2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska secanja...  (Pročitano 48131 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
HTC Sensation
Да издвојим мени најзанимљивије..

- Aleksandar Trifunovic, dugogodisnji kapiten Crveno-belih odlazi sa malog Kalemegdana "Zvezdi sam dao dve titule i jednu

Zvezda se ubedljivo "najbolje" pojacala dovevsi Topica, Kuzmanovica i Topalovica iz BFC-a i Olivera Popovica i Vojkana Bencica
    Јеееботе кад се сетим овога....

- Duda Ivkovic proglasen najboljim trenerom Evrope
- Toni Kukoc "Bodiroga je strasan igrac!"

- Rodman, Pipen, Jordan, Kukoc, Luk Longli, Ron Harper, Kerr, Kuechler, Caffey..
- Malone, Stokton, Greg Ostertag, Dzef Hornacek, Brajon Rasel, Adam Keefe, Foster, Carr, Howard Eisley, Anderson..
   аааааааааааа колико сам тада био напржен на тај Чикаго  8-[

Najmanje minuta u ligi - Brus Bowen (Miami) odigrao samo 1 minut е овог шабана сам увек мрзео

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Empty, Arsenal - Manchester City  :mrgreen:

Malkin je dobar deo izdvojio, ja bih dodao i:

- Sastav mlade reprezentacije: Glintic, Nadjfei (Aleksandar?), Nikolic, Stanojevic, Lukovski, Canak, Rakocevic, Scepanovic, Djuro Ostojic, Vesa Petrovic, Vukicevic, Lazic.

Nikolic, Vukicevic, Lazic? Kao kroz maglu mi je Vukicevic poznat, za ostale nikad cuo.

- Srdjan Jovanovic, bivsi junior Zvezde u Stefanelu; ovo je onaj rosavi, posle odigrao jednu sezonu u Zvezdi, doneo nam pobedu nad Partizanom u vreme kad je razlika izmedju ova 2 tima bila mnogo veca nego danas.

- intervju sa naslovom "Zamislite Zvezdinu petorku Jovanovic - Vukcevic - Stojakovic - Tomasevic - Tarlac" u fzn da su svi pobegli glavom bez obzira iz Zvezde u Grcku..

Bogu plakati, i nista vise.

-  Zvezda se ubedljivo "najbolje" pojacala dovevsi Topica, Kuzmanovica i Topalovica iz BFC-a i Olivera Popovica i Vojkana Bencica  dok ih je napustio trio Aleksandar Trifunovic - Nebojsa Ilic - Mirko Pavlovic

Ovi su se vratili posle  :mrgreen:

- Clanak o nadolazecem Dream-Team-u IV a, po pozicijama, spominju se:
Terel Brendon (Cleveland) i Tim Hardevej
Glen Rajs i Latrel Sprivel
Tom Gugliota i Glen Robinson
Son Kemp i Vin Bejker biggrin.gif
Alonzo Morning i Kris Veber (uz napomenu da veliki broj centara u ligi nisu Amerikanci)

Da se ovo ostvarilo, ovde se sem Morninga niko ne bi guzio ispod kosa, svi bi samo rokali sa distance...

« Poslednja izmena: 06. Jan 2011, 13:53:46 od pantelia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Вин Бејкер чоече :mrgreen:

Citat
- intervju sa naslovom "Zamislite Zvezdinu petorku Jovanovic - Vukcevic - Stojakovic - Tomasevic - Tarlac" u fzn da su svi pobegli glavom bez obzira iz Zvezde u Grcku..

Јарић Вујанић Радмановић пичке материне колко је тимова целих Звезда испустила јбт, нијадн није честито одиграо у клубу, сви нешто ситно па паљба. 20 година распад система јбт.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nisam odmah provalio ovu temu, pa evo i ja da se upišem da ne ispadne kako samo komšije ovde pišu ...

Košarka mi je oduvek bila u senci fudbala mada volim da odem u halu i pogledam neku utakmicu uživo. Košarku isključivo pratim navijački, tako da u neke dublje analize, taktike, itd. se nikad nisam preterano razumeo...

