2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 553 554 556 557 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 919166 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Duda svršava na Bjelicu, to je dobro poznato

To je izgleda samo tebi poznato.  Smile

Pričao je već Duda koliko ceni tog igrača... on mu je čak bio i oslonac u ova dva pohoda... dosta je provodio vremena na parketu i davana mu je totalna sloboda u igri...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia krntija
Ma jedino ako je Bjelica bio oslonac i imao slobodu u igri... ne izmišljaj.  Smile

Jedini ko ima potpunu slobodu u igri u ovoj reprezentaciji je Teodosić, a delimičnu Savanović.

Svi ostali rade ono što im Duda kaže i ništa preko toga.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Koliko sam pljuvao po Bjelici zbog izbezumnjenih šuteva i isilovanih napada... da ne drka na njega, ne bi ga ni zvao... isto kao što nije zvao onomad ni Tripkovića jer je trebalo da ide na operaciju... a ovaj je povređen bio 6 meseci...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia krntija
Istripovo si se žešće. Nit Bjelica uzima puno šuteva, pogotovo nerezonskih, nit uopšte on ima neku minutažu uopšte. Jeste bio starter na većini mečeva, ali on deli minute sa Kešeljom i Tepićem.

Duda ga zove jer je, kao što sam rekao, jedina dobra trojka uz Kešelja koju imamo na raspolaganju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
I dalje mislim da Duda svršava na Bjelicu... mislim da ga je on čak i hteo u Olimpijakosu... pa odvede Kešelja...
« Poslednja izmena: 11. Avg 2011, 03:56:09 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia Lumia 920
Na kraju krajeva, šta god da Duda odluči - biće u pravu i ne može niko ništa da prigovori  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Apple iPhone 6S
Momci, jel moze malo manje sa tim "svrsavanjem"? Ima i drugih nacina da se iskaze necija naklonost ka nekome. Smile Ne znam za vas, ali meni bas ne prija kada na jednoj strani moram da citam vise puta o Dudi, svrsavanju i Bjelici i to u istoj recenici. Smile
« Poslednja izmena: 11. Avg 2011, 13:15:11 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia krntija
pa šta ćeš kad je ovaj crnac gejčina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia Lumia 920
Homofobi   Smile

Smile

bookee a što svrstavaš Tripka striktno među bekove, dvojke, jel' sad sa Hrvatima veći deo zadnje četvrtine igrali Teo, Marković i Tepić zajedno... kao što mogu npr. Teo - Tepić - Tripković, zavisno od protivnika i situacije na terenu, prema tome naravno da ima veze što je on sad tu, za razliku od SP, normalno da onda ni Kešelj nije siguran putnik... sve zavisi kako će Bjelica da se vrati i u kakvoj će formi da bude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia krntija
Svrstavam ga u bekove šutere zato što je čovek po vokaciji bek šuter i što sve vreme igra beka šutera.  Smile A da može da igra sa 2 beka u petorci - može... kao što si rekao, sve to zavisi od protivnika i stanja na parketu. I u Partizanu su često na terenu bili on, Palasio i Tepić.

Pa opet to su "određene situacije". Mislim da Tripković nije konkurencija Kešelju i da njegovo prisustvo neće uticati na Dudinu odluku o tome da li će Kešelj ići ili ne.

Kešelj je viši za nekih 10 cm od Tripkovića i teži jedno 20 kila. Može da preuzme i centra ako zatreba. A ništa sporiji od Tripkovića nije. Uz mekanu ruku... idealno za nisko krilo. I uvek je svoje minute koristio sasvim solidno, čak odlično. Već bio u Turskoj, a ubeđen sam da bi bio i u Poljskoj da nije morao da otpadne zbog povrede.

Sem toga... čak i da Tripković jeste konkurencija Kešelju, ja ne znam zašto vi unapred otpisujete Kešelja, kada je po ovom viđenom na turniru u Sloveniji, Tripković malo van forme. Čuj malo... malo više.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 553 554 556 557 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.755 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.