  (Pročitano 586880 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Ја не памтим да смо ми добили неку утакмицу кад је нека ложана, славље и слично...

Taj rad.

Navijanje skroz palo u drugom kad su ovi preokrenuli.  Lepo je pevati kad je bajno sjajno ali jbg.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.69
Mislim da Dzenkisu treba dati malo vise minuta da se razigra a onda  Smile

Jedino da se promeni pravilo da se sa 8 faulova ide napolje.  Smile
« Poslednja izmena: 17. Okt 2013, 22:58:47 od Farfalla Vendetta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
Ја не памтим да смо ми добили неку утакмицу кад је нека ложана, славље и слично...

Taj rad.

Navijanje skroz palo u drugom kad su ovi preokrenuli.  Lepo je pevati kad je bajno sjajno ali jbg.

Ма навијање на том баскету је курац. Није се ишло дуго и то се тачно види... Мада је нама генерално навиајње у паду, још од поделе гробара на две фракције, још кад на то додаш неке резултате, људе на трибини  Smile

И није ту само до песама, проблем је у људима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Mislim da Dzenkisu treba dati malo vise minuta da se razigra a onda  Smile

Jedino da se promeni pravilo da se sa 8 faulova ide napolje.  Smile
Ma nisam mislio da je trebao jos da igra(posle pete  Smile) u ovoj utakmici nego da generalno provede vise vremena na parketu, jer kad se razigra bas ume da zatrpa kos a jos bolje, razbije neko nase mrtvilo i staticnost u napadu.Cini mi se da pokusava da bude sto disciplinovaniji, da slusa Radonjica sad u pocetku ali vidi se na trenutke kad se opusti koliko zna i koliko je zeljan igre, bar je to neko moje misljenje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Kazu mi drugari da je neki lik izuo svoje patike i bacio ih u teren, krenuo i jaknu...

Ajmo malo izvestaja ovih koji su bili, filing, navijanje, verni, fenseraj itd....aj sta ste se stisli
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Navijanje inače ono... kao. Mnogo loše za prvi meč posle toliko godina, mnogo.

jesi video u cetvrtoj sta su pevali 9 jebenih minuta.. komedija, ja poludeo
oni se odlepljuju malo po malo, mi u kurcu a ovi pevaju uspavanke i nikako da promene jebote.
treba im pustiti drugu i cetvrtu cetvrtinu da nauce sta se peva na kosarci a sta na fudbalu  Smile koji su to mozgovi majko mila  Smile

da smo dobili ostao bih lepo u bg-u i napio se od srece jednom bar zbog zvezde, sad ustajem ujutru na fax  Smile

nije palo navijanje zbog igre vec igra zbog navijanja.
iako ne treba da im to bude izgovor, poslednju cetvrtinu su igrali lose zbog toga u to sam siguran.. kad smo vec domacini daj da ih guramo koliko mozemo

onako moze na fudbalu kad se nista ne desava po pola sata, kosarka je dinamicniji sport i nema mesta onakvim pesmama pogotovo na kraju.. jug nije pustio glasa u poslednjoj cetvrtini

mnogo smo stegnuto krenuli utakmicu, usrali su se samo tako.. silb je majstor svog zanata, vec se vidi da je vodja... lazic ne ume da krene na ulaz a da se ne spotakne
« Poslednja izmena: 18. Okt 2013, 00:17:44 od markoi93 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
Navijanje inače ono... kao. Mnogo loše za prvi meč posle toliko godina, mnogo.

jesi video u cetvrtoj sta su pevali 9 jebenih minuta.. komedija, ja poludeo
oni se odlepljuju malo po malo, mi u kurcu a ovi pevaju uspavanke i nikako da promene jebote.
treba im pustiti drugu i cetvrtu cetvrtinu da nauce sta se peva na kosarci a sta na fudbalu  Smile koji su to mozgovi majko mila  Smile

da smo dobili ostao bih lepo u bg-u i napio se od srece jednom bar zbog zvezde, sad ustajem ujutru na fax  Smile

nije palo navijanje zbog igre vec igra zbog navijanja.
iako ne treba da im to bude izgovor, poslednju cetvrtinu su igrali lose zbog toga u to sam siguran.. kad smo vec domacini daj da ih guramo koliko mozemo

onako moze na fudbalu kad se nista ne desava po pola sata, kosarka je dinamicniji sport i nema mesta onakvim pesmama pogotovo na kraju.. jug nije pustio glasa u poslednjoj cetvrtini

mnogo smo stegnuto krenuli utakmicu, usrali su se samo tako.. silb je majstor svog zanata, vec se vidi da je vodja... lazic ne ume da krene na ulaz a da se ne spotakne

А шта геније требамо да певамо ?

Игра пала због навијања ?  Smile Smile

Колко оно беше година имаш на трибини ?  Smile

Стиди се, кад дође Емпти има да ти налупа шамаре  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.69
само туче јебеш навијање. али никада другове своје
IP sačuvana
social share
Citat
Кими Алкатраз
пре 23 ч. близу Dorcol (historical)
Сви у крају знају да сам као стена према свакој хладан и ни једној веран, у свакој причи ја сам негативац али после тебе кажу да сам емотивац.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
LG Nexus 4
Silb doktor? Nesumnjivo je da je dobar, samo sto je danas napravio gluposti koliko hoces... Silovao sut u pojedinim situacijama, proasio par zicera, sve u svemu prosecna partija iz mog ugla... Bobi, kao operisan... Lazicu zabraniti da se bavi ovim sportom, sve je zasrao sto je mogao da zasere... Jaka dobar, steta sto promasi ono na kraju...
Sve u svemu, sudije su malo povukle na njihovu stranu. Dovoljno je da se setimo one lopte u poslednjoj sekundi ne znam ni ja koje cetvrtine koju su izvadili iz kosa, i sudija nije priznao...
Kuban suv prosek, nista posebno. Kad smo mi ovako losi i isprepadani mogli da ih dobijemo jasno je da su osrednja ekipa... Sve u svemu smorio sam se...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15

А шта геније требамо да певамо ?

Игра пала због навијања ?  Smile Smile

Колко оно беше година имаш на трибини ?  Smile

Стиди се, кад дође Емпти има да ти налупа шамаре  Smile

kad izadje snimak idi pusti drugu i poslednju cetvrtinu.. ovo prvo treba ovo drugo ne treba, prosto
naravno da je pala, jer su pocele uspavanke kad je jos bilo nereseno ili mi cak vodili. tek poslednji minut krenuli ajde igraj i bori se, sto je trebalo da ide na pola poslednje cetvrtine otprilike

nemam uopste godina na tribini, verovatno kad ides dugo ovakve stvari ne primecujes. na fudbalu je svejedno sta se peva, one nase debile ne mozes prodrmati svakako. kosarka je drugacija
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 162 163 165 166 ... 903
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.