2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 312 313 315 316 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 913479 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Samsung 
Hrvati su nam sto rece Goranac idealan protivnik, tek da se zagrejemo za najbitnije. I totalno su mi smesne one price pritisak kurac palac. Kakav crni pristisak? Zabole Bjelicu i ostalu nasu decurliju za tamo neku oluju ratove i slicno. Smesne price.

Priče uopšte nisu smešne,
nisu Bjelica i ostala dečurlija igrali košarku u Americi pa da neznaju o čemu se radi.
Igrali su oni dosta utakmica u Zagrebu i širom Hrvatske i doživeli skandiranja Ubi Srbina, Srbe na vrbe ...

Svako ko je normalan zna o čemu se radi, e sad da li će podleći pritisku... videćemo!
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ma znaju svi oni o cemu se radi ali bar moje misljenje je da nasi momci nema teorije da osete neki sad pritisak. Ko onda 97. bili smo jaci od njih mnogo pa utakmicu odigrali katastrofa. Izgubismo je da ne bi Saleta.
Mislim da ovi sad momci nece podleci nikakvom pritisku. Duda i kompanija su tu.
10-15 za nas  Smile
« Poslednja izmena: 03. Sep 2010, 01:16:07 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Citat
Sad ispade da je bolje da smo izgubili danas...

Zasto je bolje?
Pa prvim mjestom smo izbjegli najjaceg protivnika do finala(SAD).
Ako zelimo da tamo budemo,moramo sve redom da gazimo,nema laksih i tezih.
Hrvati su nam idealni,bolje nego brazilci,koji su atletski nevjerovatni,peksani Varezau im se oporavio,imali bi gadnih problema.Mislim da smo dobili najlakseg protivnika u 1/8.
Nama nije cilj nikakvo finale... sa medaljom bilo kojom bih bio prezadovoljan... treba imati u vidu de je ovo vrlo mlad tim...

Da, dobili smo najlakseg protivnika ali vrlo lako se moze desiti da ispadnemo vec u 1/4 finalu... da smo u 2. kosturu, prosetali bi se do polufinala i imali borbu za medalju sigurnu...

Kostur gde smo mi je bar 5x jaci od drugog...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 1100
Да би били међу прве 3 репке морамо неку јаку репрезентацију да избацимо, нама се жреб скроз отвара , однсоно добро је да са Америма можемо само у финалу да играмо, реално таква смо екипа да можемо све утакмице да добијемо, тако да је мени овакав исход добар, таман да видимо где смо, а по мом скромном мишљењу бољи смо и од тих Шпанаца и од Грка...
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
HTC One M8
Koji pritisak,koji Hrvati,koji bakraci...to ne postoji...to su novinarske price...
Kad se izadje na teren,prestaju sve misli o drugim stvarima,osim o igri...te price o ustasama,ratu i ostalim glupostima,nece imati nikakve posledice na teren,budite uvereni.
Jedina razlika u odnosu na danasnju utakmicu je sto obe ekipe znaju srpski...

Trebalo bi da dobijemo sutra,kvalitetniji smo,imamo boljeg selektora,motivacije ne fali,ne zato sto su to Hrvati,nego zato sto je to svetsko prvenstvo i osmina-finala...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Hrvati su ekipa u kurcu, verovatno u najgoroj formi od svih koji su prosli dalje, od njih su bili bolji cak i Novi Zeland i Kina. E, sad, ja se bojim da ne polude u ovoj utakmici, da krene da ih kenja sut (a imaju odlicne sutere, trojkase), da se Tomic ne povampiri itd. Plus sto verovatno racunaju na neki nacionalni naboj, lozenje... Ako se realno gleda, bolji smo za nekoliko klasa. Od bekova, preko krila, do centara - sve je u nasu korist. I naravno, najveca prednost -

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
kvalitetniji smo,imamo boljeg selektora,motivacije ne fali,ne zato sto su to Hrvati,nego zato sto je to svetsko prvenstvo i osmina-finala...

Najbitnije od svega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Koji pritisak,koji Hrvati,koji bakraci...to ne postoji...to su novinarske price...
Kad se izadje na teren,prestaju sve misli o drugim stvarima,osim o igri...te price o ustasama,ratu i ostalim glupostima,nece imati nikakve posledice na teren,budite uvereni.

