2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 781 782 784 785 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 908007 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Nokia krntija
Лабовић је имао јако добру сезону у Самари.

http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=RUS&PlayerID=45014&AmNotSure=1#Player Stats

Micov je povredjen, inace je bio u planu...

Аха, ево сад видим Дудину изјаву.

- Nosioci igre su manje-više nepromenjeni. Imamo sedam debitanata, Labovića koji je imao veoma dobru sezonu, i igrače iz generacije 1990/1991, koji su bili prvaci Evrope. Tu je Musli, koji je već trebalo da bude među nosiocima, tako da ćemo sa njim i ostalim mladim igračima raditi na individualnom napretku tehnike i taktike.

Pod sumnjom je dolazak na pripreme Novice Veličkovića zbog posledica povrede, koja ga je koštala izostanka sa prošlogodišnjeg EP u Litvaniji i velikog broja propuštenih utakmica u Real Madridu ove sezone.

- Objavili smo spisak znatno pre poslednjeg termina 4. jula, kako bismo dali prostora Lekarskoj komisiji da reaguje u slučaju povreda nekih igrača - objašnjava Ivković. - Razgovarao sam sa Veličkovićem, koji oseća prilično velike posledice povrede. Skraćeni spisak sa 18 imena objavićemo 25. juna, kada ćemo saopštiti i sastav stručnog štaba. Ideja je da postoji kontinuitet, ali su dosadašnji treneri, kao profesionalci, u pregovorima sa klubovima, uglavnom inostranim.

Povrede su izbrisale sa spiska trojicu igrača na koje je selektor ozbiljno računao.

- Uroš Tripković je u procesu rehabilitacije, želja je bila da pozovemo Vasilija Micića, kao nastavak naše trenerske tradicije da bacamo 18-godišnjake u vatru, kao i Vladimira Micova, veoma važnog ol-raund igrača Kantua koji je mogao da bude pravo osveženje. Nažalost, obojica su imala teške povrede ligamenata, ali u najskorijoj budućnosti računamo na njih.

Ivković je izdvojio dva prioriteta letnje akcije "orlova".

- Osnovni cilj je da se kvalifikujemo za EP u Sloveniji. Igrači neće imati motivacioni problem, uvek su rado nosili nacionalni dres i davali sebe reprezentaciji, ali je iskustvo Italije koje od 2008. nije bilo nigde u naredne tri godine, pouka da ne shvatamo olako ove kvalifikacije. Drugi prioritet je afirmacija nekoliko mlađih igrača, u koje smo ulagali. Ligaški sistem takmičenja to dozvoljava, a sada ne znam ko će od njih da se nametne.

Tokom priprema od 9. jula do 9. avgusta, Srbija će odigrati trening utakmice sa: Letonijom, Ukrajinom, Slovenijom, Hrvatskom i BiH, kao i turnir u "Pioniru" (Mađarska, Turska, Slovenija).

Изгледа да се повредио баш пред крај. Играо је у прва 4 меча у четвртфиналној серији против Скаволинија, али у петом га није било.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svi smo mi melem za drzavni budzet.

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0

Citat

Изгледа да се повредио баш пред крај. Играо је у прва 4 меча у четвртфиналној серији против Скаволинија, али у петом га није било.
Citat

da,da.

ali Labovic  Smile...Ok, imao dobru sezonu, ali je daleko od toga da moze da igra nesto u repki...mislim da ga je zvao da vraca/dodaje lopte na suterskim treninizima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
СМЕШНО ДА СМЕШНИЈЕ НЕ МОЖЕ БИТИ, ОД СПИСКА ПА ПРЕКО МЕСТА ОДИГРАВАЊА, ДА ЛИ СУ КРАГУЈЕВАЦ И КК РАДНИЧКИ ШУГАВИ ПИТАМ ЈА ВАС ГОСПОДО?

Прво је срамно за Еврокуп прескочен Раднички и лиценца додељена Звезди, преко чега се прешло јако благо, НЕ СМЕМ ДА ЗАМИСЛИМ ШТА БИ БИЛО У КОНТРА СЛУЧАЈУ, дигла би се цела држава, вероватно би бомбардовање претрпео Крагујевац... Ово је већ смешно и трагично, какав бре курчеви Миле Илић, Мусли, Јарамаз, Милутиновић... Господе Боже.
« Poslednja izmena: 15. Jun 2012, 04:01:25 od Бане Торес »
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Micov za MONDO: Selektore, nisam povređen!

