2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 350 351 353 354 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 913224 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Da se nadovezem na pricu Dule vs. Duda...

Svaka Dudi cast za sve osvojene medalje, trofeje ali mi se Duletov nacin vodjenja utakmice vise svidja. Znaci ne kazem da je Dule bolji trener.

Duda skautira protivnika, pripremi utakmicu i to je to od njega. Ne vodi racuna o detaljima, o petorci koja je na terenu, na pojedine igrace na klupi garantujem da zaboravi da postoje.  Deluje mi dosta odsutno.

Perovic provodi na terenu 10 minuta bez da izadje. Paunic ulazi u 21.' i igra do samog kraja utakmice. Znaci 19 minuta.

Na tajmautu ne kaze nista. Ima ono "dva zavrni".  Smile

Prekid. Imamo aut sa strane. Duda izlazi na teren sa petorkom Markovic, Paunic, Tepic, Macvan, Perovic. 'bem ti sve al' ko tu kos da da?  Smile  Smiley 1  Smile  Smile

Preuzimanja nam treba zabraniti. Ubili su nas posle pika. NJihova petica izlazi na 8-9 metara na pik ami preuzimamo. Eeeeeej...

Bogdanovic u prvih par napada isprati Savana i Duda iz toga zakljuci da ovaj vise ne sme da ulazi u igru.  Smile

Dule ima najbolji sistem na svetu i najbolju disciplinu. Sam Novica Velickovic je rekao jednom ortaku da Dule ne moze Dudi da prismrdi na taktickom planu na treninzima, iako je Dule preinteligentan.

Sto se vodjenja tekmi tice, Dule je zmaj, dok ne dodje Kari Pesic i posere se po 8 prethodnih Duletovih godina, Kari Pesic je kosarkaski Murinjo, najveci zez i detalj majstor, i iako je ljaksa za mene je top svetskih trenera. . .

Dule i Zeljko Obradovic su vise tipa Ferguson, sistem treneri , gde se zna ko je gazda i ciji autoritet je zasnovan na ogromnom stazu i strahopostovanju

Duda svoj autoritet zasniva na svojoj genijalnosti koju nema ni jedan od navedenih trenera.

Pored Karija,dodao bih Sarminoj listi i Duska Ivanovica(teroristu). . . Postoje igraci koji imaju u ugovoru klauzulu da raskinu ugovor ako ih trenira Ivanovic  Smile
« Poslednja izmena: 05. Sep 2010, 14:55:06 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Ово са Теом не би било толико страшно да Тепа игра како зна и уме. Он је други плеј репрезентације иако игра двојку, просто после Теа Тепа је 'најплејмејкерскији' играч у овом тиму. Сад кад је Тепа тотално у ауту а Тео не може са 100% имаћемо проблема у организацији напада.
ma opusteno on je i doso sa tom povredom i imao odlicne utakmice osim ove, bice on onaj stari i u nastavku...
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Sagem xg6

Svaka Dudi cast za sve osvojene medalje, trofeje ali mi se Duletov nacin vodjenja utakmice vise svidja. Znaci ne kazem da je Dule bolji trener.

Duda skautira protivnika, pripremi utakmicu i to je to od njega. Ne vodi racuna o detaljima, o petorci koja je na terenu, na pojedine igrace na klupi garantujem da zaboravi da postoje.  Deluje mi dosta odsutno.

Perovic provodi na terenu 10 minuta bez da izadje. Paunic ulazi u 21.' i igra do samog kraja utakmice. Znaci 19 minuta.

Prekid. Imamo aut sa strane. Duda izlazi na teren sa petorkom Markovic, Paunic, Tepic, Macvan, Perovic. 'bem ti sve al' ko tu kos da da?  Smile  Smiley 1  Smile  Smile

Preuzimanja nam treba zabraniti. Ubili su nas posle pika. NJihova petica izlazi na 8-9 metara na pik ami preuzimamo. Eeeeeej...

Bogdanovic u prvih par napada isprati Savana i Duda iz toga zakljuci da ovaj vise ne sme da ulazi u igru.  Smile

Dule ima najbolji sistem na svetu i najbolju disciplinu. Sam Novica Velickovic je rekao jednom ortaku da Dule ne moze Dudi da prismrdi na taktickom planu na treninzima, iako je Dule preinteligentan.

Sto se vodjenja tekmi tice, Dule je zmaj, dok ne dodje Kari Pesic i posere se po 8 prethodnih Duletovih godina, Kari Pesic je kosarkaski Murinjo, najveci zez i detalj majstor, i iako je ljaksa za mene je top svetskih trenera. . .

Dule i Zeljko Obradovic su vise tipa Ferguson, sistem treneri , gde se zna ko je gazda i ciji autoritet je zasnovan na ogromnom stazu i strahopostovanju

Duda svoj autoritet zasniva na svojoj genijalnosti koju nema ni jedan od navedenih trenera.

