2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 61822 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Ako je bilo jbg

IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Jedno 3,4 puta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Hvala je Bogu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
Zastava obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson v 600i
Treba postaviti pitanje ko je veći krivac za ovaj neuspeh, ovi koji su igrali ili oni koji nisu hteli da igraju.  Smile

Ne treba zaboraviti da je Đorđević prvi odbio da igra za reprezentaciju  Smile
Djordjevic se oprostio Smile Smile

Koje godine se oprostio od košarke, a koje godine je u pola priprema odlučio da ne igra za reprezentaciju?

Ti bre dečko ne znaš kada si gladan.Ceo život me je amtori učio da više volim košarku od fudbala a taj isti moj otac je pikao basket sa Jarićem Kapidžićem i Maljkovićem od takvih ljudi su učili Divac Paspalj Đorđević.
Danilovića anmerno nisam stavio jer je on malo sirov ali je znao gde mu je mesto za razliku od Gurovića nije šovinista.
tadašnji reprezentativci sumogli da nađu vremena i volje da pikaju basket na ternu kod šest kaplara sa klincima izi kraja i da taj basket dođe da gleda po 500-1000 ljudi da se navija kao u hali postavlja se pitanje od koga bre da nauče sada ovi kako da se ponašaju kako da budu u dodiru sa narodom kada i ova starija ekipa nije u zemlji i neće i ne želi da se uzme posla pa ljudi Moka Kapidžić i Praja su tu gde jesu jer niko drugi nije hteo.Gospodo Divac Đorđević Danilović Obradović počujte naše vapaje uzmite u svoje ruke ovo i naučite jlince kako se hoda ulicom kako se poštuje sudija protivnik i svoj narod dok ne bude kasno !!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Au al ima smarača i debila pa to je strasno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

'til the end of time...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia C3
Moka je najvechi krivac za neuspeh!igru napraviti da celu utakmicu igraju tri igracha,bez kretnji u napadu,nekim, ne pozicionim nego mrtvachkim napadom,pa to je neverovatno! Teodosic mu "igra ko da je u fmp-u",Vujanica je izbacio sa nekom glupom prichom a momak je jedan od najboljih plejmejkera evrope(smetalo mu shto je dechku neophodan lichni trener zbog povrede),sada su mu se odazvala samo tri igracha(ko da ostali,koji su morali da gledaju Gurovica kako svaki napad shutira preko ruke,nisu igrachi),neche sam da da ostavku posle najgoreg debakla u istoriji nashe kosharke!Ko da sam gledao beton ligu,i to neke ekipe koja ima igrache koji nikada nisu trenirali,nego ajde da igramo radi zezanja,pa shta bilo! Dok igrachi ozbiljno ne shvate drzhavni dres,i kad treneri shvate da smo uvek osvajali zlata kada nismo prichali o plasmanu nego o igri ko igri,do tada se nishta neche uraditi,a bogami,znajuchi situaciju u nashoj kosharci,to s neche skoro menjati!Kao zadnji pokushaj,neka vrate Peshica,po svaku moguchu cenu,jer ako on ne uspe da disciplinuje ovu bagru,onda neka ne izlazimo ni na jedno takmichenje,pa da se zna! Ne treba onim zlatnim generacijama da se crvene zbog kojekakvih...
« Poslednja izmena: 07. Sep 2007, 02:04:54 od raydzoni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy
Slavnić: "Ovo je bio naš maksimum"

Košarkaška reprezentacija Srbije vratila se ranije nego ikada sa jednog Evropskog prvenstva. Posle samo 3 dana, tri utakmice i tri poraza, prva selekcija Srbije završila je takmičenje na Eurobasketu posle prve faze. Doček kao nekada kada smo osvajali medalje, bar što se tiče novinara na beogradskom Aerodromu "Nikola Tesla", ali nažalost, povod je ovoga puta bio drugačiji. Svi su želeli da čuju razloge velikog neuspeha u Granadi, najvećeg i najtežeg od daleke 1947.godine.

U Beograd su stigli svi košarkaši ...Darko Miličić je u prolazu saopštio da je "rekao sve što je imao da kaže u Španiji", brzo su se u masi i ka izlazima uputili Labović, Teodosić, Radivojević, Veličković...

