2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 917994 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Deng: Nismo bez šansi na Evrobasketu

Krilni igrač Čikago Bulsa Luol Deng (24) sa nestrpljenjem očekuje leto i pripreme reprezentacije Velike Britanije za Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Britanci će se takmičiti u grupi C u Varšavi, a protivnici su im Španija, Slovenija i - Srbija.

"Na osnovu iskustva koje smo stekli u kvalifikacijama za EP, imamo svako pravo da budemo optimisti pred turnir u Poljskoj. Naravno da će šampionat Evrope biti daleko ozbiljniji test, ali svesni smo da imamo talentovan tim i stručni štab koji je organizovan i uvek dobro pripremljen", rekao je Deng, prenosi sajt FIBA Evropa.

Košarkaš sudanskog porekla odrađuje prvu godinu ugovora sa Bulsima, koji će mu doneti ukupno 72 miliona dolara. Poslednjih nekoliko nedelja pauzira zbog povrede, ali očekuje da će igrati na Evrobasketu, uprkos neslaganju čelnih ljudi NBA ekipe.

"Imam veliko poverenje u saigrače. Ako dobro odradimo pripreme, bićemo bolji i konkretniji tim nego prošle godine".

Velika Britanija je u kvalifikacijama za Evrobasket osvojila prvo mesto u grupi sa Izraelom, Bosnom i Hercegovinom i Češkom, ostvarivši četiri pobede i dva poraza.

Pored Denga, u sastavu bi trebalo da se nađu još jedan član Bulsa, Ben Gordon, Pops Mensa Bonsu (Toronto Reptors), Kelena Azubuike (Golden Stejt Voriors), Robert Arčibald (Unikaha), Endrju Bets (Aris)...

Po imenima, "ujedinjeno kraljevstvo" će imati najjaču košarkašku selekciju svih vremena.

(MONDO)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Kako se ja bojim ovog Evropskog prvenstva  Smile

Englezi ce imati par fantasticnih igraca, plus mnogo vise vremena za pripreme, a mislim da Fibi odgovara da ih gura, zbog Londona 2012. Slovenci imaju uzasno jaku selekciju, gledam samo ove Lorbeka i Smodisa iz cska, mnogo dobri igraci... Becirovic, Dragic, Jaka Lakovic... E jedino se tesim sto su oni nikad nisu bili tim, bez obzira koliko dobre igrace imali. O Spancima bolje i da ne pricam...

Jedino se uzdam u Dudu Ivkovica, on je suvise veliko trenersko ime da bi ispao u prvom krugu...

Edit: Izmenjujem posle 5-6 sati ali vredi  Smile

Deng propušta ostatak sezone

Britanski košarkaš i prvotimac Čikago Bulsa Luol Deng verovatno će propustiti ostatak sezone zbog povrede leve noge.

Deng je polomio levu nogu, a nakon što je bio u Majamiju kod specijaliste ustanovljeno je da noga nije zarasla. Trener Čikaga Vini Del Negro rekao je da bi krilni igrač mogao da odsustvuje do kraja sezone.

„Verovatno će odsustvovati do kraja sezone. Još uvek ne znamo kako će noga reagovati. Ne želimo da se Deng vrati prerano i da se zaista ozbiljno povredi. On još uvek oseća bol u povređenoj nozi“, rekao je Del Negro.

Deng je propustio poslednjih 11 utakmica Čikaga, a ugrožen je i njegov nastup na šampionatu Evrope u Poljskoj. Velika Britanija nalazi se u grupi sa reprezentacijama Srbije, Španije i Slovenije.

Izvor: B92
« Poslednja izmena: 25. Mar 2009, 00:04:33 od pantelia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
Ja mislim da nece englezi biti bas tako opasni,te "zvezde" koje ce dovesti igrace samo zbog para,da odrade. A Slovenci stvarno imaju dobru ekipu,ali mislim da mozemo da ih sjebemo ako budemo kompletni,imamo i mi dobrih igraca... Spanci jao dobri,al su pickice bili i ostali,uvek se setim kako je Drobnjak "nasamarao" Gasola u Turskoj ja mislim.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung 
Јеста их можда нашамарали у Турској, али они нас шамарају од тад и немају намеру да престану. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Mi od njih gubimo jos od indijanapolisa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Krstić: Igraću za Srbiju u Poljskoj

Nenad Krstić se posle tromesečnog boravka u ruskom Trijumfu vratio u NBA ligu, i kaže napravio pravi potez.

Iako je Oklahoma izgubila šanse da se plasira u plej-of, Krstić tvrdi da se dobro snašao u klubu, kao i da ekipa uživa velike simpatije svih stanovnika.

"Ne mogu da kažem da mi u Trijumfu nije bilo dobro, naročito sa finansijske strane, ali košarkaški izlet u Rusiju povtrdio mi je, bar kada je u pitanju parket, da mi je mesto u NBA ligi. Na početku mi je trebalo vremena da se naviknem na nove saigrače, i da u hodu ulazim u akcije, ali je generalno super što sam se vratio u SAD. Sistem u klubu je drugačiji nego u Nju Džersiju, ali kako vreme odmiče sve više ušivam u igri", izjavio je Krstić za "Sport".