Prvo što mi pada na pamet jeste neka sredina devedesetih. Tada sam najviše pratio basket. Nezaboravno finale sa BFC-om iz Beočina i peta utakmica posle 0:2. Ja bih rekao da je od te utakmice poečelo loženje u Pioniru koje traje i dan danas, bar što se tiče Grobara... Bilo je više od 7 hiljada u hali još sat i po pre početka utakmice. Oko 3,4 hiljade je stajalo ispred i nije moglo da uđe. Trenirao nas je Žeravica koga je malo ko od navijača voleo... Te godine smo inače igrali prvi put u evropi zbog sankcija i ispali od Benfike  ](*,)  još u kvalifikacijama za LŠ ...

Sa početka devedesetih pored nezaboravnih finala sa Zvezdom sećam se i 2 finala Kupa u to vreme. '93 u Sremskoj Mitrovici pobedio nas je OKK Beograd na produžetke. Odličan meč, Zoran Radović je tad igrao za OKK i prosto nas uništio u tom finalu. Godinu dana kasnije u Novom Sadu je bilo finale sa Zvezdom isto odlična i neizvesna utakmica. Sećam se ludog Struje Lukajića kad je na kraju utakmice zaplakao od sreće.
Pored Partizana pratio sam u to vreme i Beobanku jer stanujem blizu hale sportove. Nezaboravne utakmice u Kupu kupova protiv Arisa i italijanksog Poltija za koji tad igrao Pecarski. Zanimljivo je da je na utakmicama Beobanke hala sportova bila krcata isto kao u vreme dok je Grba trpao trojke  :chuckel:
Beobanku je tad vodio Darko Ruso i jedva sam čekao SOS Koš da slušam njegove bisere na konferencijama za štampu  :mrgreen:  Čuvenu rečenicu ''Nismo mogli da treniramo jer je Mile Kitić imao koncert''  sećam se ko da je bilo juče. Inače, u to vreme pored njega likovi su mi bili još Krečković, Muta, Stepandić... stalno su nešto provlajivali na konferencijama....

Što se tiče onog časopisa što je Pantelia pomenuo, meni je nešto u magli, zapravo znam da je izlazio u to vreme ali ga se slabo sećam...
Sećam se da su u periodu od '93 do '95 izlazila dva časopisa. Prvi se zvao KOŠ, a drugi Super Koš... izalzili su mesečno sa maltene istom tematikom s tim što je ovaj drugi (mlađi) Super Koš imao bolji papair. Na kraju su se oba ugasila. Možda da je bilo pameti pa da su se ujedinili imali bi i dan danas sjajan košarkaški magazin ...

Eto toliko za sada, sećam se još mnogo toga ali da ne gušim više  :wave:
« Poslednja izmena: 06. Jan 2011, 18:28:35 od dzux_de_lux »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Zvezda se ubedljivo "najbolje" pojacala dovevsi Topica, Kuzmanovica i Topalovica iz BFC-a i Olivera Popovica i Vojkana Bencica
Mislim da i danas imam autograme te ekipe Zvezde negde... uopste to nije bilo los tim.. odlicni igraci su to bili...

Citat
Beobanku je tad vodio Darko Ruso i jedva sam čekao SOS Koš da slušam njegove bisere na konferencijama za štampu    Čuvenu rečenicu ''Nismo mogli da treniramo jer je Mile Kitić imao koncert''  sećam se ko da je bilo juče. Inače, u to vreme pored njega likovi su mi bili još Krečković, Muta, Stepandić... stalno su nešto provlajivali na konferencijama....
Ruso je tada imao u malom ono sto je Dule imao u Partizanu od 2000. na ovamo... i stvorio je jako lepu ekipu, jako lepu pricu uopste...
Kad su spojili Beobanku i Beopetrol to je vec bio kraj, a za Darka mi je uvek bilo zao sto nije napravio karijeru kakvu je zasluzivao...
U par navrata je dobijao neke sanse napolje, ali znam da dugo vremena nije mogao naci nikakav pristojan posao...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6s
Mijajlo Grusanovic - Mikan: Košarkaš stručan za koševe i šljive

Beograd -- Mijajlo Grušanović, nekada najbolji košarkaš i 1. strelac jugoslovenske lige koji je svojevremeno odbio da igra u Partizanu i Crvenoj zvezdi, ne žali ni za čim.

U rodnom Klenju, pored Bogatića živi sa porodicom, obrađuje 15 hektara zemlje i ima farmu svinja.