Selektor Slavnić je naravno privukao najviše pažnje okupljenih novinara i ponovio da odgovornost preuzima na sebe.

"Sklepali smo tim na brzinu, ono što smo mogli. Taj Peking je više bio želja ljudi u Srbiji, Vas koji radite u košarci, ali i nas koji smo bili na terenu. Teško je...imali smo atmosferu, jednu Grčku pod nogama. Sutradan ni 9 razlike protiv Izraela nije bilo dovoljno, očigledno je umor učinio svoje. Ovde sam, pucajte po meni, ovo je bio moj tim, moj izbor.Njih ne dirajte, posebno one mlade, jer oni to nisu zaslužili. Hteli su da daju sve od sebe, neki zbog treme nisu uspeli, neki su se proslavili i iskočili u prvi plan"

Da li ćete kao moralan čin ponuditi ostavku?

"Ako bilo koji član Stručnog saveta smatra da nisam radio kako treba, naravno da ću otići"

Kako komentarišete igru našeg tima?

" U prvoj utakmici protiv Rusije nismo odigrali dobro, nisu ni oni, ali je igra zavisila, bar u prve dve utakmice, od sudija. U prvoj smo dosta oštećeni, u drugoj je to bila oružana pljačka. Protiv Izraela je sve ličilo na rutinsku pobedu, u drugom poluvremenu kada smo počeli da padamo, ponovo su sudije "kumovale". Ali,nismo se vratili zbog sudija. U ovom trenutku, momci su dali sve, nismo imali bolje – to je konačna ocena"

Sledi izveštaj stručnom savetu. Isti onaj na kome je "pao" Dragan Šakota:

" Ne znam šta vama znači taj izveštaj, ja ću ga podneti, ali će u njemu stajati ono što sam i vama rekao ovde"

Najavljivala se lepršava igra sa puno kontri, lakih poena. Ništa od toga nismo videli?

" To nije istina, gledajte kasete"

Da li mislite da je ipak trebalo kalkulisati i odmarati startere protiv Grčke, pa odmoran odigrati meč sa Izraelom?

" U pravu ste, ali, najiskusniji su hteli da dobiju taj meč, bilo je 2-2 u glasovima, mogao sam na silu da ih odmorim, ali to nije to. Kada meni igrač kaže da želi da dobije svaku utakmicu i da njega ne interesuje kalkulacija – ja tu nemam prostora. Ne zaboravite na kraju, oni su se odazvali, oni su želeli i igrali, drugi nisu. Zato su nekada imali toliko privilegija, koliko nikada u životu nisam dao nekome"

Na kraju, o rezultatskoj katastrofi u Granadi: "Nama je bio san da odemo u Peking, to je znači, medju prvih 7. Ako ste svi vi bili uvereni da ćemo to da uradimo, onda slabo poznajete košarku. Mi jesmo podbacili, ali u smisli da smo se vratili posle prve faze. Kiks je poraz od Izraela. Prihvatili smo, poginuli smo, život ide dalje...

Jarić: "Mnogo mi je žao, neka igraju samo oni koji žele"
Beta

Sastav sa tri iskusnija igrača i nekolicinom mladih ostaće upamćen po najslabijem plasmanu u poslednjih 60 godina. Medjutim, teško je bilo šta zameriti onima koji su za razliku od mnogih ŽELELI da igraju za svoju zemlju. Marko Jarić smatra da je recept za uspešnu budućnost da igraju mladi koji su pokazali kvalitet i isključivo oni koji hoće:

"Ovo je mlad tim, i pored ovoga verujem da je svetla budućnost ispred nas. Šta je tu je. Mi smo uložili zaista veliki napor, pripremali smo se skoro mesec i po dana. Mnogo mi je krivo zbog ove generacije što nismo napravili malo veći uspeh"

Ipak, i pored svega, ovo je veliki neuspeh. Najveći:

"Jeste, ovo je katastrofalan rezultat. Izginuli smo, ali i pored toga što znam da smo dali sve što smo imali, biće još noći u kojima ću razmišljati o ovome"

Bio si učesnik reprezentacija koje su osvajale zlatne medalje, ali i sada kada je jako teško. Predstoje nam dve godine prostora da se osmisli nešto i napravi naredni, vrlo važan korak. Šta bi trebalo da se uradi?

