2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 422 423 425 426 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 919155 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
.. у знак протеста писем од сад ћирилицу..
мислим да је стварно суђење било чисто пресеравање, па докле више се све мора продават, и штимат домаћинима?
жалосно је што спорт пропада због политике и судија....
...Србија је показала своје кошаркашко умјеће и таленат, без обзира које боје је медаља ми смо били и остали ЗЛАТНИ
IP sačuvana
social share
*cu ti dam prezime*
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nemoj silom,...Uzmi veći čekić

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2616
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson C510
Omer Asik statistics: min:18 - FG: 2/7 28,6% - 2PTS: 2/7 28,6% - 3PTS 0/0 0% - EYES: 1/2 50%
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
mob
Apple iPhone 6s
Ni poslovično odmereni Nenad Krstić nije mogao da ostane miran, Novica Veličković bio je na ivici nerava, jedino je Miloš Teodosić pokušao da ne izgovara teške reči...

"Videli ste sve. Suvišan je komentar za suđenje, ovo je tako 'izvaćareno' da je to strašno. Borili smo se, ali šta da komentarišeš kad ovako izgubiš utakmicu za finale Svetskog prvenstva", rekao je Krstić u "miks zoni".

Priznao je kapiten i da postoji subjektivna krivica za poraz.

"Primili smo bezveze poslednji koš, nismo preuzeli kako treba. I moj peti faul je bio... Vodili smo po sedam-osam poena razlike, kontrolisali meč, ali ja sam dobio pet penala, Kosta četiri, Novica četiri, to je sve bilo sankcionisano sa po dva slobodna bacanja. Mislim da bi trebalo i FIBA malo da se zapita", rekao je Krstić pre nego što je produžio ka svlačionici.

Teodosić je istakao "jako dobru igru" Srbije i činjenicu da je Turska povela tek tri minuta pre kraja. Najbolji igrač Srbije traži da se ekipa koncentriše za utakmicu sa Litvanijom u nedelju popodne.

"Dali smo sve od sebe i mislim da nam niko neće zameriti na porazu. Toliko je truda i rada uloženo, mislim da smo zaslužili bar treće mesto i moramo da učinimo sve da ga osvojimo".

Upitan da ipak prokomentariše suđenje, Teo je rekao da "nije ni prvi ni poslednji put da se ovo dogodi".

"Bilo je kako je bilo, nije na nama da komentarišemo. Ne prati nas baš sjajno suđenje od početka prvenstva, možda zato što smo mlada ekipa, bez autoriteta. I oni igrači koji bi trebalo da imaju autoritet - oni ga nemaju..."

Nadovezao se Novica Veličković.

"Ovo je šok. Teo ne želi da komentariše, ja ne mogu da ćutim. Bude namerna lična Ašika, udario me po ruci, ja se okrenem, a on se drži za oko!? Udare me po ruci na poslednjem polaganju - nije faul. Ovo je najgori poraz koji sam ikad doživeo".

Na pitanje hoće li biti motivacije za utakmicu za treće mesto, Veličković je "iz topa" odgovorio: "Naravno da će biti!"

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Nexus 4
Svaka cast kosarkasima, za mene su oni pravi sampioni...
Onaj ciganin tanjevic mi se ogadio za sva vremena... Onaj sraman potez zamene kosarkasa za izvodjenje bacanja, i glumatanje povrede je ciganski, da ne moze biti gore... Sudjenje, sramotno, ali ocekivano...
Govnima sve najgore u finalu zelim... Amere ne volim, ali su mi se ovi smucili, sve najgore im zelim....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Samsung Z400
Omer Asik statistics: min:18 - FG: 2/7 28,6% - 2PTS: 2/7 28,6% - 3PTS 0/0 0% - EYES: 1/2 50%
 Smile
hahahahaha Smile
IP sačuvana
social share
Novi Pazar navija za Crvenu Zvezdu!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
LG 
Кад је сутра за треће, треба стићи са фудбала дете ти јебем. Колико спортова ми срби пратимо у пичку материну.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
сваки пут у савком јебеном спорту на сваки могући начин нас судије сјебу, па докле висе
IP sačuvana
social share
*cu ti dam prezime*
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
mob
Apple iPhone 6s
Selektor Srbije Dušan Ivković posle poraza u polufinalu Mundobasketa ponovio je da je bilo izuzetno važno dobro odigrati prvo poluvreme. "Turska je inače sve početke utakmica igrala sjajno, u strašnoj formi, ali smo ih mi zaustavili. Učinili smo što smo hteli, dobili sa sedam razlike, ali smo u u drugo poluvreme ušli bez kontrole. Brzo smo se vratili, ali smo tada pod pritiskom popustili sa koncentracijom. Pokušao sam da prekinem slavlje posle osam razlike i naših lakih trojki, ali odbrana nije bila na neophodnom nivou. Sreća nam je okrenula leđa".

O poslednjem napadu Turske iskusni stručnjak je rekao: "Očekivali smo da će lopta doći do Turkoglua. To se i desilo, ali mu je ispala i srećno stigla do Tunčerija, a on je pogodio. To nije bio najorganizovaniji napad, bio je to loš trenutak za nas.  Bili smo bolji. Ali, potrebno je iskustvo. Sada moramo da uradimo sve da se spremimo za borbu za treće mesto. Želim puno sreće Turskoj i čestitam na finalu".

O duelu sa Litvanijom poslednjeg dana takmičenja u Turskoj selektor Srbije je rekao: "Emotivno sam još u ovoj utakmici. Poštujem mnogo Litvaniju, svakako su zaslužili da igraju polufinale. Mnogo ih cenim. Moramo mentalno da se spremimo za borbu. Na meni je da dam sve od sebe da pripremim ekipu".

Dušan Ivković je po odlasku iz konferencije dobio veliki aplauz svih novinara u sali za pres-konferencije.

http://kosarka.rs/
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia Lumia 920
Sve ste rekli, ali kad ne bih prokomentarisao OVO umro bih...

Pre svega, ja sam izuzetno ponosan, izmedju ostalog jer je ceo svet mogao da vidi kako smo brutalno pokradeni i oduzeto nam je zasluzeno finale! Nikad nisam voleo da kenjam o sudjenju, koliko god se nervirao jer je moj tim izgubio, ali ovo je sramota za sport, pa onda za kosarku, pa za FIBA, pa za sudije i Turke naravno.

Totalno neujednacen kriterijum na dve strane, nama sudili svako pipkanje, a ovamo nas prebili Turci, 33 bacanja su sutnuli, i 28 faulova koji su nama sudjeni je jednostavno previse, posebno drugo poluvreme je bio uzas za gledati... izadjemo iz bonusa za 3 minuta, uzas!!!
Hido lize sudiju 15 puta, Gonlum se izdrkava na sudije zbog svake odluke, onaj mali (ne secam se ko) gura Teodosica cim je hteo nesto da kaze sudiji, zalecu se na Novicu, Tea, da bi ih isprovocirali...
Picke smrdljive, na celu sa Asikom, sta se sve radilo veceras, ne mogu da verujem.........

Ne bi mi bilo toliko krivo da su bili bolji i da su nas kulturno dobili 10ak razlike, Boze moj, sta da se radi... ali ovako....  Smile
Mnogo je tesko da se podignes posle ovakve utakmice i da igras odmah sutra, daj Boze ipak da odigramo kako treba i osvojimo medalju...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
mob
Apple iPhone 6s
Zal postoji zbog cinjenice da smo bolji za klasu, i da smo uspeli to da pokazemo uprkos svemu, ali da smo na kraju zbog svojih gresaka ispustili dobijeno...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 422 423 425 426 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.