Svestrani košarkaš italijanskog Kantua razočaran što ga ponovo nema na spisku reprezentativaca, a posebno objašnjenjem Dušana Ivkovića.

Šta još da uradim, da bih konačno dobio poziv selektora?

Vladimir Micov (27 godina, 201 cm) ove sezone je sa ekipom Benet Kantua bio jedno od otkrovenja Evrolige. Po učinku je bio treći ili četvrti srpski košarkaš u elitnom takmičenju "starog kontinenta" - iza Krstića i Teodosića, uz rame Savanoviću - ali je imao predosećaj da se ni 2012, uprkos svemu, neće naći među kandidatima za reprezentaciju.

Micov u intervjuu za MONDO ističe da povreda, koju je selektor Ivković pomenuo u četvrtak, ne može da bude razlog njegovog izostavljanja.

"Kakva povreda, kada sam odigrao kompletno četvrtfinale plej-ofa, osim prve utakmice", pita se on.

"Nažalost, jesam bio povređen. Greškom italijanskih doktora pauzirao sam mesec i po dana, ali sam uspeo da se izlečim i vratim u tim pre kraja sezone. Nisam mogao posle tri treninga da budem u nekoj naročitoj formi, ali da me je selektor, njegov asistent Kesar, ili bilo ko iz Saveza, pozvao i rekao da se na mene računa, ostao bih u laganom treningu i sada bio potpuno spreman. Međutim, verujem da sam precrtan mnogo, mnogo ranije i da neću biti pozivan dokle god je Dušan Ivković taj koji bira".

Micov smatra da ga selektor na ovaj način "kažnjava" što je leta 2009. odbio da igra na Univerzijadi u Beogradu, koja je nekolicini igrača poslužila kao odskočna daska za nastup na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

"Odbio sam jer mi je, iskreno, bilo ispod časti da se borim za mesto sa momcima od kojih neki te sezone skoro da nisu ni igrali za svoje klubove. Smatrao sam da moram da držim do sebe i da sam kao jedan od najboljih pojedinaca Jadranske lige, igrajući za Budućnost, zaslužio da se direktno nađem na pripremama 'A' tima".

Nakon Partizana i Budućnosti, bio je član Kahe Laboral, Panioniosa i u poslednjih godinu i po Kantua.

"Maltene gde god sam igrao, bio sam među liderima ekipe - kroz statistiku, kroz minute i kontinuitetom dobrih partija. Igrao sam Evroligu na stvarno visokom nivou i ako nisam u reprezentaciji posle ove sezone, stvarno ne znam kada ću biti".

"Više puta su me zvale i Crna Gora i Makedonija. Odbio sam ih, govoreći da sam Srbin i da čekam poziv naše reprezentacije. Igrati za Srbiju je san, vrhunac. Ako to nisi uradio, karijera ti nije kompletna, ma koliko dobar igrač da si bio".

Micov veruje da je isticanje njegove povrede samo alibi za ponovno izostavljanje, a selektorove reči da "u najbližoj budućnosti računa na njega" zvuče mu laskavo, ali i neiskreno.

"Nisam neka igračina koja će sa Dudom da se prepucava preko medija. On je veliki trener, sada je napravio čudo i sa Olimpijakosom i svaka mu čast na svim uspesima. Ali, ponavljam da mi nije jasno zašto nisam pozvan - ako već kaže da je želeo da me zove - pa neka me tamo pregleda lekar reprezentacije i kaže da li je sve u redu. A ne da samo tako saopšte da sam povređen i precrtaju me".
ŠTO NE ZNAJU ITALIJANI, ZNAJU NA VMA

Povreda kolena iskomplikovala mu se zbog neznanja (ili neiskustva) lekara u Italiji, međutim, tvrdi da je već neko vreme sve u redu.

"Koleno mi je oticalo ceo februar i mart. Magnetna rezonanca nije pokazala ništa, artroskopijom mi je utvrđeno neko krvavo tkivo, to su mi očistili, ali je koleno ponovo oteklo prvi dan posle rehabilitacije, kao da ništa nismo radili. Jedna od opcija bila je da imam artritis, otišao sam u Beograd na VMA, gde mi je reumatolog odmah rekao da imam bakteriju. Izlečio sam se za sedam dana uzimanja pravih lekova", prepričava Micov.

