2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 918188 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Kad se igra cetvrtfinale ?

Cetvrtak u 18:15
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Lepo su nam zavukli se terminom...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Da je ovo samo jedna u nizu utakmica u grupnoj fazi takmicenja mi bismo Ruse pobedili,ne smom da kazem odrali ili lagano dobili,ali bismo ih svakako pobedili u borbi za bodove...Ali posto je ovo prva utakmica na "biti ili ne biti" odnosno na ispadanje,bice puno grca,emocije,i panike dok sam tok utakmicu ne odvede malo dalje...
Samo da igracima ne drhte ruke,samo da budu smireni,odigraju kako treba i ja sam ubedjen u rpolaz dalje...jer kazem kvalitetniji smo i da je ovo samo jedna puka utakmica u nizu pobedili bismo je sigurno...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Sensation
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Lepo su nam zavukli se terminom...  Smile

Па да, треба већ да кренеш ка стадиону ЈНА, да се уђе мало раније  Smile зоки гробар 
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Wave II
Bjelica: Protiv Rusa srce na teren

Najbolji košarkaši Srbije praktično nisu ni predahnuli posle trijumfa nad Litvanijom u poslednjem meču druge faze takmičenja, a već ih očekuje četvrtfinale Evropskog prvenstva.

"Orlovi" su posle osvajanja trećeg mesta u grupi F izvojevali meč sa Rusijom i odmah iz Lođa otputovali u Katovice, gde ih danas od 18.15 časova očekuje najvažniji duel.

Iako "zbornaja" nije briljirala u Poljskoj, osvojila je drugo mesto u grupi E (skor 3-2), a svi u timu Srbije svesni su da se radi o neugodnoj i dobro selektiranoj ekipi, koja je na šampionat došla sa evropskom krunom.

"Oni su zvanični prvaci Evrope i to je dovoljan razlog da ih respektujemo. Odigrali su dobro u konkurenciji odlične Francuske i Grčke i zauzeli drugo mesto. U Poljsku nisu došli u najjačem sastavu, nisu dovoljno pokriveni na poziciji plejmejkera, ali im to ne umanjuje šanse za pobedu. Mislim da ni mi ni oni ne možemo preuzeti ulogu favorita na meču, i da su nam šanse za trijumf podjednake. Mi ćemo pokušati da se što pre oporavimo od meča sa Litvanijom, brzo se spremimo za Ruse i prođemo dalje, čime bismo izborili priliku da se plasiramo na Svetsko prvenstvo", izjavio je pred četvrtfinale selektor Srbije Dušan Ivković.

Kapiten Nenad Krstić zna da Rusi igraju igraju bez najboljih igrača Andreja Kirilenka i Džej Ar Holdena, ali ističe da njemu i ekipi neće biti lakše zbog toga.

"Praktično nema mnogo vremena za analize i razmišljanju o izvesnoj dozi pritiska pred četvrtfinale. Postoji neka vrsta presije, ali ćemo se maksimalno potruditi da nam to ne bude teret. To možda i nije loše za nas, jer ćemo ostati koncentrisani na igru, nećemo poleteti, nego smireno pokušati da eliminišemo evropske šampione. Neće sam biti lako, jer Rusi iz meča u meč dižu formu, ali se nećemo predati", istakao je kapiten "orlova".

I mladi Nemanja Bjelica i Milenko Tepić puni su optimizma uoči četvrtfinala.

"Protiv Litvanije smo povukli kad je bilo najteže i potvrdili da možemo da ispunimo svaki zadatak. Protiv Rusije nam predstoji najvažniji meč i zato ćemo sigurno svi ostaviti srce na terenu da ispunimo cilj, prođemo u samu završnicu i obezbedimo učešće na SP u Turskoj", istakao je Bjelica.

Tepić takođe veruje da Srbija ima kvalitet da nadvisi Rusiju, ali tvrdi da će to biti mnogo teže nego na poslednjem okršaju u Atini na Akropolis kupu.

"Rusi su na tom turniru i tokom priprema beležili loše rezultate, a sada sa drugog mesta u grupi ulaze u četvrtfinale. Podigli su formu i nivo igre, ali i mi imamo svoje adute. Biće veoma teško, ali ćemo zbog važnosti meča svi dati maksimum kako bismo nastavili putem kojim svi želimo", rekao je Tepić.

Osim duela Srbije i Rusije na današnjem "meniju" je drugi četvrtfinalni meč Francuska - Španija od 21 čas, dok su u petak na programu dva preostala susreta Turska - Grčka (18.15 časova) i Slovenija - Hrvatska od 21 sat.

Izvor: MONDO
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
pomozi bože 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Na Bureku muuuuuk, gleda se basket Smile

Ova nasa "druga" postava pokazala neke stvari Rusima.

Bravo Kosta......zacepi nam usta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
22 : 4   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
kosta bandera im objasnio . . . Markovic ih rasturio u odbrani

BRAVO MOMCI . . . Gazenje  Smile
« Poslednja izmena: 17. Sep 2009, 19:00:14 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.