2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 299 300 302 303 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 917592 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
bas nam je lep zreb Smiley Videcemo sutra protiv argentine koliko mozemo Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Da rezimiramo.

Ako pobedimo Argentinu, idemo u osmini finala na porazenog iz duela Brazil - Hrvatska, pa onda u 4finalu na koga?

Ako izgubimo idemo na pobednika Brazil - Hrvatska , pa onda na Litvaniju?

Za prvu varijantu, idemo na pobednika meca Francuska/porazeni iz duela Grcka/Rusija.

Za drugu si u pravu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Sensation
Или да још упростимо резиме:

Ако победимо,до полуфинала лагано..
Ако изгубимо,биће јебада...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Znači ako sutra pobedimo, otvara nam se put do finala. . . Ništa nije sigurno, ali Argentina nije ništa posebno. Gledao sam meč protiv Jordana, dobili su ih na iskustvo, doduše sa laganim gasom.

Mi ako odigramo ozbiljno mislim da nam matorci neće biti problem.

Dalje poraženi iz meča Hrvatska - Brazil može da bude problem jer su i jedni i drugi ložači . . . Brazil je napravio problem Amerima ali su Barbosa i još jedan lik ispali preveliki indijanci, pa su izgubili. . . Sa druge strane Hrvatska o kojoj ne treba puno da pričamo, imaju 5 plejmejkera od kojih se ne zna ko je veći indijanac, imaju Tomasa i Bogdanovića koji šutiraju trojke kao nenormalni al su opet preveliki indijanci, pa će biti ogroman problem ukoliko ih prosere, u suprotnom dobijamo 15 razlike.

Dalje Francuska ili Grčka (ona Rusija je previše jadna). Francuzi i ekipe kao što su oni umeju da nam naprave problem, glupava banda crnaca, svi su jaki,skočni, sada su dosta poboljšali šut i imaju pobesnelog Batuma, koji ipak ume malo previše da siluje, ipak mislim da Duda može da ih smiri. . .

Grci. O njima sve znamo, oni su kopija naše košarke, odigrali smo s njima brdo tekmi i sve se zna. Imamo boljeg trenera, ostalo bi zavisilo od toga koliko su raspoloženi igrači. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Samo da ne bude ko u fudbalu,ako pobedimo Australiju sto je 100%, idemo do polufinala preko Meksika i Urugvaja, otvorio nam se zreb  Smile

Za sada je sve po planu, ocekujem slicnu tekmu ko danas mozda za nijansu neizvesniju. A onda gazimo redom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Ми на Усташе... Аргентинци на Бразилце Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6120c
ebeno...al sto teze...to veci merak  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
mob
SonyEricsson K750 on Linux
bravo za pobedu

prvo mesto nam bas otvara vrata za dalje ustase su smesni a francuzi fizicki jaki ali tehnika....

treba ostaviti turke i amere za sto kasnije

sto se igre tice odbrana mora mnogo bolje tj teodosic mora da pocne da igra odbranu da ne bi imali rupu na toj poziciji i da se vise trci!
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Tel.Me Your.Number
Švabe izgubile od Angolaca Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Wave II
"Divcu sam brisao parket, vas ću da pobedim"

Arogantno sa strane deluje Luis Skola, kada ga gledate dok odlazi ili se vraća sa treninga, pa čak i tokom utakmice.

Nerado priča i za argentinske medije, a kamoli srpske.

U više navrata odbio je da odgovara na pitanja novinara iz Srbije, uglavnom bi negde žurio ili tražio da to bude u miks zoni posle utakmice. Ipak, u sredu popodne, u foajeu Hotela "Hilton" je dolijao.

Došao nam je kao kec na deset, dan pre utakmice između Argentine i Srbije, u kojoj će biti odlučen pobednik Grupe A (četvrtak, 18.00).

Ipak, priča je "počela" 20 godina ranije...

