2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 61880 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Kakav si ti novinar ako ces da slushash nase komentare o tvom tekstu? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...Duffman never dies...oh, yeah...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Motorola 
. . .mlad (vrlo, vrlo mlad). . .ali ozbiljan. . .drukciji od vecine ostalih koji sebe nazivaju novinarima. . .spreman da cuje i sta o njegovom radu misle "siroke narodne mase". . .a ne samo da li ce od svog rada izvuci neku korist. . .radim iz ljubavi, ne iz licnog interesa. . .
IP sačuvana
social share
Mozda sam i ja nekad zzzlostav... zapos... zzzz... al ne znam sad...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ako, ako samo napred, ali ne uvazavaj svaciju kritiku ili pohvalu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Motorola 
. . .ko je rekao da cu slepo raditi kao sto kritike kazu. . .terba ih poslusati, a da li cu ih uvaziti, odluka je samo moja. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Motorola 
. . .a vecinu mojih "kolega" bas nesto zabole sto nisu objektivni, sve dok su dobro placeni (da ne kazem potplaceni). . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Hvala vam momci.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Sportsko novinarstvo nema ni O od objektivnog izvestavanja . Pisani mediji su cudo. Gledam utakmicu a sutradan citam novinei onda se upitam da li sqam ja tu utakmicu gledao ili neku drugu.
A kad procitas nekoliko listova onda tek ne znam sta sam i koji mec gledao.
I onda objektivnost. Vidis koje novina gotive koji klub, kog igraca koji novinara. Posebna prica su placeni novinari koji prate reprezentacije, klubove ( ala Zvezda, Partizan, ,Hemofar,.FMP, OFKBeograd,.....).
Strasno pucanje po savovima od objektivnosti.
Sleci ce seovabruka i dace MOka ostavku - ako je imalo pametan i posten  a onda ce se sve gurati pod tepih.
Prljavsdtina u KSS je nagomilana- tepish ne moze da je prekrije-toliko se naduo.
Trebalo je pametnije raditi posle kiskesva u Svedskoj, Japanu. Onda se ovaj ne bi desio. A kada je Vujosevic bio selektor polas e nije odazvalo, zatim Japan ista prica, drugi selektor i sada Moka.
najveci krivci su igraci koji us se podnajeli od silen love i ne haju za reprezentaciju.A lepo im je da ih doceka masa ispred Skupstine. Skotovi. Moraju da imaju mnogo kvaliteniji i pozitivniji odnos prema reprezentaciji i        kult reprezentacije    se mora vratiti i stvarati i uzdizati.
Tek onda mozemo da ocekujemo nesto i neke uspehe. Dotle ce nam uspeh biti da pobedimo bar jednu reperzentaciju na EP ( ako se i plasiramo) pa da-po sadasnjem sistemu takmicenja- udjemo u II krug.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

xxx

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1764
Zastava Kikinda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson xperia arcS
ljudi dobro je da nismo prosli dalje, da nas tamo u onoj grupi hrvati pocepaju 30 razlike, to nam bas i nije potrebno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Motorola 
Sportsko novinarstvo nema ni O od objektivnog izvestavanja . Pisani mediji su cudo. Gledam utakmicu a sutradan citam novinei onda se upitam da li sqam ja tu utakmicu gledao ili neku drugu.
A kad procitas nekoliko listova onda tek ne znam sta sam i koji mec gledao.
I onda objektivnost. Vidis koje novina gotive koji klub, kog igraca koji novinara. Posebna prica su placeni novinari koji prate reprezentacije, klubove ( ala Zvezda, Partizan, ,Hemofar,.FMP, OFKBeograd,.....).
Strasno pucanje po savovima od objektivnosti.
. . .ja upravo o tome i govorim. . .ali predlazem da se manemo novinara (skrecemo od teme). . .ili da otvorimo novu temu samo o njima. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S4
Evo šta kažu novinari povodom sinoćnjeg  poraza:

"Moskitosi" na stubu srama
Cetvrtak, 6. septembar 2007. 10:19

"Dno dna", naslov je u dnevnom listu "Sport" kojim možda najbolje može da se opiše nastup košarkaške reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Španiji. Izabranici Zorana Slavnića, "moskitosi" doživeli su tri poraza u Granadi i završili EP posle prve faze, što je najgori rezultat naše košarke od 1947. godine!

Očajne igre srpskog tima i treći, poslednji poraz od Izraela izazvali su burnu rekaciju srpske javnosti, koja je jednoglasna u oceni da je reprezentacija "popila" šamarčinu, goru i od onih na EP pre dve godine u Novom Sadu i SP u Japanu prošle godine.

"Nikada do sada se nije desilo da naš tim završi takmičenje bez pobede. Posle skoro 50 godina seniorska reprezentacija će sledećeg leta biti na kolektivnom prinudnom odmoru", navodi "Sport".

"Adios Espanja, adios Peking", naslov je teksta u "Sportskom žurnalu", koji ističe da je selektor Slavnić posle meča preuzeo na sebe svu krivicu i zatražio od novinara da ne "diraju" igrače, pogotovo one mladje, čije vreme tek dolazi i koji bi trebalo da budu oslonac nacionalnog tima u budućnosti.

"Večernje novosti" u tekstu pod naslovom "Krah sa Mokom" navode da autoritet srpskog selektora kod najiskusnijih igrača nije postojao, da je Slavnić sudbinu tima prepustio Milanu Guroviću, Marku Jariću i Darku Miličiću, a da su svi ostali igrači "na terenu delovali kao pomoćno osoblje" pomenutoj trojici.

"Blic" ističe da je "turistički savez Srbije" završio nastup na Evropskom prvenstvu u Španiji, uz poruku: Moko, beži na Island, aludirajući na selektorovu izjavu sa priprema da će otići u tu zemlju ukoliko reprezentacija ne ostvari dobar rezultat.

"U srcu Andaluzije Srbija je pala na najniže košarkaške grane. Ostali smo bez plasmana na još jednom velikom takmičenju, bez pobede iz tri meča, a busali smo se u grudi koliko smo jaki!", navodi "Blic".

"Kurir" konstatuje da je naša reprezentacija u Španiji doživela i treći veliki neuspeh na medjunarodnim takmičenjima, uz opasku da je verovatno jedina dobra stvar to što "od ovog gore ne može da bude".

"Kako sada smešno izgledaju ložačke izjave Milana Gurovića i Marka Jarića o zlatnoj medalji i pogibiji na parketu, jer je većina naših igrača u drugom poluvremenu protiv Izraela slagala face tipa - daj da se više ne smaramo po Španiji", ističe "Kurir".

Dnevni list "Press" u tekstu pod naslovom "Srpska košarko, crveni ponovo!" navodi da su trojica najboljih igrača, Gurović, Miličić i Jarić igrali najgore.

"Jarić je trebalo da bude organizator, mozak tima, a plašio se da preuzme odgovornost. Gurović je trebalo da bude prvi strelac ekipe, a šutirao je trojke 8-2, uz ukupan procenat šuta ispod 50 odsto. O Darku Miličiću da ne trošimo reči. Momak koji ima 20 i kusur miliona dolara na računu proslavio se u Španiji samo prostaklucima i solidnom igrom protiv Grčke. A ostali? Momci koji su u mladjim kategorijama navikli na zlata i sada su prvi. Ali otpozadi. A selektor Zoran Moka Slavnić obećao je da će otići na Island ako ne uspe sa ovom ekipom. Kakav je rezultat ostvario i Severni pol bi mu bio nagrada!", zaključio je "Press".

izvor (MONDO)
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 13:20:29 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.