2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 917874 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Mislim za fuanlebradu....ali pazi, nisam siguran ni da igra za taj klub ni da se taj klub tacno tako zove Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
http://en.wikipedia.org/wiki/Baloncesto_Fuenlabrada

Ту је  Smile Значи да игра за њих  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Vuk Radivojević nije igrao za Fuenlabradu zbog problema as kolenom Smile

Mislim za fuanlebradu....

Fuan  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Wave II
Tanjević: Srbija može i do medalje na EP

Najbolji košarkaši Srbije pokazali su se u dobrom svetlu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2009. u Poljskoj. Oni su uspeli da obezbede učešće na kontinenentalnom šampionatu, gde će za cilj imati da ostvare plasman među pet najboljih kako bi se našli i na Svetskom prvenstvu 2010. godine.

Žreb koji je "orlovima" dodelio Španiju, Sloveniju i Veliku Britaniju za protivnike u Poljskoj, nametnuo je težak zadatak izabranicima Dušana Ivkovića.

Ipak, proslavljeni srpski trener Bogdan Tanjević, selektor Turske, smatra da "orlovi" imaju potencijala da naprave dobar rezultat u Varšavi, pa čak i da se uključe u borbu za medalju.

"Siguran sam da Srbija može da se umeša u borbu za medalje. Imate sjajnu generaciju igrača koji su, za razliku od onih na koje ja računam u selekciji Turske, standardni u svojim klubovima, a kroz godinu dana biće još mnogo mnogo bolji. Uveren sam da će Srbija ostvariti dobar rezultat na Evropskom prvenstvu u Poljskoj. Naravno, ne bi trebalo zaboraviti da će, uostalom kao i na svakom šampionatu, svakoj reprezentaciji biti potrebna i sreća, kao i da ona jedna lopta koja bude odlučivala prevagne na željenu stranu", izjavio je Tanjević za "Alo".

Strateg Turske smatra da će najteži protivnik biti Španija, koja je među glavnim favoritima za titulu, dok od Slovenije ne treba strahovati, jer nije sigurno u kom sastavu će putovati u Poljsku.

"Španci imaju poseban odnos prema dresu, što se baš i ne može videti kod ostalih reprezentacija. Oni su ne samo favoriti u svojoj grupi, nego i celog prvenstva. Njihovi igrači su sada na vrhuncu svojih mogućnosti, to je jedna zrela generacija, kojoj se postepeno pridružuju neki novi klinci, a Mark Gasol je jedan od najdominantnijih igrača na svojoj poziciji. Na drugoj strani Slovenija ima potencijal da se bori za medalju, ali treba sačekati i videti ko će se od igrača odazvati na pripreme", ističe Tanjević, koji će sa Turcima igrati u grupi D sa ekipama Litvanije, Bugarske i domaćina Poljske.

U poslednjem kolu grupe C košarkaši Srbije će igrati sa Velikom Britanijom koja je za neke bila i najprijatnije iznenađenje kvalifikacija.

"Britanci nemaju veliko ime u istorijskom smislu, ali su ozbiljna ekipa, u šta sam se uverio tokom kvalifikacija, kada i nisu mogli da računaju na neke igrače. Ne mogu da budu izuzetno opasni, ali ih svakako ne treba potceniti. Ne znam koliko će imati vremena da se posvete košarkaškoj reprezentaciji" naveo je srpski stručnjak.

U drugom krugu takmičenja ukrstiće se selekcije iz grupe C i D, tako da bi košarkaši Srbije mogli da se sastanu i sa Turskom.

"Sasvim normalno je očekivati da se Turska nađe u drugom krugu, ali za razliku od srpske selekcije, mnogi od igrača na koje ja računam sede na klupama svojih ekipa, a pojedinci nisu uopšte i napredovali tokom prethodnih godina. Naš savez očekuje da se borimo za medalju, naravno da ćemo dati sve od sebe u Poljskoj, ali trebalo bi da iskoristimo i ovo takmičenje da se pripremimo za Svetsko prvenstvo 2010. godine gde smo mi domaćini", kaže Tanjević.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung 
Samo kod nas se sumlja u rezultate vrhunskih trenera.Samo pustite dudu na miru i videcemo rezultate.Imajmo vere.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Wave II
Divac uz Ivkovića

Pojavljivanje Vlade Divca u Varšavi, na ceremoniji izvlačenja parova za Evropsko prvenstvo 2009, izazvalo je pravu pometnju Poljaka. Legenda svetske košarke nije bio srećne ruke po Srbiju, koja će prolaz u četvrtfinale tražiti protiv Španije, Slovenije i Engleske, ali je na ovaj način ozvaničio povratak u srpsku košarku, Savez i reprezentaciju.

- Prihvatio sam da pomognem selektoru Ivkoviću, predsedniku Saveza Kapičiću, igračima. Savez je moja druga kuća, moram da pomognem, nemam izbora, jer sam prepoznao da su ovo bitni trenuci za našu košarku. Posedujemo kvalitet, u kvalifikacijama smo pokazali da imamo za čim da sanjamo na šampionatu i da će nas košarkaši obradovati. Sada sam se i preselio u Beograd, tako da sam tu da budem od pomoći, nikud ne idem - kaže Divac.

