2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 359 360 362 363 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 912578 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Što se Božića tiče imam samo reči hvale. Blejali smo kada su uzeli titulu na Bleju pa vam sto se ponasanja tice da je Pera KAPITEN. Dok je Veseli visio po plafonu kao jebeni pauk, i dok je lokao sa nama sta je stigao( mokru krpu je popio) ... Kecman je momak za primer, ova dva klinca takodje, Rasa je bio sa zenom skroz smireno ponasanje kao i na bacanjima Smiley. . . Al MARIC. haah nesto spikamo i morao da ga pitam da li navija za zvedu . . . NAVIJA Smiley Al zato je recimo veseli hteo u reku da mi baci clansku kartu zvezde (polu iz zjbancije ) jer smo se odrali kao picke.. . .

Marica i Peru Bozica sam ja video u Maxiju na Dedinju, nekoliko puta. Za Peru samo reci hvale, sto se svega tice. Ali Maric... Ortodoksna seljacina. I to ona gastarbajterska. Garantujem da belim mercedesom dloazi u stari kraj.

Duda je za 17 kopalja ispred svih nasih trenera, tu mislim i na Robiju Obradovica, naravno. Sve cega se dotakao pretvarao je u zlato. Bezrezervno mu verujem. I ako on kaze da ide Kosta mesto Raduljice - onda je tako bolje, ma koliko se na s tim ne slagao. A Peri Bozicu svaka cast, ali ima vise godine od pola ekipe zajedno  Smile. A Paunicev zadatak je iskljiucivo odbrana, sto on odlicno radi. Uostalom kad je jedan Veselin Veso Petrovic mogao u reprezentaciju, ovaj je za njega Dzef Hornacek licno.
« Poslednja izmena: 07. Sep 2010, 00:39:39 od pantelia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
И да је ово СП средство, а не циљ
Тако је. Ми смо већ ушли у групу екипа које су приближне по квалитету, значи опет смо у врху тако да је то сад већ неки континуитет. Са годинама долазе и искуство и напредовање, биће медаља!!

Схватите већ једном да ови момци између осталог имају предност због година и перспективе!
Znam ja sve to, shvatam... ali uvek treba imati jednog iskusnog igraca na bekovskim pozicijama, na pozicijama koje su jako bitne... a da Paunic ima neku perspektivu ne bih se slozio Smile

Дуда те 100% демантовао.

To sto neki put imamo srece nista ne mora da znaci, pokazalo se u zavrsnici na poslednjem mecu da imamo neiskusne bekove Smile tu ne racunam Rasica koji je hladnokrvan sto se tice bacanja...

Duda je lepo objasnio kad je uzeo reprezentaciju. Cilj mu je da napravi mlad jak tim, koji ce vise takmicenja da odigra zajedno i koji ce nadamo se za koju godinu opet vladati svetom kao neke ranije generacije. A glavni cilj mu je olimpijada 2012.   Zato su sad u timu svi pribliznih godina koji jos par sezona mogu da igraju na vrhunskom nivou.

Zato manite se Rakocevica, Bozica, Jarica, Vujanica...svako od njih moze kvalitetom da pomogne ali Duda ima druge ciljeve. Slusao sam ga kad je pricao za Kecmana, kaze igrama ove sezone sigurno je zasluzio da bude pozvan, ali on je 77.godiste, moze sad da odigra i to je to. Tako bi isto i Rakoc.  I onda sledece godine ponovo nova uigravanja jer je tim promenjen. Ovako ce svima biti lakse kad su isti igraci tu vise godina.

A rekao je Duda planove, na proslom EP da udjemo u prvih 7 koje vode na SP, na ovom SP cilj je u prvih 8, sledece godine EP cilj polufinale, i OI 2012. cilj medalja. Na prvom koraku smo premasili ocekivanja.
Pustimo ga da radi, i bice opet doceka pred skupstinom, i to svake godine
Kad vec pomenu Vujanica, decko je zesce ispaljen Smile

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Uostalom kad je jedan Veselin Veso Petrovic mogao u reprezentaciju, ovaj je za njega Dzef Hornacek licno.

Ау јбт вид компарације Smile Smile

Тако је. Ми смо већ ушли у групу екипа које су приближне по квалитету, значи опет смо у врху тако да је то сад већ неки континуитет. Са годинама долазе и искуство и напредовање, биће медаља!!

To sto neki put imamo srece nista ne mora da znaci, pokazalo se u zavrsnici na poslednjem mecu da imamo neiskusne bekove Smile tu ne racunam Rasica koji je hladnokrvan sto se tice bacanja...

Написах ти у томе што си цитирао за неискуство. У томе је и поента овако младог састава. Схват то већ једном понављао је Дуда милион пута.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Po meni Radulljica ispred Koste Bandere. Ali takodje verujem Dudi.

Takodje Duda mi je bolji od Zeljka. Zeljko ima titule, al po meni PO MENI nije toliko talentovan trener, kao recimo Duda i Kari. . . Zeljko je vodio sve najbolje timove svog vremena i plus je imao ucitelja dudu iznad. . . Fantastican trener. Al Duda je izmislio kosarku. . .

E da Maric jeste gastarbajterski ljaksa

ps pantelija tu smo negde, komsije  Smile
« Poslednja izmena: 07. Sep 2010, 00:47:58 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Uostalom kad je jedan Veselin Veso Petrovic mogao u reprezentaciju, ovaj je za njega Dzef Hornacek licno.

Ау јбт вид компарације Smile Smile

Написах ти у томе што си цитирао за неискуство. У томе је и поента овако младог састава. Схват то већ једном понављао је Дуда милион пута.

Znam, ali sa ovako veliko takmicenje moras imati mentora ili ajde iskusnijeg igraca na koga ces se ugledati... ja o tome pricam...

Ali onda treba zahvaliti i Moki koji je vecinu ovih igraca prvi uveo u reprezentaciju... Duda je samo nastavio...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Moka ih jeste uveo, i to je jedino sto zna dobro da radi. Da prepozna talenat i da ima muda da ga ubacuje u igru. Tu se njegovo trenersko znanje zavrsava. Taj talenat koji prepozna, on ne moze nicemu da nauci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Moka je jebeni retard
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ма не мора нико искуснији, ова екипа ти је жив пример. Кад нема нико да вуче из тима ће се појавити неко такав. Мора да се појави. Ако до тога не дође та екипа није да игра сама већ јој треба неко матор. Искочио је Тео и то је то, какви црни старци из Партизана (читај наше лиге).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia E72
Moka je jebeni retard

x100, оно што је он урадио могао сам и ја. Нешто као Марадона у фудбалу
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 359 360 362 363 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.