Iako uveliko gazi petu deceniju, popularni Mikan povremeno zaigra u šabačkom košarkaškom timu, a definitivni oproštaj od igranja najavljuje za 2011. godinu. Mirjana Čvorić.

Farmer ubitačnog šuta, stručnjak za koševe i šljive, tako su pre deceniju i po govorili o Mijajlu Grušanoviću.

Dva puta je bio prvi strelac jugoslovenske lige i dva puta najbolji igrač, veteran je iz mačve u 40. godini Spartaku iz Subotice dao je 50 koševa.

Popularni Mikan, najstariji igrač Juba lige, Partizanu i Zvezdi rekao je ne.

"Ne znam šta da kažem, da li sam mogao više ili ne ono što je prošlo neću da se vraćam. Što je bilo, bilo je i neka tako i ostane", kaže Mikan.

Nikada nije napustio rodno Klenje. Zbog seoskog kluba Duško, gde je igrao fudbal, odbio je poziv košarkaške reprezentacije Jugoslavije.

U to vreme igrao je i rukomet pa nije izostao ni poziv slavne Metaloplastike. Ipak, sledio je instinkt i ostao je svoj. Na to je posebno ponosna supruga Biljana.

"Nikad mašta ili želja za nečim drugim, životom načinom, u principu - ono što smo želeli, to smo i sami sebi i obezbedili i ostvarili", priča Biljana.

Na večnoj listi strelaca Prve savezne lige stigao je do šestog mesta, a ostaće nepoznato koji su njegovi stvarni dometi kaže bivši saigrač i trener Milovan Stepandić.

"Pred jednu utakmicu, da li je Partizan ili Crvena zvezda, ceo dan je radio teške fizičke poslove na imanju, došao je ovde i Drobnjaka, Tomaševića, Koturovića, sve zajedno izbacio iz igre tako da je pitanje koji su njegovi krajnji dometi da je otišao u neki vrhunski klub i da je zaigrao više, pitanje je tih dometa", rekao je Stepandić.

Danas Mikan vodi računa o porodičnom imanju, obrađuje njivu i plasti seno. Ipak na banderi u dvorištu napravio je koš u nadi da će ga sinovi Mladen i Nemanja u sportu naslediti.

"Trebalo bi da budem bolji od njega, da stignem u Partizan, Zvezdu".

"Ja ću sigurno krenuti tatinim prvim stopama, a to je fudbal, sada sam u Mačvi, a voleo bih da zaigram za Zvezdu".

Lokalni patriota, kakav je oduvek bio, Mikan je trener, a povremeno i igrač u šabačkom košarkaškom klubu.

Oproštaj od aktivnog igranja košarke najavljuje 2011. godine u 50. godini života.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Evo, sef i iskusniji kolega pravi ljudi, mnogo se vise interesuju za domacu kosarku nego za NBA, jebala vas NBA  :mrgreen:

Kosarka je izlazila u perodu 1997-1998, ja sam tad bas bio nalozen za basket, inace sam kao i Dzux, uvek bio najvise na fucu. Tada je bio tradicionalan onaj kosarkaski Tv turnir u Pioniru krajem avgusta, gde su ucestvovali Pao, Olimpijakos, Alba... I obavezno Zvezda i Partizan. I mi, klinci sa treninga, hteli da izadjemo na televizor, a dobili sa kampa na Zlatiboru neke narandzaste majce, i svi ih obucemo, i odemo na turnir. Jos seli pored nekih trubaca, koji su cepali Mesecine i Kalasnjikove celu utakmicu  :mrgreen:. I nisu nas snimali  :(  :cry:

Ta ekipa Zvezde je bila cudo. Kuzmanovic mnogo dobar igrac, sa onom bradom od 3 dana, bek sa odlicnom odbranom, sutem,...
Topalovic  :P Niko bananu nije mogao da mu udari, jer je sutirao negde iz pizde materine, sa rukama u visini vrata  :chuckel:. Pri kraju karijere, dok je igrao negde u Bosni, operisu mu koleno, i uspeju da mu naprave embolus (vazdusni baloncic) kroz infuziju u venu. Jedva covek ostao ziv. Posle se sudio tamo oko Nove Varosi zbog neke kuce koju je hteo da izgradi...
I moj omiljeni igrac, ikad, Milenko Topic. Neprimetan. Trpa i cuti. Nikad mu se nijedan igrac nije naigrao kad ga je on cuvao. Jedna od prvih cetvorki u nasoj kosarci sa sjajnim sutem. Jednom u Pioniru, Zvezda sa npr. Beobankom, utakmica smor zivi, sve vreme 10-15 razlike za Zvezdu, i sudija negde pred kraj krene da pravi neke gluposti, na obe strane neke kretenske odluke, i moj ti Milenko popizdi, izdra se na sudiju, ovaj mu dade prvo jednu tehnicku, a Milenko se ne smiruje, pa je fasovao i drugu, iskljucujucu. Znam da je sutradan naslov u novinama bio " Topic dobio tehnicku!!!"  :mrgreen:

