2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 313 314 316 317 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 913480 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Sad čitam malo Hr forume i razmišljam bzvz. . . Jbt ja mislim da bih se upucao da smo truba u basketu. Mi smo fudbalska nacija - ljudi se najviše lože na poljanu, al realno smo košarkaški najtalentovaniji i najškolovaniji na svetu. Kako igrački tako i trenerski.

Taman kada su nas 90ih razmazili medaljama i kad sam video tendenciju stvaranja igraca u vidu Jaric i Tepic hteo sam da se ubijem. Međutim evo ispade nešto i opet smo bruka.

Srećan sam čoek. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ама људи, у оваквом мечу је нормално да је притисак ту.
Никад, ни у једном спорту, меч против Хрвата неће се играти хладне главе, без притиска, равнодушно....

Али упркос томе, за две класе смо јачи од Хрвата и испод 10 разлике сигурно неће бити.

И да, Мачван да игра минимум 35 минута  Smile налупаће их најстрашније.
« Poslednja izmena: 03. Sep 2010, 09:09:15 od Бане Торес »
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Frizider
Јако ми се допада како смо одиграли све утакмице па и против Немаца индијанаца који везе са животом немају. Изгубили смо ал смо се враћали, па погађали за продужетак ал јебига мало среће нам је фалило.

Одлична генерација и потпуно ми је свеједно докле ће да догурају, иако очекујем разгужавање Хрвата све у 16 Smile

Лепу кошарку играмо, много играча може да погоди кад је битно свака част стварно. Само оног Тепића инвалида и његова муда да не гледам више и све потаман.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Apple iPhone 6S
Jbt, ovi Spanci su mi tako odvratni, da bih vise voleo da njih izbacimo nego Hrvate. A jako bih voleo kada bi to bilo moguce i da otkinemo od zivota smrdljive Francuze, a po mogucstvu i Grke.
« Poslednja izmena: 03. Sep 2010, 10:27:23 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Samsung 
Citat
Evo sa kosarka.hr a oni su preuzeli sa nekog drugog foruma

"Ja samo zamišljam scouting session reprezentacije Srbije. Na ekranu se vrti snimka Brazil - Hrvatska. Ivković stoji ispred ekrana - svi sjede u tišini - pa gleda Duda gleda - vrti glavom. Čini se da će jednom izustit, al zašuti - pa opet krene zaustit - pa zašuti. Nakon jedno 2 minuta trzanja pred ekranom duboko uzdahne.

Počeše se po potiljku i okrene svojim igračima pa kaže: ''Ne znam bre šta da vam kažem. Loši su.''

Smile Smile Smile

Епик
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Meni to nije smesno Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Samsung 
Што брате Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Pa ono, ne znam da objasnim jednostavno nije izazvalo u meni smeh Smile Samo sazaljenje Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Kako god. Ovi momci igraju srcem za Srbiju i mislim da je to njihova velika prednost.  Takodje imamo i odlicne mlade igrace (po meni mozda i najbolje na ovom prvenstvu).  Verujem u njih pa sta urade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Pazite mec sa Hrvatima ne moze ravnodusno da se odigra. Postoji ne pritisak vec veci naboj i przenje pred takvu utakmicu, a opasnost od toga je sto moze da potisne zdrav razum i mozak ocas posla prokuva. Znaci to treba zadrzati na odredjenom nivou gde predstavlja motiv vise, i ne dopustiti da preraste u opterecenje jer onda sva koncepcija puca. Siguran sam da ce Duda to odraditi kako treba, psiha je to jako bitna stvar.

O Hrvatima necu, sve je Sle napisao i skroz se slazem. Ekipa koja odigra il uzasno il sjajno, otprilike kako krene. Zato mora zustro i agresivno i ne dozvoliti im da se razmasu od starta. Kao sto je Sle rekao Stefan i Paun ce biti jako vazni za tu utakmicu.

Kvalitetom smo jednostavno bolji i to samo treba pokazati na parketu, a ako neko zna da za to pripremi ekipu i iz nje izvuce maksimum onda je to Duda. Dakle ocekujemo prolaz i vec od sledece runde svaka tekma je za nas po tezini finale.

Smile Smile

I da se slozim sa Dzoom, i ja sam vec sada zadovoljan onim sto sam video od nase ekipe. To je to samo treba nastaviti raditi u ovom ritmu.

IDEMO!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 313 314 316 317 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.