2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 424 425 427 428 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 919451 puta)
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Samsung Z400
jel mi danas igramo u 5 ili pola 6 ili 6??  stalno nesto menjaju,svako razlicito prica
Rekose ovi na RTS-u da ce biti u 17:50
IP sačuvana
social share
Novi Pazar navija za Crvenu Zvezdu!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
O osmanlijskim govnima i onim seronjima od sudija je sve vec receno... dodao bih jos nesto - Tanjevica sam smatrao za jednog iz drustva legendi trenerskog zanata, zajedno sa Dudom, Zeljkom, Karijem, Duletom, Bozom... sada mogu da kazem da im nije ni do kolena... ma ni do malog prsta na nozi... kao covek... a samo je trebao diskretno da kaze asiku: izadji i izvedi ta bacanja... uveren sam da bi svako od gore navedenih to uradio... Tanjevicu stidi se!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
O osmanlijskim govnima i onim seronjima od sudija je sve vec receno... dodao bih jos nesto - Tanjevica sam smatrao za jednog iz drustva legendi trenerskog zanata, zajedno sa Dudom, Zeljkom, Karijem, Duletom, Bozom... sada mogu da kazem da im nije ni do kolena... ma ni do malog prsta na nozi... kao covek... a samo je trebao diskretno da kaze asiku: izadji i izvedi ta bacanja... uveren sam da bi svako od gore navedenih to uradio... Tanjevicu stidi se!

Zasto da se stidi jbt?
Njemu je cilj da pobjedi i nije kriv sto mu se peder od igraca ponasao na taj nacin.
Tanjevic je legenda bio i ostao.Covjek je od potpunog rasula turske kosarke napravio cudo i odveo ih u finale SP.Zato,kapa dolje.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Posle prospavane noci, samo jedno veliko BRAVO svim igracima, strucnom stabu, posebno Dudi Ivkovicu. O sudijama nista posebno nema da se kaze, sve sumnjive lopte su dodeljene Turcima, ali nisu glavni uzrok sto smo izgubili. Da se momci stegnu i dobiju ovo veceras, pa da ih docekamo kako dolikuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Момци су велике фаце, и свака им част! Smile Сад, јебига што је цео свет заиста против нас у сваком погледу, на политичком, спортском нивоу... Где год се појави један Србин, који је поносан зато што је Србин биће спутаван,... Зато момци, ви сте за мене освојили злато! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
mob
Apple iPhone 6s
Treba imati u vidu neke stvari...

Bosa je kao klinac ostvario najveci uspeh u istoriji klubske kosarke one bivse zemlje... Sa prosecnim timom Bosne postao je prvak Evrope stvorivsi kosarku koju smo i mi igrali na ovom turniru... Svetislav Pesic je igrao za tu ekipu Bosne pre 30 godina.

High tempo kosarka u kojoj tim kombinuje svih 12 igraca da bi kroz stalne promene i svezinu drzao visok tempo koji ekipe sa tankom klupom ne mogu da prate...

Tako smo igrali, zato smo tu gde smo...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9

Teo, sto sad promasi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55

Teo, sto sad promasi...
auu, pa ako nisi mogao nogom mogao si rukom...joj...ili je Krle trebao da prileti sa stolicom...
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
HTC Sensation
Treba imati u vidu neke stvari...

Bosa je kao klinac ostvario najveci uspeh u istoriji klubske kosarke one bivse zemlje... Sa prosecnim timom Bosne postao je prvak Evrope stvorivsi kosarku koju smo i mi igrali na ovom turniru... Svetislav Pesic je igrao za tu ekipu Bosne pre 30 godina.

High tempo kosarka u kojoj tim kombinuje svih 12 igraca da bi kroz stalne promene i svezinu drzao visok tempo koji ekipe sa tankom klupom ne mogu da prate...

Tako smo igrali, zato smo tu gde smo...

Е јбга,сад испаде да је Боша тата за Дуду...
Слажем се ја да је Боша маг,да је од ове солидне турске екипе створио фанатичну екипицу која гризе и игра боље него што објективно може,измислио је нову одбрану која је савршена у сваком погледу и да не причам о домаћем терену,публици,судијама који су на њиховој страни..

И поред свега тога,ми смо у првом полувремену држали кошаркашки час из одбране и час из тимске кошарке у нападу. Наша предност тј Дудина,је та што он на сваку врсту игре,одбране,напада има адекватан одговори решење..и то смо видели. Само смо ми на овом првенству мењали стилове игре,прилагођавали се сјајно и објаснили свима неке ствари. док су остале екипе форсирале само оно што знају па докле догурају(Америка,Шпанија,Литванија,Француска,Турска)

По мени је то огроман квалитет и велика предност у односу на остале екипе. Истина,ми се боримо за треће место и врло је могуће да изгубимо,али свима ће се у будућности трести гаће кад изађу против нас на паркет јер знају да ће све ово у будућности бити само још боље.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
Svaka cast momcima,nema im se sta zameriti borili su se lavovski ali se ne moze igrati i protiv Turaka i sudija.Ljudi iz FIBE treba malo da se zapitaju kada je rec o sudjenju,nije sad sto je nasa reprezentacija izgubila pa trazim neki razlog za opravdanje,ali najjednostavnije receno sudjenje je bilo katastrofa.Tacno sam znao da ce u cetvrtoj cetvrtini nama svirati svaki kontakt da bi sto pre ispunili bonus,a opet sa druge strane nase momke "ubise" pod kosem.Mozda je presudni momenat na utakmici bio,a opet je u vezi sudjenja,tehnicka nasoj reprezentaciji 3.min pred kraj.....I da,za Turke smo velemajstori u kosarci,za njih smo izmislili kosarku,i pokazali smo da nismo picketine i da mozemo svakom na crtu,hrabro i viteski.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 424 425 427 428 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.