2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 911408 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Koj' vam je kurac jebote....nasli ste da pljujete repku ovde u pripremnom periodu....sve sami strucnjaci...

Upravo tako. Jedino sto mislim da Vujanic trenutno nije ni prosecan plej, nego ispodprosecan.

Ti znas...ko je ispodprosecan.Na osnovu cega?

Kosta Perovic Smile smesan igrač
Krstic- sad je vec mnogo jasnije zasto ce karijeru nastaviti u timu kakav je Trijumf....a mnooogo je obecavao.
Velickovic-svaka cast, bori se, gresi, ali bar posteno odradi minutazu.
Vujanic-Povrede ga ubile,trenutno je prosecan plej
Teodosic-mislio sam da ce postati igracina, u odbrani ga nema, ima talenta ali deluje nezainteresovano
Tepic- Pricali su da ce biti Srpski Papalukas Smile eeeee.... strucnjaci
Tripko- ima sut i agresivnost civave

Zanimljivo je da su po tebi smesni igraci,izneli glavni teren u ovogodisnjoj Evroligi...

Ajde ovako....napisao sam samo za Perovica da je smesan igrac, otisao satro u NBA, poslali ga u razvojnu ligu, ovogodisnju evroligu nije video. Ne znam na koga mislis......reci mi pa cu ti pojasniti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson w700
Citat
Mozda se ovo i ne poklapa sa tim smesan....

A Krstic je zmaj od igraca...shvatices uostalom malo kasnije....
« Poslednja izmena: 03. Avg 2008, 17:52:31 od aifel »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
dobar je Krle malo se zaleteo na pare ali dobro  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Poraz srpskih košarkaša

Juniorska košarkaška reprezetnacija Srbije izgubla je danas u meču za peto mesto na Evropskom prvenstvu od selekcije Španije sa 89:85 (25:15, 14:31, 28:14, 22:25) i nije uspela da se palrisa na šampionat sveta koji će se sledeće godine održati na Novom Zelandu.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Mozda se ovo i ne poklapa sa tim smesan....

A Krstic je zmaj od igraca...shvatices uostalom malo kasnije....

Kao prvo, Tripkovic nije izneo glavni teret u Evroligi, kao sto ti pricas, to su bili Pekovic, Palasio Velickovic i Kecman.
Valjda si pratio utakmice.
A sto se tice Krstica, mnogo je obecavao, ali nece biti ni prvi ni poslednji koji je posle teske povrede "odradio" ostatak karijere. Da sad vredi toliko koliko ti mislis ne bi ga Ameri tako lako pustili. Sto se tice ruskih para...hm... 3 miliona nije veliki ugovor za dobrog centra sa odlicnom rukom, u NBA. Daj Boze da opet zaigra na nivou od pre 2 god kad je bio nas najbolji igrac u NBA. A  mozda cu shvatiti da je i dalje vrhunski igrac....ali kad ode u NBA ili neki klub koji igra evroligu posto nemam kanale koji prenose utakmice Trijumfa.

A sto se tice kritika....pa kad da ih kritikuju ako ne sad. Kad se ne plasiramo na EP ili tamo budemo deveti? E onda je kasno...

Raspali Iran nas dobije i njihov centar je pored naseg Koste imao 20 skokova.Nek ide covek u razvojnu ligu.....postujem Ivkovica kao trenera, ali zaista ne razumem izbor Koste u reprezentaciju. Njemu je pola pionira zvizdalo i kad je bio u Partizanu, jedna cetvrtina se smejala a poslednja cetvrtina tribina ga podrzavala....bilo im ga zao.
« Poslednja izmena: 03. Avg 2008, 19:49:54 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson w700
Nisam pratio ovogodisnju Evroligu.

Citat
Raspali Iran nas dobije i njihov centar je pored naseg Koste imao 20 skokova.Nek ide covek u razvojnu ligu.....postujem Ivkovica kao trenera, ali zaista ne razumem izbor Koste u reprezentaciju. Njemu je pola pionira zvizdalo i kad je bio u Partizanu, jedna cetvrtina se smejala a poslednja cetvrtina tribina ga podrzavala....bilo im ga zao.

Ti si ocigledno redovni posetilac Partizanovih utakmica u basketu pa mozes da budes merodavan u ocenjivanju situacije.Ili si mozda zvizduke cuo na tv-u?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nisam pratio ovogodisnju Evroligu.

Citat

Ti si ocigledno redovni posetilac Partizanovih utakmica u basketu pa mozes da budes merodavan u ocenjivanju situacije.Ili si mozda zvizduke cuo na tv-u?

Slucajno poznajem mnogo navijaca Partizana pa otprilike znam sta se desava....cak nije ni to bitno.
Bitno je da je sramota za Srpsku kosarkasku reprezentaciju sto nam igraju takvi kosarkaski mediokriteti iz kojekakvih razvojnih liga. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1368
Zastava Zrenjanin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC 
Tacno je da su zvizdali Perovicu ali u poslednjoj njegovoj sezoni u Partizanu mislim da nije bilo bas tako, i da je bio jedan od boljih igraca u ekipi..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 436
Zastava NBG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 5300
dobro, to da li su mu zvizdali ili ne sad stvarno nije bitno...
cinjenica je da nije u formi sto ima veze sa neigranjem jakih utakmica al jbg... sam je za to kriv...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Mladi košarkaši izgubili od Francuza

Mlada košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je danas u Rigi od selekcije Francuske sa 83:69 (17:6, 13:23, 30:15, 23:25), u utakmici poslednjeg trećeg kola D grupe prvenstva Evrope.

Ovim porazom naši reprezantativci su zauzeli drugo mesto u grupi, nakon što su ranije izborili plasman u drugu fazu takmičenja. U nastavku šampionata igraće u F četvrtfinalnoj grupi sa skorom od jedne pobede (Rusija) i jednog poraza (Francuska).

Učesnici F grupe su još Francuska, Rusija, Crna Gora, Letonija i Španija.

Naši mladi košarkaši prvu utakmicu igraju protiv vršnjaka iz Španije u utorak od 15,15 časova. U sredu se sastaju sa Crnogorcima, a u četvrtak sa Letoncima.

U E četvrtfinalnoj grupi igraće Litvanija, Italija, Turska, Ukrajina, Izrael i Hrvatska.

Plasman u polufinale izboriće pod dve najbolje ekipe iz grupa.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.