Pored Karija,dodao bih Sarminoj listi i Duska Ivanovica(teroristu). . . Postoje igraci koji imaju u ugovoru klauzulu da raskinu ugovor ako ih trenira Ivanovic  Smile

To kazem. Duda perfektno pripremi ekipu na sve sto ih ceka. Ali onda se jednostavno izgubi. bar meni tako deluje. Prvu izmenu vrsi na deset razlilke za Hrvate u devetom minutu. Dule bi do tad po dva puta promenio petorku. Macvan bi tri puta ulazio za 9 minuta.  Smile

Kari je opasan trener al' i on ume da "zaboravi" Ovensa po 15 minuta na klupi. Njegove konferencije mogu da gledam tri puta dnevno.  Smile

Ahahaahaha Ivanovic legenda. Trening se zavrsava kad se poslednji igrac rastane sa dusom.  Smile
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ма знам него сам ја овде више писао о Тепи. Потребан нам је он као алтернатива Теу, не зато што овај вуче то повреду већ не може 40 минута да игра а десиће се можда као јуче да ће судије пустити јачу игру на њега па неће моћи да одигра своје. Зато нам је Тепа потребан, фали нам његов мозак у угри да растерети Теа. Тако је и прошле године било у Пољској. Марковић није тај мозак, он није плеј из југословенске школе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Pogledao sam dosta tekmi u zivotu uzivo i mogu da ti kazem da je Kari jedan od najboljih sto se tice izmena. . .

Kod Ivanovica se zagrevanje zavrsi kad svi bace peglu. Onda moze da se predje na ozbiljan trening. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
HTC 
teo ima polomljene prste?? ne verujem,. mozda mu je bjelica polomio Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Citat
komplekse debeli nabio
Ma da  Smile Smile

Duletu niko ne spori da je odlican trener ali ovo sto ti pricas je smesno

BTW "Kosarkaski mag" je imao priliku da vodi tu istu reprezentaciju, bas cudno kako nista nije uradio sa istom  Smile Smile
Nije bas istu Smile a i to je bilo odavno, govorim u ovom trenutku Smile

Smile Smile Smile

Ово сам ја хтео да урадим другу на писменом Smile

Ма дуле би са либаном освојио евролигу Smile
Ne govorim nerealne stvari Smile

Mi se mucimo sa Hrvatskom do poslednje stotinke, to je realnost Smile

Mada, cudno mi da samo cigani pricaju suprotno u vezi kosarkaskog maga... komplekse debeli nabio ili sta, ne znam... ali cudno, jako Smile
Duletov Partizan je bio favorit protiv Cibone,pa se mucio do kraja i onda je Kecmana usrala trojka...zasto tad nije ucinio da dobiju 15 razlike?
A u vecini jakih utakmica koje su igrali,igali su rastereceni(kuci sa punom halom)...za razliku od ovih momaka danas protiv Hrvatske.

A da je strucnjak i "mag",slazem se,svaka mu cast na rezultatima..
A gde se igralo to finale? U Zagrebu pred 15 hiljada Hrvata i pred trojicom mnogo dobrih sudija...

Tesko da su momci igrali rastereceno u regularnom delu, jer ako hoces u top 16, onda moras da dobijas sve utakmice kod kuce...
A dobili smo mnooooooooogo jakih ekipa i na strani, Makabi, Real, Unikaha, CSKA, PAO itd.

A samim tim, sto te trenira Dule, ti igras pod pritiskom... to se najbolje vidi na primeru Rasica Smile

Citat
Po toj logici i Zeljko je nula od trenera jer je poslednji put kad je vodio reprezentaciju bio poslednji
Podseti me nesto, koliko trofeja Zeljko ima sa reprezentacijom a koliko Dule  Smile

JBT Da li je moguce da citas selektivno postove  Smile Smile . Ajde da sam napisao esej pa i da shvatim ali napisah 3 reda  Smile
Je li, koliko imas godina ti? Dete neko? Ili se tako ponasas...

Ova prva recenica je u skladu sa 1. razredom osnovne...

Duda je kosarkasi mag,ne znam zasto se polemise i kako moze da nervira nekog.
Jednostavno,sve sto uradi,uradi tacno i sa razlogom.!
Neka se niko ne naljuti, ali Dule je bar 2x bolji trener od Dude trenutno... ove bi Dule otresao sa jedno 15 razlike, ne sa reprezentacijom, nego s Partizanom Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Bravo care Smile

Mile Kitic ti nije ravan Smile

Odlican post. Sve na mestu... zaboravio sam i Karija, Dule je slican njemu sto se tice detalja i izmena u datim trenucima...

Kod Ivanovica se zagrevanje zavrsi kad svi bace peglu. Onda moze da se predje na ozbiljan trening. . .

Smile Smile Smile

I da, sto rece covek iznad... MORAMO da prestanemo da igramo ona preuzimanja... Dudi je to jebote ko dobar dan... prvo im to kaze, pa onda ostalo... pa razvalice nas Navaro i Rubio ako budemo igrali preuzimanja...

I tu je razlika izmedju Duleta i Dude... Dule samo u ekstramnim situacijama igra na preuzimanja i to kad je ostalo malo do kraja napada sto je i normalno...

Protiv Spanije moramo igrati kao Hrvati protiv nas... ostro, agresivno, da ubijemo picke... samo, ne znam koliko ce nam to sudije dozvoliti s obzirom s kim igramo... mogao bi i Krstic ovo da razvali, jer nemaju igraca pod kosem sa masom sem Gasola koji nije nesto dobar u odbrani... Rejes ima masu ali je nizak za Krleta...

Sto duze Krle da igra i bice egal, samo Perovica sto manje da gledamo...
« Poslednja izmena: 05. Sep 2010, 15:40:18 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Citat
Je li, koliko imas godina ti? Dete neko? Ili se tako ponasas...
Nemoj da se ti brines za moje godine, koliko znam nikoga nisam uvredio svojim ponasanjem za razliku od nekih ovde  Smile To sto vi u postovima drugih ljudi vidite selektivno nije moja stvar  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Da zaključimo: Dule je spoj Dude, Željke i Karija...  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Da zaključimo: Dule je spoj Dude, Željke i Karija...  Smile
x2 Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 350 351 353 354 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.222 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.