2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 287 288 290 291 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 915777 puta)
Hronicar svakodnevice

I have a dream

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 509
Zastava Na dvoru Pape
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
I-mate /de si be
Idemo na Slovence u sledecem krugu i to je to.
IP sačuvana
social share
   "I am the happiest man alive.  I have that in me that can convert poverty to riches, adversity to prosperity, and I am more invulnerable than Archilles;  Fortune hath not one place to hit me." - Sir Thomas Browne
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Apple iPhone 6S
Jbt, bice jako tesko protiv "Australaca". Juce su delovali bas mocno. A i Argentina je prica za sebe. Realno ako bi igrali na vrhunckom nivou mozemo da dobijemo obe, ali na ovom prventsvu igramo dosta promenjivo. Fale nam dva (jedan) kljucna igraca, ali opet ne valja ako nam toliko zavisi od njih dvojice. Nemacku jednostavno nismo mogli da dobijemo. To se videlo iz aviona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia Lumia 920
Nemci juce nisu licili na iole ozbiljniju ekipu, sve sto su ubacili protiv nas juce su promasili, bacali bombe, Jagla i Grin neprepoznatljivi, kao da ih je iscrpela utakmica s nama, i raskantali ih Australijanci - koji su inace odlicna ekipa, iznenadili su me, odlicni centri Anderson i Maric, i ostalo sasvim dobro, bice zajebano...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
mob
SonyEricsson K750 on Linux
prvo bravo za pobedu juce

drugo svaka cast za Grbu sto je juce na SOSu onako javno ispljuvao selekciju igraca koju je napravio Ivkovic i u potpunosti se slazem sa njim da je protiv Australijanaca u ovim okolnostima i sa ovim igracima prva pertoka mora da glasi teodosic rasic savanovic velickovic krstic

trece mislim da cemo biti 4 i ici na SAD bas kao u indijanapolisu...
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Jedva cekam da neko posere Marica Srpskog patriotu cije su ime skandirali u Pioniru... Smile

Mislim da ovaj tim moze mnogo i da ce uzeti jednu od medalja...Izistanak Teodosica,neplaniran je uslovio da igramo ovako losu kosarku u napadu protiv Nemaca,do duse i njima je sve ulazilo,ali dobro...

Sada kad se vracaju pre svega Teo,pa i Krstic mozemo da racunamo na nasu pravi ,dobru i uigranu kosarku,na onu brzu i efikasnu sa priprema...Cela igra,nacin,ideja i sistem su pravljeni prema plajmejkeru kakav je TEo,dok je markovic planiran da igra odbranu...ovako,kada je Markovic bio uslovljen da gluni Tea,to nije izgledalo bas kako valja...

U glavno treba ocekivati podizanje forme,podizanje agresije u odbrani koja takojde fali,prolaz dalje,a onda i prolaz do kraja,do finala,ili do medalje...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
Jedva cekam da neko posere Marica Srpskog patriotu cije su ime skandirali u Pioniru... Smile

Mislim da ovaj tim moze mnogo i da ce uzeti jednu od medalja...Izistanak Teodosica,neplaniran je uslovio da igramo ovako losu kosarku u napadu protiv Nemaca,do duse i njima je sve ulazilo,ali dobro...

Sada kad se vracaju pre svega Teo,pa i Krstic mozemo da racunamo na nasu pravi ,dobru i uigranu kosarku,na onu brzu i efikasnu sa priprema...Cela igra,nacin,ideja i sistem su pravljeni prema plajmejkeru kakav je TEo,dok je markovic planiran da igra odbranu...ovako,kada je Markovic bio uslovljen da gluni Tea,to nije izgledalo bas kako valja...

U glavno treba ocekivati podizanje forme,podizanje agresije u odbrani koja takojde fali,prolaz dalje,a onda i prolaz do kraja,do finala,ili do medalje...
Upravo to.  Smile

Tegijevo zakucavanje: Australija određuje put

Kolumnista kosarka.rs Vladan Tegeltija o dosadašnjem učinku i igri Orlova na Mundobasketu u Turskoj

