2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 647 648 650 651 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 915890 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Da merimo?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Samsung 
Ма да ми платите да не пишем до краја првенства Smile

Ил још боља солуција, пред сваку тему по 20 ћевапа и 2-3 пива Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Ajde manite se gluposti...

Inace:
Ivković: Čeka nas drugačija Litvanija

Selektor Srbije pred početak druge faze EP i duel sa domaćinom (sreda, 20.00) konstatovao da su Litvanci ove godine izveli iskusniji, ali manje energičan tim.

Utakmice prve faze Evrobasketa ostale su iza reprezentacije Srbije, a već u utorak uveče utisak je bio da je dramatični meč sa Francuzima prebačen u arhivu, uprkos svemu.

Dušan Ivković sa igračima je odradio prvu analizu selekcije Litvanije odmah po dolasku u Viljnus (uvažavam intervenciju čitalaca oko imena grada), zatim su "orlovi" lagano vežbali u hotelskoj teretani, pa autobusom prešli 20 kilometara do Simens arene, gde je održan košarkaški trening u trajanju od 60 minuta.

Selektor je podsetio da je član stručnog štaba Saša Nikitović proveo šest dana u Panevežisu, gde je "skautirao" naredna tri rivala u E grupi.

"Litvanija gaji prepoznatljiv stil, sa jakom igrom u tranziciji, a uz to imaju izuzetno dobre šutere i spoljna linija im je trenutno na oko 50 procenata u šutu za tri poena. Moramo da znamo kako to da sprečimo i koliko da budemo agresivni. Oni pokušavaju, koristeći domaći teren, da igraju odbranu na granici faula, ali imam utisak da to baš i nije taj profil igrača", rekao je Ivković novinarima uoči treninga.

"Na nama je da izdržimo pritisak 11.000 gledalaca i samog litvanskog tima, koji će (posle debakla od Španije) imati imperativ pobede. Zato utakmicu treba da odigramo mudro i lukavo".

Prošle godine, otprilike u isto ovo vreme, Litvanci su nas pobedili u borbi za bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu (99:88). Tu utakmicu odigrali smo dan posle sudijske krađe u susretu sa Turskom, nespremni u svakom smislu, pa ona i nije neko merilo.

Pored toga, "orlovi" su ove godine drugačiji samo za Bobana Marjanovića, koji menja Novicu Veličkovića, dok je strateg domaćina Kestutis Kemzura iz različitih razloga promenio bukvalno pola tima.

Nisu više tu fenomenalni Kleiza, Seibutis, Mačijulis, Gečevičijus, Klimavičijus i Andrijuskevičijus, ali su se vratili veterani poput Jasikevičijusa, Kaukenasa, Songaile, Krištofa Lavrinoviča...

"Čini mi se da je onaj tim imao više energije i veću motivaciju, ali je ovaj tim iskusniji. Mislim da imamo dovoljno motiva, snage i želje da pobedimo", istakao je Ivković.

Što se tiče povreda i spremnosti igrača, rekao je da stanje "nije gore" nego što je bilo, mada neki "igraju sa velikim bolovima".

Srbija će u drugoj fazi startovati sa učinkom 1-1, kao Litvanija, Španija i Turska. Francuzi (2-0) su prvi, a Nemci (0-2) poslednji.

"Da nas je neko pre puta pitao da li bismo bili zadovoljni prenošenjem jedne pobede u sledeću grupu, ne znam da li biste vi bili zadovoljni, ali ja ne razmišljam na taj način. Postavljam stvari na način da svaku utakmicu treba igrati da se dobije", rekao je naš legendarni trener.

Prvog dana takmičenja u Viljnusu sastaće se još Nemačka - Španija od 14.30 časova i Turska - Francuska od 17.00.

Mondo.rs
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia 1100
Имам и другу опцију, да се јави неко ко хоће да помогне Србији и свету и учини "хумано" дело - убиство.  Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
symbianNepoznat
Browser
Applewebkit 533.4
mob
SonyEricsson K750 on Linux
ajmo Plavi
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Samsung SGH-E590
Ма да ми платите да не пишем до краја првенства Smile

Ил још боља солуција, пред сваку тему по 20 ћевапа и 2-3 пива Smile
Debeli Djora Smile

Smile

A Krle ce da izdominira pod reketom i tu je nasa prednost, pustite Tepacenka, njemu je Dule najbolji trener na svetu! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
LG L9
« Poslednja izmena: 07. Sep 2011, 14:58:42 od Di Canio »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Da vidimo, ovako...

Duda je u pravu kada kaže da je ovo drugačija Litvanija. Dosta iskusnih igrača ima. Igraju kući pred svojom fanatičnom publikom + kvalitet + sudije = favoriti u današnjem meču.

Imaju dosta dobrih igrača sa svih 5 pozicija. Pre svih mislim na Kaukenasa i Jasikevičijusa. Nisam ih gledao na ovom prvenstvu pa s toga ne znam kako ko igra i koliko ko igra na turniru, ali recimo ovako...

