2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 749 750 752 753 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 912593 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia krntija
Сад га убиједи да је и он звездаш  Smile

Grobar ono napisao?!

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
Svetislav Pešić selektor...?

Srpski stručnjak mogao bi uskoro da preuzme vođenje reprezentacije. Nemačka ga želi već duže vreme, dok se, po logici stvari, posle neuspeha Srbije u Litvaniji, nameće i kao kandidat za klupu "orlova".

Svetislav Pešić u žiži je javnosti poslednjih dana, ali ne samo zbog Crvene zvezde Beograd koju predvodi kao trener.

Iskusni stručnjak već je viđen na selektorskoj klupi.

Brojni mediji spekulišu da srpski trener slovi kao prvi kandidat za klupu Nemačke, nakon što je istu nedavno napustio Dirk Bauerman, jer mu je istekao ugovor.

Njihovo pravilo nalaže da trener kluba u Bundesligi ne može da vodi nacionalni tim (Bauerman predvodi Bajern), pa je Košarkaški savez Nemačke već ranije napravio plan o angažovanju novog stručnjaka.

Pešić, koji ih je 1993. godine doveo do evropskog zlata, prvi je "pik", o čemu su bili upoznati svi u Crvenoj zvezdi Beograd pre njegovog dovođenja na mesto trenera.

Na drugoj strani nakon što Srbija nije uspela da izbori plasman na Olimpijadu u Londonu 2012. logično je da je završen jedan ciklus. Dušan Ivković praktično je prethodnih godina sve podredio tom cilju, koji nije ispunjen, zbog čega se nameće pitanje kakvi će se sad potezi praviti u srpskoj selekciji.

Nekako po logici stvari Pešić, kao čovek koji je sa plavima osvojio evropsko zlato 2001. i svetski trofej 2002. godine, figurira kao jedan od kandidata.

"Kad bih rekao kao čovek srpske košarke, ne dolazi u obzir, svi bi se naljutili, i ja sam na sebe i moja porodica. Ipak, nije vreme da ulazim u te spekulacije, trener sam Zvezde, to je moj posao. Videćemo, sešćemo sa Dušanom Ivkovićem, videćemo šta on misli, šta ja mislim, neki drugi koji bi mogli malo da preuzmu odgovornost, a mi da im pomažemo", poručio je Pešić iz Kaunasa, gde je doputovao na završnicu Evropskog prvenstva.

Nemci su navodno imali ideju da angažuju Pešića do 2015. godine, kada će se održati prvenstvo kod njih, a da li su se stvari malo promenile u međuvremenu, saznaćemo veoma brzo.

(MONDO)

Jes da sam bio za neko novo ime jer se nekad mora krenuti dalje a ne vrteti tri imena 20 godina. Ali ipak ovo bi bilo idealno resenje. Jos ce sad Kari biti u Srbiji a nekako se odavde sve bolje vidi nego kad se ode preko  Smile

Ja sam apsolutno za  Smile
« Poslednja izmena: 18. Sep 2011, 12:57:06 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
Nokia c6
Citat
a svakako nam ne trebaju ni traume, koje smo vec proziveli sa Vujosevicem

Stvarno vam ne trebaju. To desetogodišnje hard kor karanje u bulju je ostavilo mnoge posledice.

taj desetogošnji hard kor je srbiji doneo ovo gde jesmo. makedoniji bo mccalebb-a, australiji marića, češkoj veselog, crnoj gori pekovića....

elem, ako može đorđević za trenera, mada verovatno dve najveće budale od trenera koja su spremna da pojedu govno, a to su moka i muta...

tj da se ispravim, dodati još novicu i tripka... ko to neće da shvati ne mora...
« Poslednja izmena: 18. Sep 2011, 13:10:14 od bifidus »
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia krntija
Citat
a svakako nam ne trebaju ni traume, koje smo vec proziveli sa Vujosevicem

Stvarno vam ne trebaju. To desetogodišnje hard kor karanje u bulju je ostavilo mnoge posledice.

taj desetogošnji hard kor je srbiji doneo ovo gde jesmo. makedoniji bo mccalebb-a, australiji marića, češkoj veselog, crnoj gori pekovića....