Tada je Luis, kao desetogodišnji dečak, brisao parket na finalnoj utakmici Svetskog prvenstva u košarci, u kojoj je Jugoslavija pobedila Rusiju. I danas, Skola se seća Divca, Kukoča, Paspalja, Rađe, Petrovića... Sliku sa njima i dalje čuva u svom telefonu i kaže da taj dan nikada neće zaboraviti.

Ipak, nije hteo da nam prebaci tu fotku preko "blututa", kaže da je to samo njegova uspomena.

"Naravno da se sećam tog prvenstva, pa ja sam tamo i bio", počeo je priču Skola, koji je rođen 30. aprila 1980. godine u Buenos Airesu.

"Kao klinac sam brisao parket na tom šampiopnatu, na finalnoj utakmici gde su igrali Jugoslavija I Rusija. Iako je prošlo punih 20 godina, ja tu sliku imam još u telefonu, i pokazaću vam, ali ne mogu da vam je prosledim. To je moja uspomena. Sećam se Divca, Paspalja, Kukoča, Volokova i ostalih", otkrio nam je Skola, koji se spremao da krene na trening.

Dvadeset godina kasnije, Skola je i sam postao legendaran košarkaš. Dovoljno je reći da je osvojio olimpijsko zlato. Ništa više…

Njegov put krenuo je iz lokalnog kluba u Buenos Airesu iz kojeg je 1998. godine potpisao za španskog drugoligaša Hihon. Taj tim, 18-godišnji Skola odmah je uveo u ACB ligu i već 1999. godine potpisao sa Saski Baskonijom.

Neka vas ne čudi to ime, to je originalno ime kluba koji se u Evropi proslavio pod nazivom Taukeramika, a danas nosi ime novog sponzora Kaha Laboral. Skola je ostao u Hihonu i sezonu 1999/2000, a već u prvoj sezoni u Vitoriji stigao je sa Taukeramikom do finala Evrolige.

Tri sezone zaredom, Skola i TAU igrali su Fajnal for Evrolige (2005-2007), ali ga nijednom nisu osvojili. Ipak, ACB ligu jesu 2002. godine, kao i Kup Kralja tri puta – 2002, 2004, 2006.

Svakako da su značajniji Skolini uspesi u nacionalnom timu, sa kojim je osvajao zlata još u mlađim kategorijama, a od 1999. godine, nastupa za seniore. Prva medalja došla je 2002. godine u Indijanapolisu, kada je Jugoslavija nekako pobedila mlad i gladan sastav Argentine posle produžetka,

Ispušteno, Skoli i Argentincima vratilo se već 2004. u Atini, kada su postali olimpijski šampioni, a dve godine kasnije na SP u Japanu, u polufinalnoj drami zaustavila ih je Španija. Kasnije su izgubili od SAD za treće mesto.

Na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu, Skola i “gaučosi” osvojili su bronzu, a ove godine, namerili su se na zlato… Skola nikad nije osvojio Mundobasket.

Može li u Turskoj?

"Ne znam, trudiću se da osvojim i to zlato", rekao je Skola i onda dodao:

"Zašto me to pitate, hoćete da me penzionišete?", pitao je uz osmeh.

Čisto da se protivnici ne ponadaju…

"Igraću još nekoliko godina!".

Na kraju, Skola se uozbiljio.

"Šalim se, jako je teško osvojiti zlatnu medalju, bilo sad, bilo nekad u budućnosti. Hoću da igram jako, da se takmičim, ima mnogo dobrih timova na šampionatu. Nije lako, ali nikad se ne zna šta će biti na kraju".

Na tom putu nalazi se i Srbija.

"Imate dobar tim. Pratio sam Srbiju na Evropskom prvensvtvu u Poljskoj i dosta se napredovali u odnosu na poslednjih nekoliko godina. Podesećate me na Argetinu 2002. godine kad smo bili mladi kao vi sada I kada je počeo naš uspon. Ne bih nikoga mogao da izdvojim, jer su svi dobri igrači, ali nadam se našoj pobedi u međusobnom okršaju", rekao je ovaj 206 centimetra visoki krilni centar.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 299 300 302 303 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.