2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 356 357 359 360 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 912659 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
Ti znas da ce da nas kosta pobede,a on ne zna...ti znas bolje od njega...

Ja znam. A ajde nadji gde sam napisao da on ne zna?

Napisao si indirektno. Pronadji sam,boli me patka da trazim.  Smile

______________________________________________________________________________________

Bicemo rastereceni,opusteni,odmorni,adaptirani na novu dvoranu,a Spanci imaju imperativ pobede . + Imamo vetar u ledja posle pobede u osmini. + Ivkovic jos nije pokazao sve karte. + evo sad i Gasol nesto bolestan.
Ali i ako nista ne uradimo ja sam zadovoljan.

I da,nas "brod" ide po medalju!  Smile
« Poslednja izmena: 06. Sep 2010, 17:54:25 od bernoldi_salieri »
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Sensation
Rakoč je pedalaš . . . Kao Llull, samo bi doveo do toga da se jurcamo sa njima po terenu. . . Tako da sam ja ubeđen da nam niko ne treba. Osim što recimo bih gotivio da smo imali u rotaciji jednog Miličića iako ga ne gotivim kao lika

Па то јесте за Ракоча,али он би уваљао својих 20 поена што ће нама и те како фалити ако Тео опет забагује...
А Миличић је дилеја,њега ни у дворани као навијача не бих волео да видим.

Е да,искрено се надам да ће Тепић грбави да проради,што се зајебавао до сад,зајебавао се,сад мора  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia Lumia 920
Bas nemamo srece, nije los sistem takmicenja ali je bilo neocekivanih rezultata u grupi, svaki dan se igralo, nezgodan je raspored. Dovelo je do toga da imamo 3 prejaka para 1/8 finala, mi - Hrvati, Grcka - Spanija, ARG - Brazil... sad gledam Rusija - Novi Zeland, ovo je smesno... Amerika - Angola isto sprdnja bila...

I sad idemo mi na Spance - vicesampion EP na sampiona EP i SP - vec u cetvrtfinalu! Jbg!
Ali to je SP, nisu Mediteranske Igre, sto neko rece... Ako hocemo medalju ne mozemo da biramo protivnike...
Zao mi je samo sto smo uz malo srece mogli lakse do te medalje. Medjutim, verujem da ovi Spanci nisu bolji od nas trenutno.

E da, Novica stavlja u dzep Garbahosu, ne sekiram se ja za to, oni se bar dobro znaju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I have a dream

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 509
Zastava Na dvoru Pape
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
I-mate /de si be
Ne bi bilo lose da Paunic uzme snimke Pere Bozica, kako je on ustopovao Navara u BG, ono je za udzbenike  Smile
IP sačuvana
social share
   "I am the happiest man alive.  I have that in me that can convert poverty to riches, adversity to prosperity, and I am more invulnerable than Archilles;  Fortune hath not one place to hit me." - Sir Thomas Browne
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Može Paunić da uštopa, ali on, kao što neko reče za Rubija, ne može bure od 200 l da pogodi, samim tim igraš je totalno beskoristan u napadu... Marković je za njega Stojaković lično...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Markovic svoj sut moze eventualno da poredi sa rondom, i to je to . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Markovic svoj sut moze eventualno da poredi sa rondom, i to je to . . .

Jos da ima prodor ko Rondo, odma da ga saljemo u kucu slavnih Smile

Ne bi bilo lose da Paunic uzme snimke Pere Bozica, kako je on ustopovao Navara u BG, ono je za udzbenike  Smile
Da sam selektor, meni bi Pera sad bio u reprezentaciji, bez da se razmisljam...
« Poslednja izmena: 06. Sep 2010, 22:25:15 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
pa dobro ali ipak se Duda odlucio na ekipu sa malo mladjim igracima, pun i energije i zelje delimicno i iskustva imamo a  o potencijalu nema sta da se prica realno smo najperspektivnija ekipa u Evropi tako da nista nije nemoguce protiv Spanaca... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
Tabela

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Tabela.jpg
(93.86 KB, 867x569)
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
Da sam selektor, meni bi Pera sad bio u reprezentaciji, bez da se razmisljam...
pomocnik bi ti bio dule, pera bi bio glavni odbrambeni, kecman bi bio umesto bjelice, Marica bi doveo iz australije, veselog bi usvojio i naterao da uzme pasos da moze da igra za nas, nije los ni strahinja milosevic, taman da izbacimo i keselja, mekejleba sam slucajno zaboravio. . . Al realno mesta treba da bude i za Mitrovica i Djekica, jbs Macvana i Pauna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 356 357 359 360 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.13 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.