2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 529 530 532 533 ... 856
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Црвена звезда  (Pročitano 1023380 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
mob
Apple iPhone 6S
Miličić se vraća u Evropu (B92 kaze Srbiju). Mozda ce kod nas? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
koji ce nam tuki nevalja nba sad ce nama da valja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
mob
Apple iPhone 6S
Darko je zver. Siguran sam da bi bio najdominantniji centar u Evropi. Jos kada bi uleteo u neku ekipu gde bi mogao da igra koliko hoce, da stekne samopouzdanje, bio bi fenomenalan. Ako je tacno ovo da se vraca u Evropu zbog bolesne majke, a posto je izjavljivao vise puta da bi igrao za nas, onda bi to moglo mozda da se poklopi povoljno po nas, a kad bi dosao, gazili bi sve redom. Samo on i Rakoc da igraju, gazili bi. Jos ove crnce dodas i bili bi mnogo jaki.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Verujem da ce se vratiti u Srbiju, covek je 100x pokazao koliko je emotivan.......pomagao je svima kojima je mogao, ne bi me cudilo i da zavrsi karijeru zbog majke.

Ako dodje u Zvezdu, super...ako ne, sve najbolje Coveku i Deliji Darku.....
« Poslednja izmena: 20. Nov 2012, 20:31:29 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung 
Sarmo aj dodji sutra  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Имам осећај да га потписујете до краја године, чисто да би имао де да игра.
С друге стране, он је тамо имао милионске уговоре. Не знам дал би баш играо за џабе. Мада, ви сада имате и да дате пар милиона за годину.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
mob
Apple iPhone 6S
Darko je kao sto sarma rece, emotivan covek i mislim da mu pare nisu sve na svetu. Isticao je vise puta da mu je zelja da igra za nas i da navija za nas i mislim da sada s'obzirom na okolnosti da moze da se desi da dodje i da bi igrao za neke smesne pare. Verovatno cak za manje pare nego dosta postojeceg kadra. Tu bi pre bio problem sto ako je on prekinuo nba karijeru i to sa Bostonom, za koji se bas spremao i lozio da igra, onda to znaci da su mu ti porodicni problemi dosta tesko pali, tako da pitanje koliko bi bio i kod nas koncentrisan na igru, treninge, a opet s'obizrom na to za koliko bi igrao i zasto bi uopste igrao za nas, ne mozes da primenjujes neke metde represije nad njim, da ga kaznjavas i slicno, jer realno on bi igrao iz zelje da pomogne, a ne zato sto mu to treba zbog para ili dalje karijere, a naravno nije ni ljudski maltretirati nekoga ko ima takve probleme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
HTC Sensation
Pazi foru kad potpise za Partizan na kraju  Smile

Salu na stranu,ukoliko on a javno izrazi ozbiljnu zelju da se vrati u Evropu,nastace opsta tuca oko njega izmedju verovatno CSKA,Efesa,Fenera,Barse,Zalgirisa i tih ekstremno bogatih klubova koji bi bulju dali za njega.

O njemu kao nekom ultra kosarkasu,fanatiku za treniranje ili kao primer ponasanja i mozdanog sklopa stvarno nemam puno da kazem jer nista od toga ne poseduje,ali i uprkos tome i tim porodicnim problemima i kad bi bio makar  50% fizicki spreman,opet bi bio dominantan u Evropi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
mob
Apple iPhone 6S
Ja nesto mislim da on ako se vrati, velike su sanse da potpise bas za nas, jer jednostavno on se i vraca da bi bio uz majku, a sad, da putuje iz Turske, ili iz Moskve, ili odakle vec u Srbiju, onda je mogao da ostane i u Americi. Kapiram da hoce da bude ovde, a opet posto je izjavljivao da bi igrao za nas, onda je nekako najlogicnije da dodje kod nas.

Opet sto se njega kao kosarkasa tice, ja mislim da je on bio veliki potencijal, a i dalje mislim da bi mogao da postane jako ozbiljan igrac ako bi pod jedan dobio pravu sansu i ako bi igrao u kontinuitetu i bez nekog "noza za vratom". Mislim da on nije uspeo da se uklopi u nba, jer od starta su ocekivali od njega da bude O Nil, a on to nije mogao da ostvari. Onda je izgubio na samopouzdanju, pa se to samo jos produbljivalo selidbama od nemila do nedraga i jbg. Ali kazem, verujem da kada bi dosao kod nas, da bi (pod uslovom da moze da se koncentrise na igru zbog porodicnih problema), eksplodirao i da bi se vrlo brzo pola nba-a i svi evropski klubovi otimali oko njega i nudili milione. Sto se njgovog mentalnog sklopa tice, mislim da je on u sustini vrlo dobar covek, ali je malo priglup i dosta emotivan, tako da cesto uradi ili kaze nesto sto bi verovatno i drugi uradili ili rekli, ali su za razliku od njega pametni pa cute ili se obuzdavaju. Primer je ono sto je ispljuvao sudije. Svi su to mislili, ali je jedino on to rekao i sada su svi kao ispravni, samo je on obelezen za sva vremena zbog toga.

U svakom slucaju kad bi hteo da dodje kod nas i da ne trenira uopste k'o svojevremeno onaj Redzi Frimen u FMP-u, bio bi svetski mega car.

A vec nesto mastam Smile, kada bi uspeli nekako njega i Rakoca da nagovorimo da ostanu i sledecu sezonu, pod pretpostavkom da cemo se nekako plasirati u Evroligu, pa jos ako bi i ovi crnci ostali i ovi mladi igraci da jos malo sazreju i steknu samopuzdanje, mislim da bi se plasirali sigurno u drugi krug Evrolige, a mozda i dalje, uz malo srece sa zrebom. Bili bi BAS mocni!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
HTC Sensation
Pa dobro,sa Milicicem u ekipi,to bi bila sasvim ozbilja Evroligaska ekipa...mada kad vec mastarimo,jebo Milicica,nek dodje Dusko Ivanovic,da osvojimo lagano ovaj Evrokup,obezbedimo plasman u EL a u ABA ligi da se zajebavamo sa juniorima da ne umaramo starije igrace  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 529 530 532 533 ... 856
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.