"Treba raditi prvo na tome da ti košarkaši izrastu u prave, zdrave momke, koji treba da poštuju dres zemlje Srbije koji nose, i da za par godina kada treba da stupe ponovo na glavnu scenu, da se odazovu. Jako mi je krivo da se zbog nekih ljudi nismo pojavili u najjačem sastavu, a svi drugi u Španiji igraju u kompletnim, najjačim sastavima. Jedina smo selekcija koja je igrača nekompletna. To nas je sigurno koštalo.

Predsednik Saveza Dragan Kapičić ponovio je da nikako ne opravdava postupak Darka Miličića, našeg najboljeg igrača u Španiji, i da njegov ispad koliko god bio loš, nije štetio imidžu našeg tima u Granadi. Prema rečima prvog čoveka saveza sledi detaljna analiza kojoj će biti podložan i rad ljudi u savezu.

Nastavak takmičenja na Eurobasketu je sutra, šampionat se preselio u Madrid gde se igraju mečevi završnice, a mi se na ozbiljnu košarkašku pozornicu vraćamo tek 2009.godine. Valjda?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Srbi u vrhu statističkih kategorija

Nemački reprezentativac i MVP NBA lige Dirk Novicki najbolji je strelac prvog dela Evropskog šampionata u Španiji sa prosekom od 29 poena po utakmici. On je u prva tri duela postigao ukupno 87 koševa, a u statističkim parametrima nalazi se veoma visoko plasiran i u ostalim kategorijama. Po broju blokada je četvrti (1.7), a kao skakač šest (8.7). Novicki se nalazi na najboljem putu da odbrani titulu MVP koju je osvojio i na prošlom Evropskom šampionatu u Beogradu.

Najbolji skakač je Rus Andrej Kirilenko sa čak 14 uhvaćenih lopti po meču. Najbolji asistent je Litvanac Šarunas Jasikevičijus sa čak 7 uspešnih dodavanja po utakmici, dok je najbolji kradljivac Vasilis Spanulis iz grčke reprezentacije sa prosekom od 2.7.

Srpski reprezentativci i pored činjenice da su završili svoj nastup u Španiji, odlično stoje na statističkim listama. Kapiten našeg tima Milan Gurović je četvrti strelac prvenstva sa prosekom od 19 poena. Miličić je 12-ti sa 14.7 koševa u proseku.

Naš startni centar je ubedljivo najbolji bloker šampionata sa 3.3 blokade po meču i treći skakač prvenstva sa 9.3 uhvaćene lopte po meču iza Kirilenka i Andrisa Bijendrisa iz Letonije. Marko Jarić je sedmi asistent sa 3.7 uspešnih dodavanja, Zoran Erceg je treći kradljivac sa prosekom 2.

www.b92.net/sport
« Poslednja izmena: 07. Sep 2007, 02:46:24 od Almeyda »
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1094
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Moka nije krivac,krivi su oni sto su se odrekli reprezentativnog dresa. Nemoze niko sa neiskusnim i nizerazrednim igracima da postigne uspje. Naprimer Velickovic,decko nije znao sto je na terenu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

У разноликости је умеће једног. . .

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
Dobro Gavrilo sad i ti kenjas vazno da je kapiten bio tvoj Gurovic i co. koji poziraju na Severu; kako onda igraci da imaju poverenji jedni u druge kada mu je ovaj sa tribine indirektno psovao majku jedno sto puta, pitam ja tebe o uzviseni Doktore..... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Prava repka je,kada su u timu Krstic,Stojakovic i Rakocevic..ali visa sila je to sprecila...Ovako se nisam uopste nadao..Repka u kojoj igraju,Radivojevic,Tepic,Teodosic....... Smile

Cekaj po tebi ispada da je rakocevic igracina za Teodosica  Smile

Teodosic je decko mlad, buducnost nase kosarke i treba da igra, a ovaj mamlaz rakocevic vecita nada nase kosarke pa nista jos nije korisno dao nasoj reprezentaciji. Nije on los igrac, ali jednostavno ne moze ili ne zna da bude vodja ekipe jer ima problem u svojoj glupoj glavi i nikad nece biti igrac kakvi su bili Djordjevic,Danilovic,Bodiroga pa i Sasa Obradovic.

