2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 685 686 688 689 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 914619 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Na njih se naviklo da ne znaju. Ne da ne znaju nego se ne ocekuje od njih ko od Tea.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Sve oci su uprte u tog Teodosica, od njega ocekujem vise nego od svih ovih ostalih zajedno, taj Teodosic je zvanicno najbolji plej Evrope i ove partije koje on pruza nisu u rangu sa tim, zato kazemo da on mora mnogo bolje i mnogo jace!
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
У праву сте, нема појма  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Ja to nisam rekao niti tako mislim.

Nego bre, mi pricali da budemo 4. pa izbegnemo Spance pre finala. Sta cemo ako Francuzi drknu Spance, a moguce je. Eto nama Spanaca ranije. Mada polufinale nama puna kapa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia Lumia 920
A danas je Teodosić bio bolji od Tepića, Kešelja, Paunića, Koste, Mačvana, Markovića...? Ajde ne serite.
Danas niko nije igrao ništa...

Ja ne mogu da verujem koliko mi igrača imamo koji su skroz van forme. A toliko smo otišli u qrac psihički da to nije normalno... pola igrača čini mi se ni sami ne veruju da mogu da daju koš. Tepić dobija loptu na bek-dor od Krstića, i ono što je zakucao u prvoj ili drugoj utakmici (ne sećam se) sada izbacuje napolje nekom jer je video jednog Španca koji je bio na metar od njega... da je samo Tepić, nego je bilo 20 takvih situacija.
Ne znam kako ćemo da se dignemo, biće mnogo teško...... ali naravno, verujem da dobijamo Turke, moramo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 6220
Trenutno se samo plasim da ne cepnu Svabe Litvance, ostalo je manje bitno.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
У праву сте, нема појма  Smile Smile Smile
Nigde niko nije rekao da nema pojma, vec da ne pokazuje ono sto se od njega ocekuje, da li ti zaista mislis da ovo sto on trenutno igra tj sto je odigrao je dovoljno za jednog takvog igraca ?
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
- Reći ću vam ono što sam rekao i igračima u svlačionici. Nije mi jasno da španski tim, sa igračima koji su osvajali NBA prstenove, šampionate Evrope i sveta, više poštuju nas, nego što smo mi poštovali njih. Milsim na odnos prema igri, koncentraciju, želju, donošenje odluka na terenu. Sve je bilo na strani selekcije Španije - istakao je selektor reprezentacije Srbije u obraćanju novinarima na medijskoj konferenciji posle duela sa selekcijom Španije.

http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=6782
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.587.0
у праву си торима
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
У праву сте, нема појма  Smile Smile Smile
Nigde niko nije rekao da nema pojma, vec da ne pokazuje ono sto se od njega ocekuje, da li ti zaista mislis da ovo sto on trenutno igra tj sto je odigrao je dovoljno za jednog takvog igraca ?

Па не може сам, јел он сам треба да разигра цијели тим ? Може он свакако боље али да се и пар играча прикључи при организацији напада било би лакше. Марковић плеј а ја имам прецизнији шут од њега, тако да га и не чувају. Тепић је толико назадовао и не знам што га Обрадовић не отјера из ПАО-а. Рашића боли курац, шутнићу па шта буде.
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 685 686 688 689 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.