Završen je prvi deo prve faze Svetskog prvenstva, bar u Kajseriju gde smo mi Srbi. I dalje smatram da je rano za zaključke i ozbiljnije procene. Taman Ameriku svrstaše u neprikosnovenog favorita, a ono jedna lopta je sprečila Brazilce da naprave iznenađenje i veće od onog koje su Francuzi priredili Špancima. Ne zaboravite kako su se Argentinci provukli protiv Australije, a Oziji isto tako protiv Jordana, ali ne i mi u meču sa Nemcima.
Nemci, koji su "imali" Argentince, isterali su na videlo sve naše slabosti. Prepotentno smo mislili da i bez dva najbolja igrača možemo na “švabe” bez Dirka, ali su srpski (Karijev) zet i njegovi kompanjoni pokazali da Nemačka nije samo Novicki. Imali smo apsolutnu skakačku dominaciju, poene iz reketa (Kosta 20), tako da je pozivanje na izbor Mačvan a ne Raduljica, po tom osnovu bez argumenta. Nismo imali poene spolja, bili smo neprecizniji sa svih šuterskih pozicija, uključujući i slobodna bacanja, iako smo na liniju stajali duplo više nego rival. Odbrana je bila dobra, ali moglo je i agresivnije, pogotovo ako se ne napravi faul u prvih osam minuta prvog i više od pet drugog poluvremena, ili ne izađe iz bonusa u poslednjem kvartalu. Da je Tepić pogodio, sada bi i situacija i analiza bili potpuno drugačiji. Smatram da je Milenko odradio sve kako je trebalo, ja bih mu opet dao da on završi, kao što bi on opet preuzeo odgovornost. Takve situacije se rešavaju "jedan na jedan", sa pražnjenjem strane. Nije ušlo, kao ni Nemcima dva puta u regularnom delu i prvom produžetku, ili Kosti sa penala. Znam i za one koje pominju slične situacije u Partizanu, ali setite se jednog Vlada Divca, kako na prvom svom SP u Madridu 1986. protiv Sovjeta, tako i poslednjem 14 godina kasnije protiv Argentine.
Jordan koji je izgubio dobijen meč protiv Australije, izgubio je protiv Angole, ali oba tima nisu očigledno reper dokle možemo. To će biti Australija. Protiv Jordana su se "vratili" iz izgubljenog meča, Argentinu su imali u šaci, ali onda nisu iskoristili poklon šut za trojku i senzaciju, da bi te famozne Nemce ponizili, rešivši meč još u prvoj četvrtini. E, kakav sad zaključak izvući, posle takvih obrta, rezultata, oscilacija?

Australiju moramo da pobedimo, jer u suprotnom ni trijumf nad Argentinom nas ne "sklanja" od Amerikanaca, već u osmini finala u Istanbulu. Jeste da je Brazil pokazao da može da se igra i sa NBA "zvezdicama", ali ja bih pre na bivšu "braću". Dve pobede nas kao prve vode na Bosfor, a samo trijumf protiv Australije (ako je ispod 18 razlike) kao treće, na boljeg iz meča Slovenija-Brazil, ako se u grupi B ne napravi neki trougao. Tada bi  najverovatnije išli na pobednika današnjeg meča Turska-Grčka. Ako premijer Turske uđe u svlačionicu i od Bošinih izabranika traži trijumf iz dobro znanih razloga, onda I moja malenkost može da navija za Grčku, ako ništa drugo, a ono što bi u eventualnom četvrtfinalu, kao A3 išli na još jednu "braću".
Ako pobedimo obe u grupi, eto nama Hrvata, uz dobro poznate tenzije, bez obzira na sve košarkaški "slatke" pobede posle čuvenog bega sa atinskog postolja, pa ako se ne napravi neki trougao u grupi u Izmiru i iznenađenje posle, na Španiju već u četvrfinalu. Da budem "bezobrazan" pa spomenem da bi nas u polufinalu čekali Turci, ako ispune želju premijeru (predsednik nas udostojio u Kajseriju, svom rodnom gradu, da ga vidimo u Areni, čisto da znamo od koga nam ono cuveno “navlačenje” za zavičaj) i u finalu Ameri. Kako sve to lepo izgleda, a  ispade da je možda bolje biti treći, ali bi trebalo osvojiti protiv Australije tu poziciju, pobedom manjom od 18 poena, uz poraz od Argentine. Kao drugi, na slabijeg iz Slovenija-Brazil (ako Hrvati ne dobiju Karioke), odnosno posle na Francusku, ako pobedi Litvaniju u Izmiru, možemo samo u slucaju +18 protiv Marićevih i poraz od "gaučosa".

Ipak da se mi vratimo našima. Atmosfera se pobedom nad Jordanom popravila, a nije bila nimalo lepa u nedelju veče. Teo se vratio i to se itekako osetilo. Lopta je brže išla, “imala je oči”, Kosta opet preko 20, Savan se "probudio" posle "krompira" protiv Nemaca, gde su on i Novica imali dosta problema u branjenju viskokih četvorki. Kešelj je pokazao da ga Duda nije zbog Miška odveo u Pirej, Bjelica zašto se otimao i za njega, a Rašić posle "dalekometne premijerne paljbe" i dve  trojke za produžetke sa Nemcima jednu novu vrednost. Do pred sam kraj nije uputio loptu ka košu, ali je osam puta asistirao, a onda se i sa dve “praćke” stoprocentno upisao van 6,25. Šta li sada misle u Partizanu?
Na centre Australije ćemo sa kapitenom, Krletu se vratio osmeh. Malo pomalo, pa kako neko poentira okreće se ka tribinama gde je "izdržavao  kaznu", prvo sa Teom, pa Sibinom, koji će na sreću ostati sam od srede sa doktorom Radovanovićem koji opet na sreću nema posla, za razliku od argentinskog kolege koji oporavlja Delfina za nas, kao i Oberta. Fabrisio poput vašeg izveštača, u ne baš čistom Kajseriju, zbog vode ili hrane sa kojom mnogi imaju problema, mora često da “menja vodu u kazančetu” ovih dana.
U “Hiltonu” sa čuje “gde si brate”, ali ne od Kokana Đurišića ili mog Zemunca Novice, već njegovog cimera iz Reala Pabla Priđonija. Argentinaca je najvise po kasabi, pa Nemaca i Australijanaca, a najveći problem je što zbog Ramazana malo koji restoran prodaje pivo. Efes (niko više ne pominje sponzorstvo Partizana i zakone u Turskoj) je postavio stolove i ostalo tik uz Arenu, čuje se čak i Lošina "Bolje biti pijan nego star", ali pošto vas taksisti "deru noću", naše možete videti kako, kao "ispred zadruge", sa pivom kupljenim posle utakmice, dok još rade prodavnice sa istom tekućinom, sede ispred hotela. Tu je i neizbezni "durum", somuni i ostali mezetluk, rahatluk, "burek-buredžike, sirnica i zelje".