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
HTC One M8
Citat

Aha...znaci, Partizan je zaduzen za pravljenje igraca za reprezentaciju,  a ostali klubovi sluze samo za trosenje drzavnih para u svrhu pravljenja nove "evropske zvezde"! Sram bilo Partizan, sram ga bilo sto nije napravio jos malo igraca za reprezentaciju, sram bilo Duleta sto nije sa nasim klincima stigao do F4 u Parizu. Todoric, Danilovic, Vujosevic-grobari srpske kosarke!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
Nokia c6
Citat

Aha...znaci, Partizan je zaduzen za pravljenje igraca za reprezentaciju,  a ostali klubovi sluze samo za trosenje drzavnih para u svrhu pravljenja nove "evropske zvezde"! Sram bilo Partizan, sram ga bilo sto nije napravio jos malo igraca za reprezentaciju, sram bilo Duleta sto nije sa nasim klincima stigao do F4 u Parizu. Todoric, Danilovic, Vujosevic-grobari srpske kosarke!!!

to ti i pričam, zato smo tu de jesmo....
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia krntija
Ma šta ima dalje da se priča, čovek je sam sebe još ranije diskreditovao za navek.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia Lumia 920
Da, inače je Zvezda igrala sve sa Srbima, Elmedin, Tejlor, Roberts, Kuk, Obina, Skuni Pen, Avodžobi, Subotić, Bakić, Jang, Marš, Majls... i napravila je brdo igrača...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163
Pesic 100% nece uzeti nas, ne verujem ni da ce Nemce. Ja sam i dalje za Sasu Djordjevica, ako zeli.

Nisam ni za Mutu. Da li zbog njega ili sticajem okolnosti, imao je jednu jedinu priliku da radi u vecem klubu, Partizanu. I istakao se sa onih 8 poraza zaredom sa jednim od najjacih timova koji je Partizan imao. Po meni, on je trener koji ce da obezbedjuje opstanke losim ekipama, i da bez budzeta pravi timove za npr. Uleb Kup. Za vise od toga nije. Eventualno kao pomocnik.

P. S. Znam da je Mesina jednom izjavio da bi voleo da trenira Srbiju (ili SCG, ne secam se). Znam da je negde u NBA, ali bi se moglo probati  Smile. S tim sto Novica verovatno ne bi igrao  Smile

Porediš nešto što je bilo pre 13 godina... kako da ne pomeneš da je on taj isti Partizan odveo na F4 Smile znači ono...

A najjače je to što pominješ što je bilo u prošloj deceniji... a koga je to trenirao Đorđević... on je pre tih 13 godina bio igrač... šta će nam on Smile
Rezont i je totalno glup... i ja sam za Đorđevića ali rezon ti je...

Citat
a svakako nam ne trebaju ni traume, koje smo vec proziveli sa Vujosevicem ili Mokom.

Bravo care. Samo da te obavestim da je Vujošević napravio bolji rezultat od ovog Dudinog... sa 100 puta gorim igračima. Razumem da smo svi ovde stručnjaci, pa čak i ja... i pričamo tako o taktici, rezultatima i ostalom... ali kada se odvali ovolika glupost... pa kako živ ostaneš Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
Samsung 
Bravo care. Samo da te obavestim da je Vujošević napravio bolji rezultat od ovog Dudinog... sa 100 puta gorim igračima. Razumem da smo svi ovde stručnjaci, pa čak i ja... i pričamo tako o taktici, rezultatima i ostalom... ali kada se odvali ovolika glupost... pa kako živ ostaneš Smile

Vujosevic je imao sasvim pristojan tim. Dobar deo je osvojio dve zlatne medalje u prethodne dve godine. Tu se vidi razlika izmedju trenerske velicine, kao sto je Pesic i naduvanog, neotesanog primitivca, kao sto je Vujosevic, koji je cak uspeo da sa jednim CSKA bude predmet sprdnje u Evroligi. Duda je osvojio jedno srebro, drugo su mu sudije skinule sa vrata i napravio neuspeh na jednom takmicenju, gde smo dosli sa igracima koji mahom nisu bili u formi. Razumem ja sta on vama znaci. Pre nego sto je otisao u CSKA gomila vas je na ovom forumu tvrdila da se radi o najboljem treneru u Evropi, boljem i od Pesica (u toj raspravi sam licno ucestvovao), ali to pokazuje tesku neobjektivnost, jer covek nema nikakve rezultate, osim onih u Partizanu. Jaka preporuka, narocito posle cinjenice da je vec jednom upropastio nacionalni tim. Na kraju, postavicu stvari ovako. Sa Vujosevicem je pocelo strmoglavo propadanje naseg kosarkaskog tima. Sa Dudom je pocelo njegov oporavak. Gde cemo onda? U novi ponor ili da nastavimo put tamo gde nam je mesto? Srbiji jednostavno treba najbolje. Pesic, Obradovic, Ivkovic. Ako nikog od nasih ne mozemo, bolje i stranca nego da nam se opet ponavljaju ponizenja iz '03 i narednih nekoliko godina.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2011, 14:51:14 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 749 750 752 753 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.