2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 856
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Црвена звезда  (Pročitano 954716 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
Strahinja Dragićević pokidao ligamente

Košarkaš Crvene zvezde Strahinja Dragićević pokidao je prednje ukrštene ligamente na jučerašnjem treningu i čeka ga pauza od najmanje četiri meseca.

Dragićević je važio za jedno od najvećih pojačanja u ovom prelaznom roku i tek što su crveno-beli počeli sa treninzima, on će morati na operaciju.

"Ne mogu da verujem kakav je ovo maler. Nikada u karijeri nisam imao sličnu povredu, a sve se dogodilo u sekundi. Napravio sam pokret i osetio bol", rekao je Dragićević za Sport.

Dragićević je ipak optimista kada je reč o fazi oporavka jer su snimci na magnetnoj rezonanci pokazali da nisu iskidana sva vlakna ligamenta.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
Е јбт животе  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Samsung Wave II
Šepa:"Zvezda je bila velika greška"

Nekadašnji kapiten juniorske košarkaške reprezentacije Srbije, Filip Šepa, izjavio je da je napravio veliku grešku kada je prešao u Crvenu zvezdu.

Šepa je nastupao za Zemun, sa kojim je uspeo da sruši, do tada nedodirljivu juniorsku ekipu FMP-a.

Nakon toga je, pre dve godine, prešao u Crvenu zvezdu u kojoj nije dobio priliku, uprkos obećanjima. Poslednje sezone igrao je za Radnički iz Kragujevca.

“Napravio sam najveću grešku kada sam prešao u Crvenu zvezdu. Obećavali su mi kule i gradove, pričali da će platiti ogromno obeštećenje Zemunu, a ništa se od toga nije desilo. Nisam imao minutažu, a najgore za mladog igrača je da sedi na klupi. Neću da me pogrešno protumače, ali mislim da sam posle Zemuna morao da idem i igram u Prvoj ligi Srbije, a ne da sedim na klupi NLB ligaša. I pored svega, nisam ljut na ’crveno-bele’“, smatra Filip Šepa.

Šepa je dodao da je bilo očigledno da će napustiti Beograd, odakle je prešao u kragujevački Radnički kod Miroslava Nikolića.

„Odlazak iz Beograda je bio neminovan, našao sam se u Radničkom. Na startu trener Miroslav Nikolić mi je pružao priliku. Međutim, stalni rezultatski pritisak naterao je šefa da igra sa iskusnijima. Jednostavno, nije imao prostora da me istrpi. Ipak, ne želim da stvaram alibi, iskreno jedini i najveći krivac za moje loše sezone je moja glava“, iskren je Šepa.

Nekadašnji kapiten juniroske selekcije izjavio je da pre svega želi da se vrati igri na pravi način.

„Izgubio sam dve godine, želim samo da igram košarku, da budem stari Filip. Ima vremena za mene. mlad sam i hoću da vratim stil i način igre, koji me je krasio kroz mlađe kategorije. Jedino sada o tome razmišljam“, zaključio je Šepa.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia c6
šepa je takav serator da je to nenormalno. verovatno mu je najveća greška što je došao u klub koji je trenirao jedan od najboljih trenera evrope i tu ništa nije naučio...
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
SonyEricsson k750i
ovi klinci ce da igraju srcem!  Smile
IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
Samsung Z400
Samo da se prijavim  Smile
IP sačuvana
social share
Novi Pazar navija za Crvenu Zvezdu!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Samsung Wave II
Kikanović našao klub

Trener košarkaša bosanske ekipe Senad Muminović  je u dvorani Mejdan izvršio prozivku i vodio prvi trening u sklopu priprema za narednu sezonu.

Sloboda iz Tuzle je ovog leta ostala bez četvorice košarkaša - Dalibora Peršića, Amara Suljagića, Miralema Halilovića i Filipa Adamovića. Do sada je angažiovan samo plejmejker Darko Kastratović, koji će se naredne sedmice priključiti pripremama, a na probi je centar Đorđe Ninković, dosadašnji član trebinjskog Leotara.

S ekipom je trenirao i Elmedin Kikanović, reprezentativac BiH koji je nedavno raskinuo ugovor s beogradskom Crvenom zvezdom, trenutno suspendovan zbog upotrebe dopinga. On je zaradio povredu, u duelu s novajlijom Ninkovićem ri asečena mu je arkada.   

Izvor: Sportal
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
 Smile

Uslisena mi je zelja i nakon 2,3 godine otvorena tema KK-a ...

Sta ce ovo da znaci?  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Samsung Wave II
Значиће то да је од сада Кошарка засебно од Фудбала... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
samo da se upisem  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 856
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.