2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 659 660 662 663 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 913336 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Смарате жестоко.

u pravu si... odoh da gledam neki film... sa nadom u cetvrtfinale...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Samsung SGH-E590
Tendencioznog suđenja? Imali smo 3 četvrtine suđenje na našu stranu.

Egala nije postojalo od sredine 2. četvrtine.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ti si decko ili corav ili glup!

Ajde molim te nadji dvojcu clanova koji prate ovu temu i koji se slazu sa tvojim misljenjem!

IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 
Sudije negde daju negde uzmu, ali sve u svemu sudjenje je bilo sasvim korektno. Utakmicu smo izgubili zbog lose odbrane. Dozvoliti toliko otvorenih suteva protiv ekipe gde svi mogu da pogode za 3 je katastrofa. Cudi me da smo pukli sa samo 10 razlike. Litvanci su jednostavno bili mnogo bolji.

Realno moramo da shvatimo da nemamo ekipu kao sa proslog ili predproslog prvenstva. Teodosic ne igra kao pre, nemamo drugog centra, bekovi nam nisu neki, osim Keselja nemamo pravog sutera za 3, i sto je najgore odbrana nam je suplja pod reketom, primamo mnogo lakih poena. Mislim da cemo uz malo srece proci u cetvrtfinale, tu pobediti i da posle toga gubimo u polufinalu. To nam je realno maksimum.
« Poslednja izmena: 07. Sep 2011, 22:35:25 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia krntija
Citat
Turci na slabašne Njemce

Odličan si. Evo ti 5.

Inače, upravo sam kliknuo na ovo sranje.

jer ozbiljno dolazim u iskušenje da razbijem računar od nervoze uzrokovane ogromnom količinom tendecioznih govana izasranih od strane umišljenih jebača.

doviđenja.
« Poslednja izmena: 07. Sep 2011, 22:37:56 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
Meni je fascinantno da isti ljudi konstantno napusavaju samo one igrace koji nisu prosli kroz krmkove papke, a one koji jesu, ne diraju, ma koliki kukavci bili. Sjajno.

Meni je slicno tome fenomen da isti ljudi konstantno napusavaju druge ljude koji nemaju isto misljenje ko oni...

Moguce, samo ne bih rekao da je taj fenomen slican.

Da je eventualno Savanovic igrao u KK Partizan u proteklih 10 godina, ti isti ljudi bi mu lizali sve sto se moze i dizali ga u nebeske visine. Ovako, on i Teodosic su iskljucivi i jedini krivci za svaki poraz, i najgori u svakoj pobedi. Dok npr. Kosta Perovic, ili Rasic, fenomenalno odrade svoju rolu, i prava je steta sto ne igraju po 40 minuta.

Bas bih voleo da mi to nadjes... a Teo i Savan jesu bili najgori i protiv Francuza i veceras, kao sto su bili najbolji recimo protiv Nemaca... nadji mi ko je hvalio Kostu... ili Rasica i Tepica kad nisu to zasluzili...
...ja bih pre rekao da se radi o zameni teza, Tea izgleda niko ne sme da pipne jer je bio na sipci

Ti po Teu kenjas konstantno, nebitno kakav je. Razlog si sam naveo u proslom postu. Boli sipka jel?

Ne, nisu Teo i Savan bili najgori protiv Francuza i veceras. NAjgori je ubedljivo, ali ubedljivo Kosta Perovic, proporcija onoga koliko on igra i sto pruza je jeziva.
« Poslednja izmena: 07. Sep 2011, 22:38:49 od pantelia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Nije ništa recimo Kalnietis bolji od Rašića.
Бољи је 100пут. У глави је бољи. Има и Рашић солидан шут ал исто тако има и срце зеца. Марковић исто, Тепић исто. Тепић ће чак и кренути да уради нешто, или шутнути, ал ту нема снаге и самоуверености већ само жеља да буде играч какав није и да својој екипи донесе добро иако реално не може.

Јебига не можеш ти да постанеш играч ако си статиста у својој екипи. Наши играчи по Европи служе за вртење пешкира и хајфајвовање. Такви не могу да играју јаке утакмице и буду фактор при егал резултату. Њима је прво на памети где су Тео и Крле. То су водоноше, а наша репка је препуна таквим играчима.

И то је велика штета за нашу кошарку. Већина тих играча је имала потенцијала кад их је Дуда први пут ставио у репстацију али од тог момента они сви стагнирају у својим каријерама. Мачван изгледа као да је 2 године лечио сломљену ногу па му је сад мало чудно кад игра баскет. Јебо га Макаби.

Полако губимо ову генерацију, тек пар играча ће одатле задржати репрезентативни ниво, ови остали неће постати играчи какви се очекивало да постану и склизнуће у просек. Јебига.

И подсетио бих вас само да Шпанија има дуло јаче спољне играче од Литванаца који су нас вечерас разбили.

To upravo i hoću da kažem. Naši igrači ne rade ono što najbolje znaju. Rašić ima šut ali ga ne koristi nego ide u prodor. Rašić je to igrao u Partizanu... davao trojke većinom. Dok Litvanci rade ono što najbolje znaju - prangijaju.

Imaju ovi igrači veliki potencijal, nisu igrači Litvanije ništa bolji igrači od naših... samo rado ono što najbolje znaju.

Tendencioznog suđenja? Imali smo 3 četvrtine suđenje na našu stranu.

Egala nije postojalo od sredine 2. četvrtine.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ti si decko ili corav ili glup!

Ajde molim te nadji dvojcu clanova koji prate ovu temu i koji se slazu sa tvojim misljenjem!

Šta nije tačno u mojoj konstataciji? Bi li ti bio ljubazan pa da objasniš?

Ako je tebi egal konstantno vođstvo od 10-15 razlike onda to ima malo veze i sa mozgom, rekao bih. Sem onog cima kada smo prišli na 7 razlike... ni jednom se nije osećalo da ćemo okrenuti rezultat. Reklo bi se na kraju rutinska pobeda Litvanije... a vi pričate o nekom egalu.

A što se tiče sudija... da, sudile su većinom za nas u prve 3. četvrtine... dok su u 4. zasrali, što se i očekivalo... što reče Trstra.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
Msm da je Rakocevic morao biti pozvan u repku ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
mob
Nokia N73
De i ti sad zatrolaj sa Rakocevicem jebo te on
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
Citat
Imaju ovi igrači veliki potencijal, nisu igrači Litvanije ništa bolji igrači od naših... samo rado ono što najbolje znaju.

Не, разлика је у томе што они људи у својим клубовима играју бар тимске улоге константно а неки су и класа, а наши су сви трошачи ваздуха су својим екипама. То је огромна разлика. То се најбоље види у оваквим утакмицама, поготово што је Теова рука у депресији и што сад други морају да попуне те његове поене а рекао сам већ какви су ти други.

Ео ти пример од вечерас - Литванац изводи стартног плеја и Јевтокаса а уводи Јасикевичиуса зверку и Валанчијунаса који је већ сада страшан квалитет, а Дуда Теа и Крлета мења Марковићем и Костом.
« Poslednja izmena: 07. Sep 2011, 22:48:15 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia 6700
bice bolje ne sekirajte se braco napacena  Smile Smile Smile uzimamo zlato  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 659 660 662 663 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.