Naši će u utorak na trening sa loptom i u teretanu koju su jučerasnji i sutrašnji kapiten mnogo češće ovih dana upražnjavali. Očekujemo boljeg, pravog Tepu, vredne Paunića i Markovica, koncentrisanog i lucidnog Tea, precizne Rašketa i Kešelja, raznovrsnog Bjelicu, "vrcavog" i univerzalnog Savana, Novicu-ubicu, korisnog Mačvana, Kostu na istom nivou i pravi povratak i oslonac na stožera Krleta. U Dudu i njegove saradnike, kako iz struke tako i medicine i ekonomata, ni ne sumnjam, kao i da će naša deca (najmlađi smo tim u Turskoj) dati sve od sebe. Možda lopta završi u autu, na obruču ili u tuđoj ruci, ali mokra od znoja, pa ako treba - bez patetike - i krvi, kao i parket “Kadri Has Arene”.

Hrabro momci i pametno!

http://kosarka.rs/
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Da izbegnemo cetvrto mesto u grupi, i Spance u eventualnom cevtrtfinalu, i nadam se medalji. Grcka, Slovenija, Turska, Hrvatska, Francuska, Brazil, Argentina... Ekipe su slicnog kvaliteta nasem, ali Duda Ivkovic je nasa velika prednost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ma nema sta da izbegavamo,nema tog kalkulisanja...boli nas bre *urac...mozemo da razgovaramo o tome da treba izbeci SAD,ali ni njima se ne treba sklanjati...ako se setite Divac je u Indijanapolisu izjavio kada su ga pitali "Da,najvise bih zeleo Amere u cetvrtfinalu,da njih izbacimo odmah,pa cemo lako dalje..." nasi su ga gledali kao budalu,mislili su da se sali,a stranci su bili u cudu.Epilog svega je da je daomacin SAD morao da napusti takmicenje posle tekme sa nama...

Moramo malo da se prisetimo tih dana,te sportske drskosi,toj pozotovonog ludila i bezobrazluka,to nepostovanje nikoga,to je ono sto i najslabije momke tera da budu nenormalno ludi u mesec dana takmicenje i da prelaze preko protivnika...

Nema ono "tesko cemo" nego "Dobijamo !",nema ono "oni imaju ovoga" alo bre,"mi smo ti" nema dileme "da li cu pogotovti" nego "pogadjam" samo tako ce i da udje...

ajmo bre !

Nece me nasekirati ni poraz protiv Australije koji moze da dodje,ali ne zelim da ga unapred prizivam,cak i ako dodje do nesupeha sa Argentinom,opet nije problem...Ali mislim da nas je poraz od Nemaca dovljno cacnuo,da nam je mozda to i trebalo da sad krece ono pravo...U glavnom,ne pisite pesimisticke gluposti,nokaut faza je faza gde poraz znaci i povratak kuci,ova faza se zove faza razigravanja,polako...verujmo
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
A Tegeltija je naravno, u svemu ovome (mislim na novo bodovanje) video antisrpsku zaveru protiv svega srpsog i uspomene na vojvodu Mišića; kao i uvek pravi od sebe nepogrešivog proroka koji jedini govori istinu i samo istinu; pokazaće se da je bio upravu jer je sve ovo samo deo zavere; već za godinu-dve doći će do promene; Partizan će potpisati ugovor na 346466 godina i samo će oni igrati EL, zauzeće i Cibinino i Olimpijino mesto jer tako veliki klub je zaslužio da se raširi na 3 mesta; A On, Sveti Velikomučenik Od Zone Press će dobiti medalju časti za zasluge u ovekovečavnju lika i dela Svetog Duleta Storučice i u razbijanju antiSrBske prozapadne fašisitčke ustaško-slovenačke privatne lige, bla, bla, bla...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaha hahahahahhhaahahahahah Smile  Smile

Brate odakle ti ovo ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Da, i meni je bilo cudno da Pantelia nije "zapljunuo" Tegeltiju zbog ovog teksta Smile

Sta vam je,kakve kalkulacije, bijemo "Australce"  Smile i Argentinu i prolazimo dalje kao prvi  Smile
« Poslednja izmena: 31. Avg 2010, 15:50:03 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 287 288 290 291 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.