Krstić dodaje da je spreman da manje odmara ovog leta, jer nijednog trenutka nije dovodio u pitanje svoj nastup na Evropskom prvenstvu u Poljskoj u dresu Srbije.

"Selektor Dušan Ivković uskoro će doći u San Antonio na seminar i tada ćemo se videti i porazgovarati. Nisam siguran da li ćemo se videti pre ili posle meča sa Spursima, ali ću sigurno igrati za Srbiju u Poljskoj, jer to nikad nije dovođeno u pitanje", istakao je Krstić.

Pre odlaska u Poljsku, a nakon završetka sezone u NBA ligi, Krstić će ovekovečiti dugogodišnju vezu sa devojkom Tanjom.

"Venčaćemo se u julu, i to će biti kruna naše šestogodišnje veze. Jedino nisam siguran kada ćemo ići na bračno putovanje zbog obaveza u reprezentaciji. Možda medeni mesec bude i pre venčanja", dodao je Krstić, koji je sa Oklahomom zimus potpisao trogodišnji ugovor.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sve više žalim!

Trener Panatinaikosa i bivši selector plavih Željko Obradović kaže da ne može da zaboravi debakl na Evropskom prvenstvu u Novom Sadu

Košarkaški trener Željko Obradović posle četiri godine ponovo je progovorio o Evropskom prvenstvu u SCG. Bivši selektor ističe da još nije prežalio što tako kvalitetna reprezentacija nije uspela makar da se plasira u četvrtfinale, kao i da veruje u novu generaciju nacionalnog tima.

- Kako vreme prolazi sve više žalim. Bio sam ubeđen da je ta ekipa imala kvalitet i, da smo došli u Beograd, da bi sve bilo drugačije i zaista mi je krivo. Iskreno najviše mi je žao navijača u Novom Sadu, koji su bili fantastični. Posle onog prvog meča, gde sam ja izašao sa jednom izjavom za koju sam verovao da je trebala da pomogne ekipi, posle toga je atmosfera bila fantastična i nikada je u životu neću zaboraviti. I sada se naježim kada se setim kako su ljudi u Novom Sadu navijali. Naravno da mi žao i svih igrača, nismo ni bili svesni toga kakvu smo šansu propustili. Nadam se da će nove generacije vratiti košarku tamo gde joj je mesto - izjavio je Obradović za B92.

Da li sada, kada ste videli da se situacija promenila, kada ste videli i pune dvorane, da i dalje postoji ta "vatra" u srpskim navijačima koji obožavaju košarku, da li biste prihvatili da opet vodite nacionalni tim?

- Nisam o tome pričao od 2005, ali činjenica je da je fantastično to što se desilo u kvalifikacijama za EP, kada smo igrali u punoj Areni. To pokazuje koliko ljudi vole košarku i koliko veruju u ovu novu generaciju reprezentativaca. Nadam se da će biti još bolje.

Ko je najbolji igrač sa kojim ste radili? Bilo je puno velikih, kvalitetnih u velikim
klubovima, ali ko su bili oni koji su se kapirali na pogled, na mig?
- Bilo je takvih, na primer, u onoj generaciji Saša Đorđević i Dejan Bodiroga, u ovoj sada to je Dijamantidis. Imao sam sreću da sam vodio mnogo velikih igrača. Meni je ovo 18. godina kao treneru, od reprezentacije Jugoslavije kroz koju su prošli svi oni veliki igrači. Bilo je tu mnogo vanserijskih košarkaša, ali i ljudi. I zbog toga su bili posebni jer su znali i da su dobri ljudi. Ne postoji veliki igrač koji nije toga bio svestan. Biti dobar čovek je najbitnije, a ova tri igrača sam nabrojao jer je tu bio dovoljan pogled - ali tu je bilo mnogo vrhunskih košarkaša. Ponosan sam na svoju saradnju sa igračima i sa svima i danas, kada se vidim, imam fenomenalan odnos, a to nešto govori.   

UVEK IMA TENZIJE
Kako se motivišete posle ovakve karijere i tolikih trofeja?
- Pokušavam da budem zadovoljan sobom, da znam da sam uradio sve što je do mene i da mogu da uradim. Sigurno nisam prvi koji o tome govori, velika većina trenera i igrača to radi. Nema pritiska u tom smislu, ali tenzija uvek postoji. I mislim da je dobro dok postoji. Da svako u timu zna da iza imena Panatinaikos stoji toliko i toliko navijača, i da ćeš, ako pobediš, da učinih njih srećnima. Naravno da smo i mi srećni zbog nas samih i uspeha, ali to je neka ideja vodilja, nešto što nas gura da razmišljamo o titulama i dobroj košarci - rekao je Željko Obradović.

kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Мрзим те што овакве боје опалиш  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Мрзим те што овакве боје опалиш Smile Smile

Bez spama molim    Smile  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.