2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 523 524 526 527 ... 856
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Црвена звезда  (Pročitano 1023817 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Puca njemu kurac što je izgubio Partizan jednu od utakmica na startu sezone Smile mislim da se više jede što nas je onako Bamberg dobio.

Citat
То је уствари и једино од чега зазирем у наставку сезоне. Крме псује целу фамилију судији Радовићу усред терена(!) и то после досуђене техничке, а Милија Војиновић га умирује и вајка му се како је, ето, разлика велика и показује му на семафор практично му се извињавајући, уместо да му се по правилима звизне искључујућа?! Невероватно сељачење, свако ко ми каже да после таквих сцена ово може да се назове озбиљном лигом треба да се запита добро о чему прича. Милија Војиновић, Никшићанин, иначе суди под амблемом српске судијске организације (промењено му је фиктивно место боравка у Нови Сад) и у питању је још један од фрањевачких специјалаца. То му је својевремено омогућио Тихомир Бубало као комесар лиге, јер је Црна Гора испунила квоту за међународне судије, а један од њих је био Милијин рођени брат Радомир. Да би се оба брата башкарила на Фибиној листи, улетео је поменути Бубало, који је иначе док је био комесар лиге имао преко своје приватне фирме потписан уговор о сарадњи са погодите киме...да, КК Фрањевац! Све је то аминовао велики и доказани гробар српске кошарке, Предраг Бојић, директор кошаракашке лиге Србије. Криминална веза фрањеваца са судијским организацијама је кључ њихових "успеха" у последњој деценији и то треба увек имати на уму. О оном "пресингу" у 4/4 не желим ни да причам, свако ко је икада узео кошаркашку лопту у руке зна да су тада одједном завладала на терену "правила" неког непостојећег спорта, мешавина рукомета и кошарке. Ми морамо као клуб да растемо у сваком погледу. Организационо и играчки убрзано напредујемо, али морамо да реагујемо у оваквим овчарско-свињским условима и на медијском и логистичком нивоу.

Dal plakati il smejati se. Šta sve majke rađaju jebote.

Kako god, tačno je da kao klub rastete u svakom pogledu. Istina.

Citat
Ko sto valjda rece Prazni, da imamo jos 2 kluba nalik Zvezdi, Radnickom i partizanu i jos 3-4 stabilne ekipe u nasoj drzavi i da igramo u nasim granicama bila bi ovo extra liga...
Nego mi jebeno razigravamo Krku, siroki i jos koje nepoznanice i pravimo od njih kosarkaske centre.. Evo nama Hemofarm umire, a bili su tako zdrav klub...

Kao što rekoh, to je nemoguće uraditi gašenjem i uništavanjem klubova, već stvaranjem.
Sa umirujućim i umrlim klubovima vrlo teško.

A kakve su to priče za Smodiša? Ne dovodite valjda i njega?
« Poslednja izmena: 12. Nov 2012, 18:08:09 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
HTC ...
Ne znam to cujem od tebe...
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
@Raca

Mislim da nema sanse da dodje Smodis...za razliku od Rasica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Da... baš reče Tegeltija za Rašića... gde ima dima ima i vatre. Vrlo moguće. Ako i njega dovedete to već postaje ozbiljna ekipa. Ne mogu da kažem da bi bili glavni favoriti za titulu, zbog duge dominacije Partizana i starih lisaca na klupi, ali će svakako biti mnogo, mnogo zanimljivo.

Rašić je sad valjda dobio sina... vrlo moguće da će se vratiti ovde... a pošto smo mi potpisali Gordića, ostajete samo vi u opticaju.
« Poslednja izmena: 13. Nov 2012, 02:27:54 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Ne svidja mi se ovo sa Rasicem, jer osecam da ce da najebe Cvele, a to nikako ne bi smelo da se dogodi.