Za Teodosica je "Dzordan"...

Vecita nada? Pa Rakocevic je jedan od najboljih igraca Evro Lige i Spanskog Prvenstva,nekad najbolji igrac na ovim prostorima dok je igrao za Buducnost i Zvezdu...I Teodosic nikad nece biti velicina kao on,zivi bili pa videli.Pa mnogi nisu dali maksimum za repku,za razliku od mnogih on se makar odazivao i davao sve sto je mogao...Uf,ti ga uporedjujes sa najvecim imenima nase kosarke..aj ga uporedi jos sa Slavnicem,Kicanovicem....i dr.Kad to gledamo ni Stojakovic nije dao mnogo za repku kao sto su Sale,Bodiroga....a 100% je mogao jer je imao kvalitet...
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
Za Teodosica je "Dzordan"...

Vecita nada? Pa Rakocevic je jedan od najboljih igraca Evro Lige i Spanskog Prvenstva,nekad najbolji igrac na ovim prostorima dok je igrao za Buducnost i Zvezdu...I Teodosic nikad nece biti velicina kao on,zivi bili pa videli.Pa mnogi nisu dali maksimum za repku,za razliku od mnogih on se makar odazivao i davao sve sto je mogao...Uf,ti ga uporedjujes sa najvecim imenima nase kosarke..aj ga uporedi jos sa Slavnicem,Kicanovicem....i dr.Kad to gledamo ni Stojakovic nije dao mnogo za repku kao sto su Sale,Bodiroga....a 100% je mogao jer je imao kvalitet...

Care Teodisic ima 20 godina, u njegovim godinama Rakocevic je bio obican kurton.
Najbolji igrac spanskog prvenstva i evrolige  Smile
Ne znam da li je on negde zvanicno proglasen kao najbolji sem kod nasih novinara.
Sta smo mi uradili sa njim kao reprezentacija. Koje on trofeje ima. Sprcao je 30 godina, nista nije uradio za reprezentaciju, osvojio par trofeja u karijeri i ti pricas da je za Teodisica Dzordan. Pa Teodosic sa svojih 20 godina ima vise trofeja racunajuci mladje selekcije i FMP nego ovaj u celoj karijeri.
Stojakovic je dao duplo vise od njega za reprezentaciju (vrati malo film kad je Stojakovic igrao prvi put za repr.) ali to uopste nije bitno. Uporedjivati njih dvojicu je skroz nerealno jer ovaj iza sebe vec ima ime i prezime i ugled u NBA ligi.
Sto bi ga ja uporedjivao sa Slavnicem i Kicom? Oni su bili vodje reprezentacija kao i Djordjevic,Bodiroga i Danilovic ali su nesto napravili. Ovog magarca proglasili za vodju, pa nas pobedjuje Nigerija  Smile

Vrlo nam je svetla buducnost sa vodjama poput rakocevica i gurovica  Smile
IP sačuvana
social share
One Jerry Edwards, There is only one Jerry Edwards...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ракочевић је са 18 година играо на Медитеранским играма са старијом генерацијом чије су звезде били Дробњак,Луковски и Чубрило,са 20. је играо незаборавно финале са Мешом из Вероне..........
Теодосић,вероватно,никад неће достићи Ракочевића.Друга су ово времена.
Citat
Stojakovic je dao duplo vise od njega za reprezentaciju (vrati malo film kad je Stojakovic igrao prvi put za repr.)
чиними се 2000. када смо доживели први у низу катастрофа,а у Индијанаполису је играо јер га је натеро Дивац.Стојаковић и репрезентација-то је завршена прича.Можда Грчка,али Србска-НЕ!
Citat
Vrlo nam je svetla buducnost sa vodjama poput rakocevica i gurovica 
па ту ће,вероватно увек бити Крстић и Милоје..............да се не одазову,мислио сам... Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.