2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 775 776 778 779 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 909458 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
Cekaj bre, sta prica sad on? Kako mozes da pokrenes disciplinski postupak protiv igraca? Ja mislim da je slobodna volja svakog pojedinca da li zeli ili ne zeli, odnosno hoce ili nece da igra za reprezentaciju, zar ne?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Apple iPhone 6S
Kao i za mnoge druge stvari, verovatno nikada necemo saznati sta se stvarno tu desilo. Licno, blizi sam da u ovom slucaju verujem Milicicu. Mislim da pokusavaju da zloupotrebe ono sto nije hteo kada je bio klinac da se odazove pozivu, po sistemu, kad jednom nije hteo, verovace narod da opet nije hteo. Decko se borio kao lav kada je igrao za reprezentaciju. To sto je davao one izjave i slicno, je po meni nebitno. Na terenu se borio kao lav i bio jedan od nasih najboljih, ako ne i najbolji igrac i neverovatna je steta sto ga nisu zvali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
Na stranu sad ovaj slucaj ko je kriv a ko ne. 

Meni samo nisu jasni ljudi koji Milicica ne bi zvali zbog onih izjava/psovki o sudijama. I vecina kad pomisli na Milicica prvo pomisli na te psovke i tako ga eliminise.  Jeste ruzno bilo, on je javna licnost, morao je da se kontrolise. Ali ljudi on je to sve rekao onako mlad a u totalnom afektu. I to sve zato sto mu je stalo do svoje reprezentacije, zato je ispizdeo jer su njegovu reprezentaciju krale sudije. Znaci zamera se mladom coveku sto mu je previse stalo do svoje zemlje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Apple iPhone 6S
Tako nekako. Ma ja kapiram zasto je to tako. Duda je pripadnik trenerske filozofije, kojoj pripada i Zeljko Obradovic, a koja glasi da nije bitno samo kakav je ko igrac, vec i kakav je covek. Bitno je da je fin, pristojan, da ne izlazi previse, da zivi sportski... Njih dvojica veruju da je to jedan od njihovih "tajnih sastojaka" za uspeh. Moguce i da su u pravu i to sve lepo zvuci dok daje rezultate. I ja bih vise voleo da imam u timu takve kosarkase, nego neke indijance, splavare, krimose i slicno. Medjutim kada tim/reprezentacija treba da trpi zbog necije licne sujete, u ovom slucaju Dudine, onda je to vec problem i onda treba pronaci balans izmedju ove dve stvari.

Dakle Duda Milicica vidi kao indijanca, psihicki nestabilnog, nekog ko bi mozda pokvario i ostal eigrace, ko bi uneo losu atmosferu. I onda umesto da kaze da on ne zeli da ga pozove, on (najverovatnije) izmislja da ovaj nece da se odazove. Milicic je vec postao dosadan sa izjavama da zeli da igra za svoju reprezentaciju, da je ona svetinja, da mu je to najveca zelja i slicno. Dakle maksimalno sumnjam da on nije hteo da se odazove.

Jos veci problem je sto sada ocigledno taj njihov sukob postao javan i otvoren, sto znaci da dok je Duda selektor, Milicic 100% nece igrati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N73
Ja nisam cuo kako Krstic psuje po sudijama ili Velickovic nakon kradje protiv Turske prosle godine ili se varam?Milicic je obicna seljacina i nula od covjek,sto dalje od reprezentacije
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
Ja nisam cuo kako Krstic psuje po sudijama ili Velickovic nakon kradje protiv Turske prosle godine ili se varam?Milicic je obicna seljacina i nula od covjek,sto dalje od reprezentacije

Nisi cuo jer nije bilo javno. Stolice si zaboravio. A nisi video kako Teodosic deganzira loptu prema sudiji. Aj jos neko obrazlozenje zasto je Milicic nula od coveka osim sto je onako dzukacki ispljuvao onog ko je to i zasluzio.
« Poslednja izmena: 16. Nov 2011, 11:23:33 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N73
Pa cuj da je i on cutao javno mogao je posle sta hoce da prica to mu niko ne zamjera,ali ovako ispoljavati svoje frustracije rade samo kreteni...Pa eto pljuvao je i po Dudi,ja ni jedne sekunde ne vjerujem da je Duda u pravu a ne Milicic,i jednostavno onakvo ponasanje i sve sto on prikazuje je nista...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 15.0.874.120
Milicic je lud i nema nijednu sivu celiju, ali nula od coveka sigurno nije. Stavise, veci je covek od mnogih dzukaca koji laju svasta, samo je to prihatljivo iz... nekih razloga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18

Vidi, ta nula od čoveka je uz Kežmana čovek koji najviše pomaže bolesnim i ugroženim ljudima u ovoj zemlji.

Jeste on malo sirov, ali ako si dovoljno pametan selektor i znaš da mu priđeš na pravi način takav igrač će iskrvariti za tebe.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N73
Pa cekaj malo na stranu to sto pomazu ljudima kakve to veze ima sa reprezentacijom?Sta to treba da pokaze da nije nula od covjeka jer od svojih miliona izdvoji koliko potrosi za jedan dan i da nekome ko nema nista,super nema dalje od njega...
E sad ti meni reci zasto bi njemu Duda prisao nakon onakve izjave i lepo pricao sa njim,zasto bih jedna velicina u kosarci trazila da razgovara sa jednim idiotom...Svakako nece se nikada saznati prava istina ali i da je tako opet se ne smije obracati treneru na taj nacin,vi mislite da on zasluzuje poziv i to je u redu ali ja ga ne mirisem nikako...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 775 776 778 779 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.