Zanimljivo, posle BFC-a i Zvezde, sva trojica su bili zajedno i u Buducnosti, jedino nisam siguran jesu li u isto vreme otisli tamo.

A Darko Ruso... Car. Na jednoj konferenciji za stampu je krvnicki popizdeo kad je nekom novinaru zazvonio mobilni, jedva ga sprecise na ga ne bije  :mrgreen:. Inace, prvi trener mu je bio Jovica Antonic, nekadasnji trener Zvezde, muskog i zenskog KK, i reprezentacije.

Dzux, samo ti pisi, sve cega se setis  :chuckel:

Evo spec za tebe:

A blaza verzija Mikana Grusanovica je Zuca Mitic iz Zdravlja Leskovac... Ima 41, 42 godine, i jos cepa u drugoj, trecoj ligi. Naravno, 20+ poena standardno. Ako je on bio Meloun, Stokton mu je bio onaj Nisavic. Dosao je posle u Zvezdu, video sam ga u nekom mercedesu sa ogromnom kukom pozadi, kao sleper da vuce  :chuckel:
« Poslednja izmena: 07. Jan 2011, 06:33:59 od pantelia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Чубрило човече, ниси му лист новина могао подметнути испод ногу кад је пуцао тројке :mrgreen: Много готива играч.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Cubrilo je mogao da bude cudo, ali nikad nije imao glavu za to...
A kazu da je dobar momak...
On i Radman su mogli biti stvarno veliki igraci, ali nista...

Topic je bio Bog... Flegma 200%... Jos imam njegov dres iz Zvezde...

To je bila kosarka... i tu si imao legende i bogove koji nikad nisu dosli do reprezentacije...
Zlatko Bolic je 15 godina bio svake godine jedan od top 5 igraca lige...

Imao si kosarku u kojoj nikom nije svejedno kad ide na gostovanje ma koliko bio bolji... jer par ljudi u Sapcu, Cacku, Subotici ili nekom drugom gradu mogu da napune bilo koga...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Čubrilo na ovoj slici ko neki glupi englez  :chuckel: ... inače, ljudina od čoveka, stanovao je kod mene u zgradi jedno vreme ...

Posle raspada SFRJ svi su bili skeptici što se tiče kvaliteta lige, ali mislim da se samo u prvoj sezoni osetio nedostatak jakih klubova  jer koliko se sećam već na početku su usrali takmičenje podeliviši klubove u dve divizije po nekih 20 ekipa... ali od sezone posle stvarno su bila zajebana gostovanja ... naravno da nije bilo isto kao u vreme Jugoplastike, Cibone, Šibenke ... ali bilo je dosta jakih ekipa ... Pored već pomenute Ive iz Šapca sa Mikanom, bio je zajeban Spartak sa Đokićem, Koturovićem ..., OKK Beograd (Radović, Bogosavljev, Parežanin), Profikolor iz Pančeva sa Slađanom Stojkovićem koji je posle prešao u Partizan, Vojvodina je imala solidan tim i uvek neugodni crnogoroski klubovi ...

A setih se '95 godine kada je Partizan u finalu pobedio tadašnju TG Borovicu trenirao nas je Bora Džaković skroz zaboravljen lik, inače takođe moj bivši komšija  :mrgreen:
Zaboravio sam da li su Iva Borovica i TG Borovica bili isti klub ... čini mi se da se jednom već pričalo ovde na forumu o tome, možda će empty znati jer je TG Borovica igrala u Rumi  :wave:
Imali su odličan tim iskusnjaka tj.  pokupili su sve one koji su bili na zalasku karijere... Sretenović, Dragutinović, Lisica, Rade Milutinović, a mislim da je čak i Slađan Stojković na kraju završio kod njih ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.