2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 412 413 415 416 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 918229 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
svaka cast momci, vi ste uradili sta je u vasoj moci Smile Smile Smile, a o ovom kurvinskom potezu Asika i da ne pricamo, sudije su nas jebale, sutra cu navijati za Amere sto nikada u zivotu nisam, da razbiju ova govna osmanlijska!!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
nije mi dobro uopste ;s

mislim da je trebalo odigrati zonu u zadnjem napadu ali sta da se radi ;s sve je resila ona tehnicka i nepostojece dodatno bacanje koje je Kleta izbacilo Wink Naravno ovde treba dodati i 2 napada koja je Tepa sjebao pri vodjstvu od 6 Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Samsung Z400
Vaterpolo bronza,kosarkasi bronza,Nole lomi Federera.... SRBIJO HVALA TI!!!
IP sačuvana
social share
Novi Pazar navija za Crvenu Zvezdu!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I have a dream

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 509
Zastava Na dvoru Pape
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
I-mate /de si be
AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaa jel video neko zasta su dosudili kos i faul KRSTICU aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

NIJE GA ni tako, NIsta napram kako je Novicii odvalio ruku kada je dao onaj zicer. Alal im vera za sudjenje,  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile Smile  Smile  Smile Smile Smile Smile  Smile  Smile  Smile  Smile Smile Smile Smile  Smile Smile  Smile  Smile Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile Smile

Hvala za sudjenje, hvala za propustanje bacanja, hvala za onako bahato ponasanje. NAPALTA SLEDI
« Poslednja izmena: 11. Sep 2010, 22:51:20 od Saurik »
IP sačuvana
social share
   "I am the happiest man alive.  I have that in me that can convert poverty to riches, adversity to prosperity, and I am more invulnerable than Archilles;  Fortune hath not one place to hit me." - Sir Thomas Browne
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Veni, Vidi, Vici

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
Na jedan trenutak popustila koncentracija, i šta sad. Ipak odlično su igrali celo prvenstvo i sutra će (nadam se) pobediti one Litvance i osvojiti bronzu.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Neka bre! Eto im, i finale i sudije, i ona kurva sto propusta slobodna bacanja, i publika, eto im sve! Vraticemo sa kamatom! Za mene su nasi momci uzeli zlato jos pobedom nad Spanijom, pa makar i ne uzeli bronzanu medalju treba im prirediti veliki docek i treba svi da se ponosimo sto ih imamo! Napred SRBIJA!  Smile Smile Smile

<hr />
Obavestenje: Poruka je obrisana od strane moderatora trstra (Vreme: 11. Sep 2010, 22:48:34)

Штета, велика штета. Стао нас је шут у задња 2 минута, и није хтео да се врати.  Smile

Не бих коментарисао суђење, јер заиста нисам компетентан за тако нешто али мени као лаику за кошарку било је доста сумњивих ситуација.

Хвала вам момци!!! Главу горе, па да узмемо бронзу!
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Azijati, divljaci, krdo bre.....

Teo se slomio na kraju, pri takvom umoru tesko je obruc pogoditi ali jednostavno Duda nije imao koga, Tepic opet los, tragican, ne znam sta je sa tim momkom, tehnicko-takticki je medju boljima u evropi u svojoj generaciji....bar bio.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
@dzejson @Raven_Claw3190900
ja samo mislim da je za srbiju bolje da nema uspeha u sportu ali nije ni vreme ni mesto da objašnjavam zašto. to spada pod psihologiju.
И ја мислим да бих требао да ти јебем матер, али није ни време ни место да објашњавам зашто, то спада под психологију
Smile

BRAVO MOMCI.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Ovaj sudija igra za deset. Ja boljeg igraca od njega nisam gledao. Momci svaka cast ostavili ste srce na terenu. Ja ne znam sutra za koga da navijam za Amerikance ne mogu a za ove pogotovo. Tako da se mislim da li da preskocim sutrasnju utakmicu. Posto mene je sramota kako onaj onan lezi ne znam kako je njemu. Samo sto mi suze na oci ne idu. Doci ce vreme da se naplate racuni.SmileySmileySmiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Jos jednom,  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 412 413 415 416 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.