2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 918035 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Samsung Wave II
Ivković video "španski trio"

Dušan Ivković, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, i tim menažer Miroslav Berić boravili su od četvrtka do ponedeljka u Španiji gde su se sreli sa potencijalnim učesnicima Evropskog prvenstva, koje će se u septembru održati u Poljskoj.

"Sreli smo sa Rakočevićem, Perovićem i Avdalovićem, gledali utakmice Taukeramika - Barselona i Pamesa - Mursija. Imali smo ozbiljne i kvalitetne razgovore ne samo sa igračima, već i sa trenerima i upravama klubova u kojima igraju. U Vitoriji smo sa Rakočevićem razgovarali tokom večeri, ujutro smo se videli sa Duškom Ivanovićem. Sa Perovićem i Avdalovićem smo se videli i razgovarali u hotelu, zatim smo se sreli sa Nevenom Spahijom i Mikijem Vukovićem. Upoznali smo igrače sa planom i programom priprema za Evropsko prvenstvo”, rekao je Ivković za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Selektor je zadovoljan što sa igračima komunicira "oči u oči", a ne samo telefonski kako je ranije bio običaj.

"Dobra okolnost je to što imam dovoljno vremena da obiđem naše internacionalce, razgovaramo o svemu, posavetujem ih, ako treba i pomognem u završnici sezone. Ranije, dok sam bio angažovan u klubu, slične razgovore mogli smo da vodimo samo telefonom”.

Poseban utisak sa turneje po Španiji Dušan Ivković i Miroslav Berić su poneli iz Vitorije.

"Sportski centar Taukeramike je jedinstven. Dvorana u kojoj igraju je u vlasništvu grada, a u sportskom centru koji je u vlasništvu kluba su ledena dvorana, teretane, delovi za amatersku i profesionalnu košarku. Primer kako klubrazmišlja o budućnosti", zaključio je Ivković.

Reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu igraće u Grupi C sa selekcijama Španije, Slovenije i Velike Britanije.

Izvor: MONDO
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6700
treba nam veliki igor treba da se vrati
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N70
Spisak pozvanih: Miloš Teodosić, Stefan Marković, Vule Avdalović, Milenko Tepić, Igor Rakočević, Uroš Tripković, Dušan Kecman, Novica Veličković, Zoran Erceg, Ivan Radenović, Luka Bogdanović, Nenad Krstić, Kosta Perović i Boban Marijanović.

Zanimljivo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia Lumia 920
15. maj 2009. | Izvor: B92
Ivković objavio spisak

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković objavio je spisak kandidata za predstojeće Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Ivković nije pozvao nijednog igrača iz NBA lige.
Evo i spiska: Miloš Teodosić, Stefan Marković, Vule Avdalović, Milenko Tepić, Igor Rakočević, Uroš Tripković, Dušan Kecman, Novica Veličković, Zoran Erceg, Ivan Radenović, Luka Bogdanović, Nenad Krstić, Kosta Perović i Boban Marjanović.

Pomoćnici selektora Ivkovića biće Aco Petrović i Aleksandar Kesar. Evropsko prvenstvo igra se od 7. do 20. septembra.

Uskoro opširnije...

-----------------------

Smile

Mada ocekivano, covek je razgovarao sa svima njima, ocigledno da Stojakovic i Pavlovic nisu pokazali zelju da igraju, pa sto i da ih zove pa da se ne odazovu i ispadnu debili i Duda i oni... Za Radmanovica imam svoje misljenje, to je da ne treba nikad ni da se zove, Milicic tu i tamo, vise bi naskodio timu nego pomogao, zbog atmosfere itd... Jaric - hmmm ne znam sta da kazem..... mislim da nije u nekoj posebnoj formi da bi mnogo pomogao, a mislim da ni on nema zelju da igra, takodje jedan od onih koji su pravili samo probleme...
Mozda sam zaboravio nekog?...   Smile

Odlicno je sto igra Rakocevic, i svidja mi se ova ekipa, bode mi oci Luka Bogdanovic, ali ovo je svakako siri spisak, 14 igraca...
 Wink
« Poslednja izmena: 15. Maj 2009, 13:58:00 od V1RkE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N70
Krstić je iz NBA-a  Smile...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ocekivano......najtanji smo na trojci, Bogdanovic i Kecman, po meni ni jedan od njih nije reprezentativni potencijal, ali dobro......istina je da i nema previse sirok izbor na toj poziciji, ako se izuzmu Stojakovic i Pavlovic cak i Radmanovic.
« Poslednja izmena: 15. Maj 2009, 14:26:49 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia Lumia 920
Tu ce da se "krpe" Tepic, Tripkovic i Rakocevic, na te dve pozicije, 2 i 3...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N70
I Radmana  Smile, mada su njega mnogi odavno precrtali... Još da nije zvao Rakočevića bili bismo  Smiley 1 i na dvojci...
@V1RkE Svi oni su 1/2, tako da stvarno ne znam na šta bi to ličilo.
« Poslednja izmena: 15. Maj 2009, 14:31:38 od sima01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Tu ce da se "krpe" Tepic, Tripkovic i Rakocevic, na te dve pozicije, 2 i 3...

Da li ti zaista mislis da recimo Rakocevic moze da cuva trojku tipa Grimau ili Himeneza koji je 206 i preko 100kg da ne pricam o NBA igracima iz Engleske, isto vazi i za Tripkovica. Eventualno Tepic, on je visi od Rakocevica i jaci od Tripkovica, ali i on jako tesko to moze da radi u kontinuitetu. Znaci jedino Kecman, a on je na tom nivou kosarke neupotrebljiv u napadu. Pa pogledaj u Pao-u, udje da napravi faul, ponekad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia Lumia 920
Ne mislim da Rakocevic igra trojku, nego ova druga dvojica, kad je to moguce, da se rotiraju... Tepic u Partizanu igra sve od keca do trojke, Tripkovic igra trojku takodje... Sa druge strane, ko ce od visokih i tezih igraca da cuva njih dvojicu?
Igrace i Kecman, samo kazem da ce morati nekad da se improvizuje sa ovom dvojicom... To sto u PAO ima takvu ulogu - za to je i doveden, da se podredi timu i da odigra sa nekim zadatkom, a ne da daje koseve, sto ne znaci da ne moze......

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.386 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.