2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 315 316 318 319 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 912906 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
a i marku popoviću teško da se može dati epitet "izvanredan"
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
HTC Sensation

ima izvanredne igrace kao sto su plisnic

Who is the madafaka Plisnic? Smile

Можда човек мислио на Вању Плиснића  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia Lumia 920
Super je sve to, Popovic i Planinic, ali ako nas oni dobiju onda i ne zasluzujemo nista vise od 16 najboljih...
Kus, Luksa Andric, Loncar, Tomas, Ukic - prosecni igraci za ovo takmicenje...

Zaboravih Ante Tomica, odlican igrac, nadam se ipak da nam nece praviti mnogo problema...
« Poslednja izmena: 03. Sep 2010, 18:41:02 od V1RkE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Sagem xg6
Citat
Nikada nisam skrivao da mi je Milenko Tepić bio miljenik, uz Novicu..

...Tripkovica, Vujanica, Pekovica, Perovica, Materica, Misela Lazarevica...

Zaboravio si Tadiju.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
Give & Go. Sad cu da vam objasnim: date loptu i trcite.
Smile

Ludi Sareni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I have a dream

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 509
Zastava Na dvoru Pape
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.1
mob
I-mate /de si be
Citat
Ludi Sareni
Pa sram bilo gospodina Picilkasa, faul u napadu faul u napadu, vratio nam je Picilkas loptu svaka cast i dalje lici na Al Pacina Smile
« Poslednja izmena: 03. Sep 2010, 19:25:04 od Saurik »
IP sačuvana
social share
   "I am the happiest man alive.  I have that in me that can convert poverty to riches, adversity to prosperity, and I am more invulnerable than Archilles;  Fortune hath not one place to hit me." - Sir Thomas Browne
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
Citat
Ludi Sareni
Pa sram bilo gospodina Picilkasa, faul u napadu faul u napadu, vratio nam je Picilkas loptu svaka cast i dalje lici na Al Pacina Smile
Smile Smile   LOL Majstor !!!  Evo njegovog teksta...

Кебаб кросовер

Кебаб - јело у Турској. Месо и салата умотани у лепињу, која више подсећа на нашу палачинку. Могу се користити разне врсте меса- пилетина, телетина, овчетина, прасетина.... Кросовер- врста дриблинга у кошарци у којем играч брзо пребацује лопту из руке у руку, ударајући њоме о под. Посебно ефектан када при том потезу играч протури лопту кроз своје ноге.

Цариград

И ето нас у Истанбулу. Заменили смо малени Кајзери, од свега милион становника, за највећи турски град у којем живи негде између 12 и 18 милиона људи. Ни саме власти у Истанбулу не знају тачан број. Кружи анегдота да је за попис становништва потребно увести не полицијски сат, већ полицијске дане, да би пописна комисија ишла од стана до стана, од врата до  врата, и пописала све житеље овог огромног града.

Рана челична птица

Није ми јасно зашто из Кајзерија за Истанбул има лет авионом у шест сати ујутро. Рекоше ми да је то за пословне људе, али ја у аероплану не видех ниједног пословног човека. Само новинари и кинеска екскурзија. Али добро, и ми новинари смо овде пословно. Стигосмо од сабајле у Стамбoл да видимо како изгледа овдашњи излазак сунца. Ништа специјално.

Тробојка

Како смо ми заменили градове и хотеле, тако се домаћин у хотелу Полат, где је смештена већина репрезентација, само неколико минута пре доласка нашег тима сетио да на јарболе испред улаза замени заставе те стави и заставу Србије. Скинут је Иран, репрезентација која је отишла кући, а стављена је наша тробојка са грбом. Експедитивно, нема шта.

Никол из Улма

У Кајзерију сам упознао колегиницу из Немачке. Никол ради као новинарка на локалној телевизијској станици у Улму, у граду где су рођена два кошаркаша немачког националног тима. Каже да је газда телевизије послао само због њих двојице. Локалпатриотизам. Толико потребна ствар и српском народу. Никол већ пуно година летује на хрватском приморју. Упознала је овом приликом неколико колега из наше земље, објаснили смо јој да је боље у Београду и на Ади, па је упитах за кога ће да навија у дуелу између Србије и Хрватске. Само се загонетно насмејала, али је схватила поенту, да на време треба да пређе у редове победника. И следеће године на Аду, или Дунав. Знам да ће многи бити спремни да пожеле добродошлицу.

Ози

У милион пута поменутом Кајзерију срео сам се и са новинаром из Аустралије. Џејмс је дошао са другог дела земљине кугле да види како ће Бумерси илити Озији проћи на овом Шампионату. Не би то било ништа посебно интересантно да он није једини новинар из Аустралије који је дошао на Шампионат у Турску. „Кошарка није толико популарна у Аустралији", рече Џејмс. „Извештаје које ја шаљем преузимају све водеће агенције и то је то". Нешто се замислих. Могао би Џејмс да пошаље вест да је Аустралија постала првак света. Ко му не би поверовао, тамо доле, далеко.

Јарн

Ова реч преведена са Турског значи- сутра. И у овој земљи чућете је пуно пута. Домаћини су љубазни, али не знају много о неким стварима. Чим наиђу на неко питање о нечему у шта се слабо разумеју, само понављају: „Ит вил би о кеј. Јарн, јарн." Све ће бити у реду, али сутра. Можда и мало сутра.