Trebalo bi da dobijemo sutra,kvalitetniji smo,imamo boljeg selektora,motivacije ne fali,ne zato sto su to Hrvati,nego zato sto je to svetsko prvenstvo i osmina-finala...
Apsolutno se ne slažem. Možda se zaborave priče o ratu, klanju, glupostima, al na drugoj strani su ipak "Hrvati". Ipak su nas 20 godina kljukali vestima, mržnjom itd itd da bi sada oni kao roboti izašli i ne razmišljali o posledicama ako izgube od komšija. Veliki je to pritisak, očekivanja nacije da ispune ulogu favorita još protiv Hrvata, samo podatak da će ih gledati cela nacija pa i oni koji ne gledaju košarku povećava pritisak.

Hrvati tim pritiskom mogu samo da dobiju. Toliko su loše odigrali i toliko su ispljuvani i izomalovažavani od strane sunarodnika da to nije zdravo. Čitam po forumima sprdnju na njihov račun. Zato će oni relativno rasterećeni da uđu u meč jer se od njih kod kuće više ništa ne očekuje. A opet imaće veliki motiv jer bi pobeda nad Srbijom začepila usta svima. To ne bi bio problem da su oni neka mrtva reprezentacija, al oni imaju par igrača koji su tipični igrači serije, trenutka, utakmice. Tomas, Popović, Ukić, Tomić, Bogdanović. I imaju zahvalne Žorića i Kusa. . . Tako da može da krene po zlu.
Sa druge strane ako se malo odvojimo i ubijemo im duh - ćao zdravo.

Ogroman posao očekujem od Markovića i Paunića.

Što kaže Pantelija imamo Dudu Ivkovića koji je po meni no1 trener na prvenstvu, jedan od najboljih svetskih trenera svih vremena, tako da verujem da će on znati da smiri i da smisli taktiku za ove indijance. . .

Citat
Evo sa kosarka.hr a oni su preuzeli sa nekog drugog foruma

"Ja samo zamišljam scouting session reprezentacije Srbije. Na ekranu se vrti snimka Brazil - Hrvatska. Ivković stoji ispred ekrana - svi sjede u tišini - pa gleda Duda gleda - vrti glavom. Čini se da će jednom izustit, al zašuti - pa opet krene zaustit - pa zašuti. Nakon jedno 2 minuta trzanja pred ekranom duboko uzdahne.

Počeše se po potiljku i okrene svojim igračima pa kaže: ''Ne znam bre šta da vam kažem. Loši su.''
Smile

« Poslednja izmena: 03. Sep 2010, 02:29:39 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citao sam - vrh  Smile

A ima i ovaj:

Citat
Čujte - ja mislim da se Kus ozlijedio. Nešto je izletio iz igre i ukazivao Vrankoviću na butinu i govorio: ''Gle, tu me bu-ba jako. Poljubi

Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 03. Sep 2010, 02:40:06 od pantelia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
HTC One M8

Apsolutno se ne slažem. Možda se zaborave priče o ratu, klanju, glupostima, al na drugoj strani su ipak "Hrvati". Ipak su nas 20 godina kljukali vestima, mržnjom itd itd da bi sada oni kao roboti izašli i ne razmišljali o posledicama ako izgube od komšija. Veliki je to pritisak, očekivanja nacije da ispune ulogu favorita još protiv Hrvata, samo podatak da će ih gledati cela nacija pa i oni koji ne gledaju košarku povećava pritisak.

Da li stvarno mislis da oni u ovom trenutku ili sutra na parketu razmisljaju o tome da ih gleda cela nacija? Smile
Jedini pritisak koji postoji jeste takmicarski pritisak,tj. pritisak da se ne zavrsi takmicenje u ovoj fazi...a isti takav pritisak bi bio i da igramo protiv Angole (na primer)...a,isti takav pritisak ima i Hrvatska,plus ih redovno prangijamo u svakom sportu,tako da mozda imaju i kompleks... Smile
Protiv Hrvata mozemo samo da imamo dodatni motiv da ih pobedimo,nikakav pritisak tu ne postoji o kom vi ovde pricate...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 312 313 315 316 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.398 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.