"Baš juče-prekjuče sam uradio nove analize i čekam da vidim šta će pokazati. Rezultati testiranja na tu bakteriju moraju da budu negativni tri meseca zaredom i onda se smatra da je definitivno ubijena".

Iako nije iznenađen što ga i dalje neće biti među "orlovima", razočaranje postoji.

"Čak i kada znaš da nećeš biti pozvan, uvek tinja neka mala nada. Stvarno pružam sve bolje partije iz godine u godinu. Znam da u Srbiji retko ko izveštava o italijanskoj ligi, ali ove sezone je Kantu igrao i Evroligu, pa je 'Sport klub' prenosio dosta naših utakmica i ljudi su mogli da vide..."

"Punio sam statistiku u svim kategorijama, bio drugi asistent Top 16 faze. Ako sve to nije dovoljno da se nađem na širem spisku, jedino još mogu da odem u NBA, da se i tamo potvrdim".

Micov na kraju otkriva da do 30. juna ima mogućnost da uz simbolično obeštećenje izađe iz ugovora sa Kantuom. U Španiji, Rusiji i Turskoj ima dosta primamljivih opcija za nastavak karijere, pošto je listom reč o evroligašima ili timovima koji će igrati kvalifikacije za najjače klupsko takmičenje.

"Kantu je sjajan klub, prava porodica i da smo opet obezbedili nastup u Evroligi, ostao bih milion posto. Ovako, kada sam već dokazao da mogu da igram na vrhunskom nivou, želim da vidim šta tu još ima za mene. Visina ugovora i ime kluba su mi manje važni, bitno je da imam svoju ulogu, da igram i da nasmejan dolazim na treninge".

Vladimir Micov je sa generacijom igrača rođenih 1985. osvojio zlato na kadetskom prvenstvu Evrope 2001, kao i bronzu na U-20 šampionatu četiri godine kasnije.

U tim selekcijama igrali su i Darko Miličić, Nikola Peković, Kosta Perović, Luka Bogdanović (takođe ga nema u reprezentaciji, uprkos odličnim igrama za Kahasol), Tadija Dragićević, Uroš Tripković, Milovan Raković, Branislav Ratkovica, Veljko Tomović...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Још увек се смејем овом саставу Smile јел Мишко умешо руке ил ко?

Смешно да смешније не може бити. Јарамаз, Мусли, Милутиновић, Илић, онај из Хемофарма... чекај бре, јел ово универзитетска репрезентација, шта је ово? Где је Милосављевић? И ја сам се згрануо кад сам видео да нема Мицова. Значи невероватна ствар. Воли Дуда да лаже, није му то први пут. Каква повреда кад човек здрав? Био је повређен, истина, ал био и повређен Новица, и то доста дуже. Не могу још увек да верујем какав је ово тим тролова.

Истина, сви ти тролови кошарке ће отпасти, али због чега онда добре игре осталих ако ће тролови кошарке бити испред њих?

Јеботе, ЈАРАМАЗ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ(???) ЗОВИ ЂЕКИЋА, Е!

да бре, нема ни Богдановића... јебемлити зрак сунца
« Poslednja izmena: 15. Jun 2012, 18:04:18 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung 
Још увек се смејем овом саставу Smile јел Мишко умешо руке ил ко?

Смешно да смешније не може бити. Јарамаз, Мусли, Милутиновић, Илић, онај из Хемофарма... чекај бре, јел ово универзитетска репрезентација, шта је ово? Где је Милосављевић? И ја сам се згрануо кад сам видео да нема Мицова. Значи невероватна ствар. Воли Дуда да лаже, није му то први пут. Каква повреда кад човек здрав? Био је повређен, истина, ал био и повређен Новица, и то доста дуже. Не могу још увек да верујем какав је ово тим тролова.

Истина, сви ти тролови кошарке ће отпасти, али због чега онда добре игре осталих ако ће тролови кошарке бити испред њих?

Јеботе, ЈАРАМАЗ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ(???) ЗОВИ ЂЕКИЋА, Е!

да бре, нема ни Богдановића... јебемлити зрак сунца

Jel ima onog Lucica na tom spisku ? Decko je bolestan, iako ga licno ne gotivim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
Decko je bolestan, iako ga licno ne gotivim

Има нас мало ал смо зато говна.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung 
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Па тако ти кажеш, само другачија реченица.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung 
Ja htedoh da kazem da je strasan igrac, mada ga licno ne volim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 781 782 784 785 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.