Осмина финала

Србија- Хрватска. На неким интернет порталима, код комшија, селектора Вранковића зову „Џоук", што на енглеском значи шала. Неко се досетио да се његово име Јоке, управо исто пише као и реч шала на енглеском језику. Он је по мишљењу многих најслабија карика хрватског тима. Ја ово нећу причати у преносу. Јоке ме је „купио" једноставним понашањем, манирима и љубазношћу. За разлику од многих наших тренера без поговора је пристао да да изјаву за српске медије. Колега Милан Вуковић је узимао од селектора Хрватске изјаву за наш Дневник, када ми је он пришао, поздравио ме, и упитао како и са којим консултантима радим преносе Евролиге и нашег домаћег такмичења. „Не иде вам то лоше. Добро је. Чак шта више. Може се ту чути пуно занимљивих ствари и података" рече Џоук, и за мене одмах постаде Јоке, са великим Ј. Нахраних сујету...хахахахахаха....Са Хрватском смо до сада играли само на европским првенствима, никада на светском. Водимо с 3:0 у победама. Овде не могу да прогнозирам. Нисам објективан. Са једним колегом из Хрватске кладио сам се већ неколико пута. Ко добије, плаћа пиво. До сада сам ја плаћао. Ваљда ће тако бити и у суботу после утакмице.

[b]Шпанија- Грчка.[/b] Овде ће прштати на све стране. Шпанци са два „непланирана" пораза и Грци са „планираним" од Руса у последњем колу такмичења по групама. Шпанија ће имати проблем како да заустави Биг Софоа, док ће Грци јурити Навара свом снагом. Селектори Скариоло и Казлаускас. Признајем. Не знам који ми је "антисимпатичнији". Шпанија ће сада „планирано" победити и отићи по медаљу.

Словенија- Аустралија. Мислим да су Јанези квалитетнији од Асутралијанаца. Можда ће Алекс Марић опет певати нашу химну, али Словенија је фаворит у овом дуелу.

Турска- Француска. Овде ће летети перје на све стране. Французи су годинама екипа са најбољим атлетама. Недостаје им Тони Паркер. Турци пред својом публиком играју као у трансу. Њима овде дајем веће шансе за тријумф.

САД- Ангола. Овде нема ни трунке дилеме. Американци. Ангола је уз Нови Зеланд и Кину најслабија екипа у осмини финала.Овога пута биће само топовско месо.

Русија- Нови зеланд. Напокон селектор Давид Блат има шансу да се са Русијом докопа четвртфинала на СП. Ипак је Перо Камерун матор, а Кирк Пени не може све сам.

Литванија- Кина. И овде за мене нема дилеме. Литванија. Без Јасикевичијуса, браће Лавриновић, Шишкаускаса, Каукенаса и Сонгаиле, али са неким новим клинцима и упорним слектором Кемзуром. Већ су испунили своју мисију, све ово што долази је преко тога.

Аргентина- Бразил. По мени једна од најатрактивнијих утакмица ове рунде такмичења. За овај пар сам изразито лош прогнозер. Скола не може сам, помоћ мора стићи од Делфина, Приђонија и опорављеног Оберта. Бразилци одлично трче контру, имају асове попут Барбосе, Сплитера и Мачада. Опоравио им се и Варежао. Биће ово прави латиноамерички двобој, али за дивно чудо не у фудбалу.

Гледајте светско првенство у Турској.

http://www.rts.rs/page/blog/ci/sport/post/21/Слободан+Шаренац/1114/Кебаб+кросовер.html
« Poslednja izmena: 03. Sep 2010, 19:32:54 od bernoldi_salieri »
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Sagem xg6
Кросовер- врста дриблинга у кошарци у којем играч брзо пребацује лопту из руке у руку, ударајући њоме о под. Посебно ефектан када при том потезу играч протури лопту кроз своје ноге. [/b]

Mog'o je jos jednom da detaljnije objasni i Give & Go.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Šarenac je KRALJ. Tegeltija je previše ostrašćen i odaje dosta mračniji utisak od Šarenog. Iako sam pristalica desnog centra, on nekad pretera sa nacionalizmom ne kvalitativno već kvantitativno. . .

Treba pomenuti i Avdića koji je sjajan lik . . . Znalac + kralj.

Njegovo zapažanje  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Citat
Jedan zanimljiv centarski duel. Aleks Marić, Australijanac koji se osjeća kao Srbin, protiv Primoža Brezeca, Slovenca koji se osjeća kao Afroamerikanac. Jer, kako drugačije objasniti da osoba rođena u Postojni, a odrasla u nečemu što se zove Sežana u Sloveniji, konstatno psuje na engleskom. "sh*t, f**k, Motherf**ker, Bitch", sve je to dio bogatog opusa koji Primož emituje kroz utakmicu. Onako gastarbajterski, ubaci poneku sočnu psovku i na našem jeziku, a sudije doziva sa "Yo, Ref!!!"

Citat
Navodno je sve bežično, a to u ovom slučaju znači da nigdje nema žice - i samo to. Inače, u hotelu rade dvojica najneljubaznijih recepcionera u južnom dijelu Evrope (recimo da sarajevski konobari izgledaju kao sljedbenici Dalaj Lame u poređenju sa ovim mrkim dvojcem).
Smile Smile Smile

Citat
Stavio bih 99% - 1% nego me malo sramota. Ne govorim ovo zbog razlike u igračkom, nego prvenstveno razlike u trenerskom kvalitetu. Ivković je toliko bolji trener od Vrankovića da je to tužno. Siroti Joke vjerovatno ne bi primjetio ni da Godzila uđe u igru za protivničku ekipu.

http://www.mondo.rs/s181722/Turska_2010/Edin_Avdic/Sesnaest_timova_-_jedna_titula.html

gusim se
« Poslednja izmena: 03. Sep 2010, 20:12:03 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Siroti Joke vjerovatno ne bi primjetio ni da Godzila uđe u igru za protivničku ekipu

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 315 316 318 319 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.