2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 704 705 707 708 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 912745 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Samsung SGH-E590
Teodosic je definitivno bio junak utakmice i definitivno je imao najbolje prvo poluvreme od svih igraca koje sam ja gledao na turniru. Verovatno bi i u drugom dominirao da onaj smrdljivi Italijan, kome treba jebati mater, nije sudio sta je sudio...
Inace izgleda mi da Teo ima problem kao i vecina NBA igraca. Ocigledno je da ima problem sa koncentraciom, a to je najverovatnije zato sto duva. Smile
Moram da pohvalim i Tepica i Perovica koji su prvi put na turniru dokazali da znaju da igraju kosarku! Smile

P.S.

Jebi balije i Lamoniku!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia krntija
И још једном,свака част момци,немам ама баш ни једну замерку!!!

Sejm hir.

Da nas sudije nisu zajebale u zadnjoj četvrtini, dobili bi ovu utakmicu bez ovakvog cimanja. Naravno bilo je nekoliko situacija gde se moglo bolje reagovati, al bože moj... u svakom meču tih momenata bude.

Dobili smo jakog protivnika, protiv kojeg se niko nije naigrao. Alal vera.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Citat
Verovatno bi i u drugom dominirao da onaj smrdljivi Italijan, kome treba jebati mater, nije sudio sta je sudio

Sudija kriv što Teodosić nije dominirao u 2. poluvremenu Smile ja znam da su nas pokrale nenormalno ali ne morate baš u svakoj situaciji prvo da okrivljujete sudije Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
HTC Sensation
Ма добро,јебо сад судије,било-прошло,ми победили и то је битно. Мени лично не представља никакву разлику да ли је поен,5 или 15 разлике...

И људи(мислим на пљуваче)
Верујем ја да се ви нервирате и да замерате Теу што је шутирао,Кости што није закуцао,Мачвану што није заградио кош,Кешељу што је ружан и тако то,ал бре скапирајте да су они све урадили баш како треба и без тих грешака,да би ми победили НБА дрим тим. Дакле,грешке су(а поготово у колективним спортовиа) нормална ствар и јако је ружно улазити у ситна црева као што ви то радите и правите се паметни...

Много сте размажени и незахвални и да смо данас победили и са 20 разлике,не би била пуно другачија ситуација,опет би неко промашио кош,лоше махао пешкиром на клупи,имао ружну фризуру...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Citat
л бре скапирајте да су они све урадили баш како треба и без тих грешака,да би ми победили НБА дрим тим.

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia N70
Teodosicu bi mogao neko da objasni da se ne resavaju onako odlucujuci napadi, barem ne ako mislis da budes veliki igrac. Mislim, lepo je kad udje, kao protiv Spanije, ali posle toga dolaze tri - cetiri kurtona, kao sto je bio ovaj protiv Turske.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Mi smo se patili protiv ekipe koja je promašila više od pola bacanja  Smile toliko o nama
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Momci a sta su nase ambicije? Meni je logicno da mi ocekujemo najmanje polufinale(obzirom na celokupan fond igraca koji posedujemo, ne samo ovih koji su ovde), i iz te perspektive tesna pobeda protiv Turske posle tri vezana poraza, od kojih smo 2 glat izgubili, i generalno ovakva igra mi ne deluje bas ohrabrujuce.  

Ako su ciljevi drugaciji, a ocigledno je da u skladu sa nasim kvalitetom igraca na prvenstvu bi trebali biti, onda je druga stvar... Cinjenica je da mi imamo 3 igraca, Teodosica, Savanovica i Krstica. Ostali su manje vise statisti, ponekad neko pomogne i to je to...
Svi se momci trude, i to je super, dugo su trenirali, i nemam sta da im zamerim.

Trazenje zamerki i onima koji znaju i onima koji ne znaju, je sviranje kurcu. Prosto ne vidim, sta je to moglo biti uradjeno drugacije, pa da oni budu bolji... Imaju najboljeg trenera, dugo su se pripremali, i jednostavno pruzaju ono sto je realno da pruze.

Meni tu jedino moze da smeta sto tu fale neki igraci, ali sto se ovih momaka koji su otisli tice, to je to i nema se tu sta zameriti.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
HTC Sensation
Citat
л бре скапирајте да су они све урадили баш како треба и без тих грешака,да би ми победили НБА дрим тим.

Smile Smile

Проклети кондиционал и граматика  Smile

Ево разумљивије: Да су наши играчи рецимо сваки потез на утакмици одрадили добро тј не правећи грешке као данас,ми би победили дрим тим
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Citat

Smile Smile

Проклети кондиционал и граматика  Smile

Ево разумљивије: Да су наши играчи рецимо сваки потез на утакмици одрадили добро тј не правећи грешке као данас,ми би победили дрим тим

E tako Smile

Samo što su turci, kao što kaže Rejven, promašili metar bacanja... i promašili isto toliko otvorenih trojki... nisam siguran baš da bi pobedili drim tim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 704 705 707 708 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.