Pokazao je Cvele u dosadasnjem toku sezone, da se na njega i te kako treba i mora racunati, i ne bi valjalo da izgubi svoje minute. Posebno mi se u derbiju nije svidelo, sto na plus 19 na pocetku cetvrte cetvrtine nije dobio priliku, kad su nam pocrkali svi igraci, pa nas stisose ko blesavi.

A veliko je i pitanje dal je stvarno Rasic u pitanju, jer ne verujem da ce da ode iz Sijene i da dodje u Zvezdu da igra za manje pare i gde mu je konkurencija Rakocevic, tj. gde ce Rasic da bude druga opcija.

U neku ruku treba nam pojacanje, ali u drugu... Mislim ne znam sta da mislim. I Vuk se vraca u formu, imao je 6 asistencija na derbiju. Tu je i Lazic, dobar momak radan, igra dobru odbranu i od pocetka sezone gotovo da nije promasio sut za tri. Dakle ako mu se izgradi akcija zai sut, pogadja ga.

Opet nam fali mozda i bolja back up cetvorka, mada se Subotic polako vraca u formu. Takodje, Simonovic do sada apsolutno nista nije pokazao, i nije nikakav napredak u odnosu na Milutinovica, po dosadasnjim igrama, naprotiv, bio je bolji Andrija. Al dobro, ako i treneri tvrde da je dobar igrac, verovatno jeste, dakle treba mu dati jos sanse jer ima ugovor na 2 godine.

Mislim ono, neki realan koncept, po mom misljenju je, da smo trebali npr. na pleju da imamo jednog profilisanog tj. pravog pleja, koji igra dobru odbranu, Nelsona kao kombo, i Cveleta, a na cetvorci uz Savovica i Mitrovica, jos nekog iskusnijeg 4/5 koji ne bi morao da ima mnogo minuta. Ali opet, ni ovako nije lose, dobri su ovo igraci, samo treba da se uigraju jos.

I sto se Savovica tice, i njegovog statusa, stvarno bi trebalo da se iscimaju i nasi iz kluba, a i savez, da on dobije nase kosarkasko drzavljanstvo, jer je covek odlican igrac, izuzetno i visok, i fali nam takav u reprezentaciji, realno. A i mi da oslobodimo mesto za jos jednog stranca. Smile
Ali stvarno pre svega mislim da bi imala korist reprezentacija.

Raspisao sam se ovde, Sarma ce da se ljuti, evo jedan klip kako Cvele tovari mlade amere.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Neeee Rasice,neeeeeeeeeee.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Citat
A veliko je i pitanje dal je stvarno Rasic u pitanju, jer ne verujem da ce da ode iz Sijene i da dodje u Zvezdu da igra za manje pare i gde mu je konkurencija Rakocevic, tj. gde ce Rasic da bude druga opcija.

Rašić ne igra u Sijeni... realno je da se raskine ugovor pa da traži nov klub.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Ne bih voleo da dodje Rasic, ne zato sto je los igrac vec sto mislim da nam nije neophodan. Izgleda da bi igrao za male pare, zeli nazad u BG i to je nateralo nase da razmisljaju o njemu. Mislim da bi se preklopio sa Vukom, slicni su igraci (Rasic malo skolovaniji i boljeg suta a Vuk srcaniji i mozda cak kosarkaski inteligentniji), zatvorio Cveleta, napisao Jaksa sve....

Ipak, neko mnogo upuceniji i kosarkaski obrazovaniji ce o tome odluciti, miran sam.....

Sad videh da je Ristovic demantovao da ista tu postoji......
« Poslednja izmena: 13. Nov 2012, 16:56:09 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
кажњени сте са 2.500е за ласер против Орлеана
страшно бре мајку им јебем
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
tako nekako sam i ja pisao kad su nas kaznili sa 6000. ali napisah tada da tome sa laserom treba isti u dupe nabiti.

a ako nasi ( partizan, zvezda, bilo ko )  ne mogu da obezbede dvoranu, da navataju toga, i treba da nas deru, kad smo stoka.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2012, 10:44:22 od zaludjenko »
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 523 524 526 527 ... 856
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.