Bivši as Partizana, Lejkersa, Sakramenta, Šarlota neće imati funkciju pošto obavlja ulogu savetnika potpredsednika Vlade Ivice Dačića, ministra unutrašnjih poslova.
- Ovo ne bih povezivao sa politikom, zapravo to i nema zajedničke veze, važno je da sam prihvatio da pomognem.
Prvi radni zadatak bilo je pojavljivanje na žrebu u Varšavi.
- Naišli smo na lep prijem od strane Poljaka i FIBA, odazvao sam se pozivu zbog našeg saveza i kako bismo pridobili domaću publiku. Uželeo sam se i zajedničkih trenutaka sa Ivkovićem i Kapičićem.
O rivalima u grupi, Divac kaže:
- Evropsko prvenstvo će biti ujednačeno, svako svakog će moći da pobedi, nije lako ni otići u drugu fazu. U jednu ruku mi je i drago što imamo teške rivale u prvoj fazi, kako bismo u četvrtfinalu naišli na lakše protivnike.
Dragan Kapičić bio je prezadovoljan pojačanjem.
- Divac je lepo rekao da mora da pomogne i to je ono što nam je do sada nedostajalo. Imali smo veliku želju da bude stalno uz reprezentaciju i Savez. Njegove ideje, autoritet, reči, status zaista će nam biti velika podrška. Videlo se to i u Varšavi, gde je, inače impresivno izvlačenje, prošlo u senci njegovog prisustva, što je bio događaj dana i izazvalo je vrlo emotivnu i kvalitetnu komunikaciju sa Poljacima, oni su bili prosto oduševljeni njegovim prisustvom. Napravio je izuzetnu promociju našem savezu, Srbija je bila u prvom planu - dodao je Kapičić.
O planu rada reprezentacije, Ivković kaže:
- Podelio bih ga u tri faze, pripreme, trening mečeve i učešće na šampionatu. Još razmatramo ponudu iz Rige da idemo u Letoniju, odakle bismo 22. avgusta otputovali u Atinu na „Akropolis kup“, koji se održava od 24. do 26. osmog meseca naredne godine. Pre toga ćemo i u Ohrid od 14. do 16. Treba istovremeno da pripremimo tri seniorske reprezentacije, za Mediteranske igre (26. jun – 4. avgust) za koje su nam iz Olimpijskog komiteta preporučili da učestvujemo, zatim nam je prioritet Univerzijada u našoj zemlji (1 - 12. jul) i Evropsko prvenstvo za mlade (16 – 26. jul). Na tim takmičenjima igraće mlađi igrači, pojačani reprezentativcima koji će putovati i na seniorski šampionat.
Kada je reč o dometima, Ivković nema dileme.
- Ambicije su prolaz na Svetsko prvenstvo u Turskoj 2010, odnosno plasman među prvih sedam, pod uslovom da ekipe sa automatskim prolaskom na Mundobasket, Španci, aktuelni planetarni prvaci, i Turci kao domaćini, budu među sedam prvoplasiranih. Najbitnije je, dakle, otići među osam najboljih, u četvrtfinale.
Već se radi na formiranju stručnog štaba i praćenju forme igrača.
- Trudiću se da imam stručni štab, koji će stalno biti uz državni tim, ne znam još kakva je situacija sa mojim dosadašnjim prvim saradnikom Acom Petrovićem, trenerom Uniksa. Obavio sam kontakte sa trenerima mlađih kategorija, uskoro ću da odem u goste Hemofarmu. Pratićemo naše igrače u Srbiji i Evropi, a sredinom marta posetiću i potencijalne reprezentativce u NBA ligi - zaključio je Ivković.

Kapičić: Nemamo finansijskih problema

Dragan Kapičić, predsednik Saveza, osvrnuo se na finansijsku situaciju u „kući košarke“.
- Radimo po uhodanoj varijanti, finansijski solidno stojimo, nemamo problema, mada očekujem da poboljšamo situaciju. U Varšavi sam obavio nekoliko kontakta sa ljudima iz drugih Saveza, predsednikom FIBA Georgom Vasilakopulosom vezano za evropska klupska takmičenja.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Kao bivsi mladi i moguci seniorski reprezentativac zasluzuje mesto na ovoj temi  Smile

Labović u Makabiju?   

Dragan Labović mogao bi da nastavi karijeru u Makabiju.

Kapiten FMP-a igra sjajno i logično je što se nalazi na meti velikih klubova. Prema izraelskim izvorima, a kako prenosi "Sport", 21-godišnji košarkaš (207) trebalo bi uskoro da se preseli u Tel Aviv.

Makabi se nije zaustavio samo na pukom interesovanju već je načinio i konkretne korake na putu angažovanja Labovića, a nedavni dolazak Gaja Pninija u južno beogradsko predgrađe predstavlja samo početak saradnje dva kluba.

(MONDO, foto MN Press)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Добар је он али као да има неки проблем у глави  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Добар је он али као да има неки проблем у глави  Smile

Znas sta mene nervira kod nasi mladih cetvorki, tu mislim na Tadiju, Ercega, Novicu, Labovica, svi oni imaju odlican sut za tu visinu a mnogo zapostavljaju ledjnu texniku, najdrasticniji je primer  Tadije ali i ova trojica su tu negde. Svi bi da budu cetvorke tipa Novickog, ali on je jedan i sa svojom visinom i tehnikom suta moze da sutne kad hoce, za razliku od nasih... Sto se ne ugledaju na Savica i Milojevica ili bar naprave neki balans izmedju svojih igrackih karakteristika, ovako su prilicno jednostrani. Nadam se da ce Macvan postati svestraniji od svih njih....
« Poslednja izmena: 12. Nov 2008, 16:53:23 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Olimpijakos je uprkos lošem početku deklasirao Makabi, ali Miloš Teodosić i Zoran Erceg nisu se upisali u listu strelaca. Blistao je zato Luka Bogdanović, međutim, njegov Huventud je u penal-završnici u Berlinu poražen od Albe sa 74:72.

Bogdanović je nanizao 21 poen i devet skokova, a zanimljivo je da je pogađao isključivo van linije od 6,25 metara. Nekadašnji član Zvezde, Partizana i Le Mana šutirao je 7-12.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.