Jasikevičijus je igrač koji traži mnogo blokova, igrač koji ima odličan ulaz i šut. Može se reći - vrlo kompletan igrač. Ali, nije ni on ko što je nekada bio, može se sačuvati. Istina je, međutim, da igra dobar turnir.
Pod košem, iako se govori da nisu jaki, ja mislim potpuno suprotno. Imaju Javtokasa koji je zver, Songaila koji je vrlo dobar igrač, Lavrinoviča je teško čuvati. Ne znam da li će igrati Petravičijus ali ako bude igrao, može biti dodatnih problema. Mada, sad videh da on i nije u prvom planu kod njih. Valančijunas ne znam kakav je ali kažu da je vrlo talentovan igrač (štaviše, izabran je kao visok (peti) pik na draftu od Toronta).

Svi umeju da pogode trojku sem Javtokasa i to će nam biti problem. Ako se raspucaju onako kako umeju, mi tu nema šta da tražimo, realno.

Primećujem da Jasaitis igra fenomenalan turnir (nešto poput našeg Kešelja). Njega je, istina, teško čuvati.

Imaju 3, po potrebi 4, jako dobra plejmejkera, pogotovo mislim na Kaukenasa i Kalnietisa (Jasikevičijus se podrazumeva).

Biće jaaaaaako težak meč. Samo da Teodosić ne izgori u želji za dobrom partijom.

Takođe, poželjno bi bilo kada im ne bi olako dopuštali slobodna bacanja i brzo izlazili iz bonusa.

Litvanci su dobri napadači te očekujem dosta poena na ovom meču. Jedino me brine da nas konačno ne stane taj šut i dečaci nas propisno nakantaju... jer oni stvarno imaju dobre šutere.

Bilo kako bilo, mislim da je ključ naša odbrana i njihov šut. Kakav bude njihov šut, takav će biti i ishod meča.

Možda zvuči glupo, ali mislim da mi, pre svega, zavisimo od njih... šutere ne možeš da čuvaš tako lako jer, kad ih krene, mogu i trojica da mu skoče - ne vredi.

Nadam se dobroj igri Krstića pod košem i da konačno proradi Teodosić.

Napred plavi!
« Poslednja izmena: 07. Sep 2011, 17:24:15 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
mob
HTC Sensation
Samo bih da dodam nesto a vezano za Tea. Ljudi ujkapirajte da on igra fenomenalan turnir. NEmojte osudjivati i ocekivati da on na svakoj tekmi ubaci po 20 poena jer on trpi ubedljivo najveci pritisak u nasoj reprezentaciji,sve oci su uprte u njega,zvanicno je najbolji u Evropi,a jos uvek je mlad a plus je i povredjen. On ako zabelezi na primer 9 asistencija(kao protiv Svaba) ili 11 (protiv Franciuza),medju njima je mozda 21 poen(7 trojki Keselja) ili je 22 laka poena na polaganje Krleta...dakle to je fenomenalno. Kada bilo koji NBA igrac ima preko ili oko 10 asistencija na njega se svrsava,a tamo em se igra 8 minuta vise em se igra indijanska kosarka,brza,ima duplo vise napada i asistencije se racunaju jos malo pa kao u hokeju. Jos malo pa ce asistenciju dobiti i onaj sto je izveo aut i onaj ko je dobacio loptu i onaj sto je dao kos(bonus gratis)  Smile.

Dakle i ovo sto Teo prikazuje je bre dojajno i shvatite to. Ok,slazem se da mu je sut stvarno u kurcu,ali kad bi i pogadjao makar polovinu onoga sto sutne,vise bi se pricalo o njemu,a Parkera,Novickog i ostale mudonje bi samo onako u prolazu,tamo negde iza vremenske prognoze spomenuli  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
LG L9
Samo bih da dodam nesto a vezano za Tea. Ljudi ujkapirajte da on igra fenomenalan turnir. NEmojte osudjivati i ocekivati da on na svakoj tekmi ubaci po 20 poena jer on trpi ubedljivo najveci pritisak u nasoj reprezentaciji,sve oci su uprte u njega,zvanicno je najbolji u Evropi,a jos uvek je mlad a plus je i povredjen. On ako zabelezi na primer 9 asistencija(kao protiv Svaba) ili 11 (protiv Franciuza),medju njima je mozda 21 poen(7 trojki Keselja) ili je 22 laka poena na polaganje Krleta...dakle to je fenomenalno. Kada bilo koji NBA igrac ima preko ili oko 10 asistencija na njega se svrsava,a tamo em se igra 8 minuta vise em se igra indijanska kosarka,brza,ima duplo vise napada i asistencije se racunaju jos malo pa kao u hokeju. Jos malo pa ce asistenciju dobiti i onaj sto je izveo aut i onaj ko je dobacio loptu i onaj sto je dao kos(bonus gratis)  Smile.

Dakle i ovo sto Teo prikazuje je bre dojajno i shvatite to. Ok,slazem se da mu je sut stvarno u kurcu,ali kad bi i pogadjao makar polovinu onoga sto sutne,vise bi se pricalo o njemu,a Parkera,Novickog i ostale mudonje bi samo onako u prolazu,tamo negde iza vremenske prognoze spomenuli  Smile

Pa kada je on dao na ovom turniru 20 poena...koliko trojka promasio protiv francuza a da ne racunam koliko je napada sjebao sa izgubljenim loptama
« Poslednja izmena: 07. Sep 2011, 18:36:40 od Di Canio »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 647 648 650 651 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.21 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.