2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koja ekipa ce obeleziti sledecu godinu u ukupnom skoru svih takmicenja?
Crvena Zvezda
71.4%  (15)
Partizan
19%  (4)
Hemofarm
4.8%  (1)
FMP
0%  (0)
Buducnost
0%  (0)
Vojvodina
4.8%  (1)
neko drugi
0%  (0)
Ukupno glasova: 21
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska sezona 05/06 => dominantna ekipa iz SCG  (Pročitano 16581 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
@akki "O Boze..." zar je davno bio polufinale plej-ofa 03/04 i 04/05, pa onaj skandal u hemofarmu i ova kradja ove godine, ne kazem ja da je zvezda imala kvaliteta za titulu, ali suparnicki timovi u navedenim slucajevima su dobijali inekcije u pravo vreme...
Nema tu neke posebne zavere, sve je tu tako jednostavno, zna se ko je na celu nase kosarke...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
Citat
Ako bih vec morao da se opredelim izmedju Zvezde i Partizana, mislim da je tu mrtva trka, a evo i zasto. Ako realno posmatramo, prosle sezone osim one utakmice kada je Zmago dobio nogu i kada nas je Partizan odvalio, ostale derbije, a bilo ih je vise nego ikada smo odigrali prilicno izjednaceno, ako ne i bolje od Partizana.
haha, ujednaceno... pa bilo je ujednaceno kad je nama pola tima bilo povredjeno ili kad je Dule stavljao klince da igraju... brzo se zaboravlja onaj poraz 104 - 68... imam i sliq semafora ako treba...  Smile
@karanm koji skandal u Hemofarmu i sta je bilo to ove sezone... ne vidim sta je tu neregularno...  ono polufinale ja stvarno ne razumem sto je zvezda tako reagovala... samo je zvezdi neregularno svima ostalim nije... na zvezdinu inicijativu se uvede izvlacenje sudija kompjuterom i onda ona najvise kuka na sudije... vecito ostetjeni... ali dobro ko gubi ima pravo da se ljuti...
a btw ti kad pricas da je nesto neregularno, namesteno itd onda treba da das dokaze, a ne da kazes ja netju nista da dokazujem, dokazite vi da nije... to je blago receno smesno...  Smile
« Poslednja izmena: 05. Sep 2005, 13:25:04 od akki »
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Pazi necu da dalje sirim pricu o onome sto je bilo, ali da i tebi podarim jedan samjli  Smile za tvoje izjave, samo kratak komentar ovog polufinala CZ-P! Prva tekma svaka cast, nema sta da se kaze, bruka i sramota Zvezdina. Ali druga utakmica je potpuno druga prica, kad god je Zvezda bila u seriji, seckale su igru sudije, kad je bilo neizvesno, lomilo se, sve se sudilo u korist Partizana, na kraju kulminacija sa 4 bacanja i loptom sa strane... ( a da nekazem i kvarnim laktom milojevica na Avodzobiju, zbog cega je ovaj jos vise poludeo... krivo mi je sto nije nokautirao i milojevica i sudiju, pa nek ide prvenstvo!) Svako ko ima  Smile video je sta se desilo, a sto se tice toga da smo se samo mi zalili, samo se seti trenera FMP-a, a narocito Vojvodine, Vlada Djurovica, i njegovih konferencija za stampu u kojima se izmedju ostalih (citaj: Partizana) zalio i na sudjenje protiv Zvezde!
Sportski pozdrav!
Ima Boga, bice drugacije ove sezone!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 407
mob
Samsung i600
Zvezda je zakon  Smile
Akki, idi i  Smile. Nemoj bre vise da  :blahblah:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Sidijskih gresaka jeste bilo, to niko ne spori, ali vaditi propalu sezonu na par penala i par nedosudjenih faulova.. to je ludost.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
Sidijskih gresaka jeste bilo, to niko ne spori, ali vaditi propalu sezonu na par penala i par nedosudjenih faulova.. to je ludost.
Opet odgovori umesto mene... pa stvarno nije u redu..  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Zvezda je imala mnogo jaci sastav kada je igrao Skuni Pen, pretproslu je izvukao Rakocevic, a ove smo imali veliki broj prosecnih i ispod prosecnih igraca (citaj: dugu klupu), ali i sa takvim timom uspeli smo 2 puta da pobedimo Partizan, ali u odnosu na cilj proplau sezonu, to se slazem! Ali se ne slazem da je bilo par sudijskih gresaka, cak suprotno, sudije su veoma cesto bile u prvom planu, a to znaci samo jedno: Veoma Lose Sudjenje! Da li su oni lose sudije, da li su cesto imale "los dan" ili je nesto trece, nek svako prosudi kako mu je volja, mislim da je ocigledno sta ja mislim o tome! Smile Ljudski je gresiti!  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Gurović potpisao za Zvezdu

Košarkaški reprezentativac Srbije i Crne Gore Milan Gurović potpisao je u utorak jednogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

“Veoma mi je drago što ću ponovo imati priliku da igram u našoj zemlji, ali isto tako zbog toga što mi je poverenje ukazao Dragan Šakota, koga neizmerno cenim kao čoveka i košarkaškog stručnjaka,. Trudiću se da ispunim očekivanja i da svojim partijama doprinesem dobrim rezultatima Crvene zvezde u narednoj sezoni”, rekao je Gurović posle potpisivanja saradnje.

Krilni igrač selekcije SCG nastupao je u karijeri za kikindski NAP, Peristeri, Barselonu, AEK, Trst, Unikahu, Vojvodinu, Partizan i Huventud. Tokom karijere osvojio je titulu prvaka Španije i Kup Radivoja Koraća sa Barselonom 1999. godine.

Za reprezentaciju SCG 30-godišnji Gurović (visok 207cm) standardno igra od 1999. godine, a sa timom je osvojio evropsko zlato 2001. i bronzu 1999, kao i svetsko zlato 2002. godine, kada je blistao u četvrtfinalnom duelu sa SAD (tri trojke u finišu).

Milan Gurović će u Crvenoj zvezdi nositi dres sa brojem 15.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava Beograd
 Smile
IP sačuvana
social share
Pozdrav, IvanR !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
aj nek mu je sa sretjom... mada ne volim sto je posle Partizana potpisao za Zvezdu, ali nema veze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.144 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.