2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 662 663 665 666 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 913335 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
Како ово може да буде очекивано? Људи су знали да он годину-две дана године неће ништа играти?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Nama je protiv Spanaca zaista nebitna utakmica, ali njima nije. Ja se iskreno bojim pobede Spanaca preko 20 razlike.

Meni je zanimljivo da kada pobeđujemo govorite kako smo najbolji a kada izgubimo govorite kako nam je ovo i više od našeg maksimuma.

To je klinacko lozenje. Najbolji nismo niti cemo biti, a da je maksimum - jeste.

Krtsic kroz celu karijeru ima jednu veliku manu - branjenje pick and roll-a. A ovi zeleni sabani igraju ili to, ili prangijanje za 3, koje ih je islo.

Bogdan sa treninga - samo Turska je dovoljno.

Krle ima uopšte problema sa odbranom.

Inače, ovo što kaže Empti... sa 3 poraza zaredom ući u odlučujući meč nije lako. Ali, i sa najjačom ekipom u Indijanopolisu smo imali 2 poraza u grupi. Ništa ovo ne mora da znači.
Možemo čak i špance tući, što da ne? Pa tukli smo ih već sa istom ekipom. Jedino je Novica bio tu. Dobro, jes da i njima sad igra i Ibaka i Kalderon al ono Smile

Dati sve od sebe sa ciganima i da probamo da dobijemo to! A ako dobijemo, bukvalno ćemo pregaziti Turke. Ja ne otpisujem tako lako utakmicu sa Špancima. Ne igramo ni mi od juče košarku, sve su to dobri igrači.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia Lumia 920
Како ово може да буде очекивано? Људи су знали да он годину-две дана године неће ништа играти?

Ja ne mislim da on sad ništa ne igra  Smile
Samo nije u nekoj formi trenutno, može bolje, siguran sam, nije toliki indijanac.  Smile
U Hemofarmu je bio odličan...

Sad gledam tabelu, ne može nikako da dođe do kruga od 3 ekipe sa po dve pobede, a da to budemo mi, Nemačka i Turska, jer Nemci i Turci igraju međusobno, logično. Ako dobiju Turci idu na dve pobede, ako dobiju Nemci to im je prva, a Turci ostaju na jednoj i igraju s nama......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
symbianNepoznat
Browser
Applewebkit 533.4
mob
SonyEricsson K750 on Linux
zasto utakmica sa spancima nije bitna?
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
И додај Црњо на то какве су сезону имали шпански играчи и то да су наши играчи ове сезоне индивидуално били ужасни. И то је брате јааако битан фактор. Једини који пркоси томе је Кешељ.

Вирке колко је он у Макабију? Једну ил 2 сезоне? У ХФу је био добар, фалио му је озбиљан наступ у Партизану рецимо па онда и играње у Макабију. То је прави развојни пут за таквог талента. Ово што је он одрадио је смејурија. Играо је неозбиљну кошарку у ХФу и седео у Тел Авиву. Упропастио се. То нико није могао да предвиди.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
HTC 
Nama je protiv Spanaca zaista nebitna utakmica, ali njima nije. Ja se iskreno bojim pobede Spanaca preko 20 razlike.

Meni je zanimljivo da kada pobeđujemo govorite kako smo najbolji a kada izgubimo govorite kako nam je ovo i više od našeg maksimuma.

Bogdan sa treninga - samo Turska je dovoljno.

Smile Smile Smile
ko ce da cita ovoliko poruka. mislim,gledao sam utakmicu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia E72
Citat
Sad gledam tabelu, ne može nikako da dođe do kruga od 3 ekipe sa po dve pobede, a da to budemo mi, Nemačka i Turska, jer Nemci i Turci igraju međusobno, logično. Ako dobiju Turci idu na dve pobede, ako dobiju Nemci to im je prva, a Turci ostaju na jednoj i igraju s nama......

Па да, али теоретски је могућ нпр. круг између нас, Турака и Литванаца или нешто на ту фору.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Citat
И додај Црњо на то какве су сезону имали шпански играчи и то да су наши играчи ове сезоне индивидуално били ужасни. И то је брате јааако битан фактор. Једини који пркоси томе је Кешељ.

Nema veze, može nas da prosere šut ko što ume... možda Teodosić odigra meč turnira, Krstić bude na svom nivou, Savan pokida trojke, Kosta da 4 poena, Kešelj 7 trojki... opet, mislim da je odbrana ključ. Mi napad imamo... da igramo odbranu i Bog da nas vidi... ali ja je još uvek ne videh.

I da... Špancima je tad igrao Gasol sa polomljenim prstom Smile pod kojim sve okolnostima smo mi njih jedva dobili Smile kad su mu aplaudirali kad je pogodio bacanje iz osmog pokušaja Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia Lumia 920
Вирке колко је он у Макабију? Једну ил 2 сезоне? У ХФу је био добар, фалио му је озбиљан наступ у Партизану рецимо па онда и играње у Макабију. То је прави развојни пут за таквог талента. Ово што је он одрадио је смејурија. Играо је неозбиљну кошарку у ХФу и седео у Тел Авиву. Упропастио се. То нико није могао да предвиди.

Mislim godinu dana.
Ma ja ti samo kažem da on zbog svojih fizikalija (nedostatka istih) ne može nikad da bude neka vrhunska evropska četvorka, i to sam znao još pre dve godine... kao što sada znam da je onaj Dejan Musli teška budala, dečko bez mozga, bez obzira na dobre fizikalije, ne može ni on nikad da ima neku ozbiljniju ulogu u jačem evropskom timu...

Vexen, to je moguće, ali nešto ne verujem da će Litvanci dozvoliti sebi luksuz da izgube i od Nemaca i od Francuza...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
symbianNepoznat
Browser
Applewebkit 533.4
mob
SonyEricsson K750 on Linux
dobijemo spance i a oni izgube od francuza izgubimo od turaka i prolazimo?
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 662 663 665 666 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.