2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 834 835 837 838 ... 856
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Црвена звезда  (Pročitano 1021980 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Ja ne znam ko je doneo tu vutru na forum pa se spominje Milicic,Keselj ili ne znam ni ja ko... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
Mislim da ima od svega po malo. Jebiga,prvo i najosnovnije jeste cinjenica da igraci igraju pod velikim pritiskom od strane Covica na prvom mestu,dakle onaj fazon"Gurnuo sam kintu,plate su vam redovne,uslovi odlicni,imate sve sto treba,jebacu vam mater ako ne osvojite sve trofeje"E sad sto kosarka nije samo igranje utakmice vec jos milion stvari prvenstveno mislim na psihologiju..to je druga stvar koju niko ne gleda.

Tim kao tim jeste isti,ali nije prirodno da se tokom sezone promene 3 trenera,dovodi centar u sred sezone,drugi centar se odstranjuje pa vraca u ekipu,pa onda opet odlazi i tako...sve je to abnormalno i naravno da tim igracima nije lako.

Ove sezone jednostavno licimo na ajd uzecu fudbalski primer samo jedno 1000 puta jeftiniji fzaon,na Siti ili PSZ,dakle aj skrkali smo kintu ove sezone i idemo da osvojimo LS...i onda ti dodje na primer Dortmund koji ima zdravu filozofiju i sistem i jebe ti mamaru da se ceses tri dana. Mislim slikovito sam objasnio,kapirate me ssta hocu da kazem  Smile

Sledece sezone kad vec pritisak bude bio malo manji,ipak smo ove vec postigli (za nas) planetarni uspeh,Kup i EL...bice verujem malko drugacije. I dalje ce Cova bolesno ulagati,ali verujem da ce pritisaqk biti manji nego ove sezone...

Saglasan.

Pogledajte Celzi...kad su hteli na silu LS...kita. Posle uzeli iz nehata.
Pogledajte KK Olimpijakos...Kleiza, Cildres....na silu ne moze.

Dugorocno se rad i ulaganja cesto isplate, kratkorocno retko...desi se...kao mi u vaterpolu ove godine, ali najcesce je to malo duzi put.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
SonyEricsson K750 on Linux

Sledece sezone kad vec pritisak bude bio malo manji,ipak smo ove vec postigli (za nas) planetarni uspeh,Kup i EL...bice verujem malko drugacije. I dalje ce Cova bolesno ulagati,ali verujem da ce pritisaqk biti manji nego ove sezone...

izvini moram da citiram Coki ulaze odakle? Mislis drzava ulaze?
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Каква држава човече си луд? Партизан и Звезда се у свим спортовима финансијрају искључиво из прилога навијача.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
Каква држава човече си луд? Партизан и Звезда се у свим спортовима финансијрају искључиво из прилога навијача.

Koja Zvezda mislis FMPe?
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Mislim da ima od svega po malo. Jebiga,prvo i najosnovnije jeste cinjenica da igraci igraju pod velikim pritiskom od strane Covica na prvom mestu,dakle onaj fazon"Gurnuo sam kintu,plate su vam redovne,uslovi odlicni,imate sve sto treba,jebacu vam mater ako ne osvojite sve trofeje"E sad sto kosarka nije samo igranje utakmice vec jos milion stvari prvenstveno mislim na psihologiju..to je druga stvar koju niko ne gleda.

Tim kao tim jeste isti,ali nije prirodno da se tokom sezone promene 3 trenera,dovodi centar u sred sezone,drugi centar se odstranjuje pa vraca u ekipu,pa onda opet odlazi i tako...sve je to abnormalno i naravno da tim igracima nije lako.

Ove sezone jednostavno licimo na ajd uzecu fudbalski primer samo jedno 1000 puta jeftiniji fzaon,na Siti ili PSZ,dakle aj skrkali smo kintu ove sezone i idemo da osvojimo LS...i onda ti dodje na primer Dortmund koji ima zdravu filozofiju i sistem i jebe ti mamaru da se ceses tri dana. Mislim slikovito sam objasnio,kapirate me ssta hocu da kazem  Smile

Sve lepo objašnjeno.

A što se tiče Rakoča, dodao bih samo da čovek ima 35 godina i da ne koristi drogu kao Kobi i družina. Dakle, igrati sa 35 godina, a pritom biti čist, nije nimalo lako. Pa nama Kecman bio mator s 32... a zamisli ti sad ovo.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung SGH-E590
Vidi ga ovaj sto je zanimljiv, moze odmah da postane peti teletabis... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Nokia Asha 302

Koja Zvezda mislis FMPe?

Idi leci komplekse.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob

Koja Zvezda mislis FMPe?

Idi leci komplekse.

Smile
 Smile
« Poslednja izmena: 02. Maj 2013, 16:48:59 od tagu »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Звезда Партизан и ФМП. Ето исправио сам се.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 834 835 837 838 ... 856
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.