2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 61897 puta)
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S4
Pa tada bi igrali i Krstić, Pavlović, Stojaković i Vujanić, a ovi mladi koji su sada selektirani bi do tada valjda bili još bolji! Čak bi možda i Miličić do tada mogao da se sredi.  Smile

@ petrović24
Naslov da bude "Natrag u radionicu"!  Smile Tako bar uvek Pera Kojot kaže kad se zezne.
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 02:11:51 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...Duffman never dies...oh, yeah...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Motorola 
. . .nije lose, sashas, ali nemam ja te tripove oko naslova, radim za radio. . .mada moze i tako nesto da se pomene, zasto da ne. . .videcu. . .
IP sačuvana
social share
Mozda sam i ja nekad zzzlostav... zapos... zzzz... al ne znam sad...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S4
Island dobija novog stanovnika?  Smile
Sreda, 5. septembar 2007. 21:22
Selektor srpske košarkaške reprezentacije Zoran Slavnić priznao je da snosi najveću odgovornost za katastrofu na Evropskom prvenstvu u Španiji i saopštio da će podneti ostavku "ako makar jedan član Stručnog saveta Košarkaškog saveza Srbije bude imao zamerku na njegov rad".

"Ja ne bih bio Moka kada ne bih održao obećanje da ću stati iza svojih igrača. Ja sam ovaj tm birao i ja snosim najveću odgovornost za neuspeh", rekao je Slavnić.

"Ako jedan član Stručnog saveta bude imao zamerku na moj rad, podneću ostavku istog sekunda. Obećao sam pre EP Island (da će se iseliti na Island ako doživi neuspeh)...Imaćete priliku i zadovoljstvo da me više nigde ne vidite", poručio je Slavnić.

On se nije složio sa konstatacijom da se njegov tim borio samo na utakmici protiv Grčke.

"Imali smo borbu na sve tri utakmice. Odigrali smo briljantnu utakmicu protiv Grka i tu smo definitivno sagoreli. Hteli su maksimalno da izgaraju, medjutim, mi Srbi smo takvi, emocija je mnogo jaka. Uplašili su se posle prvog poluvremena da možemo da izgubimo i to nam se i dogodilo", rekao je Slavnić.

Selektor srpske reprezentacije je dodao da posle ovog neuspeha ne treba kriviti mlade igrače.

"Nemojte da sahranjujete mlade igrače posle ovog neuspeha, jer nisu to zaslužili. Oni su budućnost i treba još dugo da igraju, sve što imate da zamerite pripišite meni. Na duelu sa Izraelom igrači su sagoreli i to nisam očekivao od njih. Imali smo u planu da na ovom duelu odmorimo igrače koji su nosili najveći teret, ali su Gurović i Miličić odbili da ne igraju ovaj meč. Znao sam da to može da bude mač sa dve oštrice, jer su se mnogo ispraznili, ali to je bila njihova želja", rekao je Slavnić.

Moka je naveo da je kada su "plavi" stekli 12 poena razlike šansu dao mladjima, koji nisu uspeli da sačuvaju tu prednost.

"Ipak, ja im ništa ne zameram, nemojte ni vi, cepajte mene po svim šavovima... Bez obzira na sve od mene nećete izvući nijednu lošu reč o bilo kom igraču, jer ja preuzimam svu odgovornost. Posle svega doživeli smo neuspeh, ali su mladi igrači pokazali da na njih mora ozbiljno da se računa ubuduće i da sa ovim nisu završili reprezentativnu karijeru", rekao je Slavnić.

Legenda srpske košarke Aleksandar Saša Djordjević teško je primio vesti sa Evropskog prvenstva u Španiji. On smatra da je ovo "sportska tragedija".

"Nema potrebe da sad tražimo glave, za neku seču...Mi uvek emotivno reagujemo. Treba postaviti stvari ispočetka, osloniti se na mlade koji su pokupili sva zlata ovog leta i od njih praviti nove šampione. To je dug period, biće još takmičenja", rekao je Djordjević.

(MONDO)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy

Na duelu sa Izraelom igrači su sagoreli i to nisam očekivao od njih. Imali smo u planu da na ovom duelu odmorimo igrače koji su nosili najveći teret, ali su Gurović i Miličić odbili da ne igraju ovaj meč. Znao sam da to može da bude mač sa dve oštrice, jer su se mnogo ispraznili, ali to je bila njihova želja", rekao je Slavnić.

pa ko je trener slavnicu???  Smile

ti ili oni???  Smile

ko odlucuje ko ce da igra, ti ili oni???  Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Motorola 
. . .moj matori je lepo rekao: "taj Slavnic nikad nista nije uradio ni sa jednim klubom. . .bio je dobar igrac, ali kao trener je ocajan. . .nece to biti dobro. . .". . .to su bile otprilike njegove reci posle izbora selektora. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Drago mi je zbog MOKE na prošlim prvenstvima smo kiksnuli pod vođstvom Vujoševića i Obradovića MOKA ih je pljuvao gde god je imao priliku i sebe promovisao za stručnjaka kome se tako nešto nemože dogoditi,eto dobio je čovek svojih pet minuta.
Nadam se da će mu vratiti bar istom merom.Jer iposle ovakve katastrofe čovekje i dalje prepun arogancije i prepotentnosti.NEVEROVATNO
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Motorola 
. . .al` on je takav po definiciji. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
To je trenutno nasa realnost.
Ne treba zamerati momcima,ja se licno nisam ni nadao nicemu
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Za njegove igračke kvalitete nemam komentara o tome govore trofeji što je osvojio.Ali kao trener čovek je promašaj veka.Nemogu da dočekam da se vrate da vidim reakcije kad uhvate novinari na penal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Motorola 
. . .kao sto rekoh, ja sam novinar. . .ali ne volim to da radim (valjda sto sam jos mlad i neiskvaren :[115]Smiley. . .evo mog jutrosnjeg komentara za jednu lokalnu radio-stanicu. . .
"Košarkaši Srbije izgubili su juče od reprezentacije Izraela sa 83:87, po četvrtinama: 23:16, 22:20, 15:25, 23:26 u trećem kolu takmičenja po grupama 35. Evropskog prvenstva u Španiji, čime su završili učešće na tom takmičenju. Najraspoloženiji u ekipi Srbije bio Darko Miličić sa 16 poena i 13 skokova, dok je u redovima Izraela najbolji bio Janiv Grin sa 26 poena i 12 skokova. Ovim je naša selekcija ostvarila najlošiji plasman na Evropskim prvenstvima od kada se takmičimo… Selektor Zoran Slavnić najavio je ostavku, ukoliko je zatraži bilo ko od članova stručnog saveta. U izjavi posle utakmice rekao je da je on jedini krivac za debakl, jer je on bio taj koji je birao tim, a kapiten Milan Gurović izjavio je da je ovaj rezultat katastrofalan, ali da, obzirom na prosek godina, naša košarka ima svetlu budućnost. Je li je zaista tako, ostaje da se vidi, jer jedno je sigurno – ljuima iz vrha srpske košarke u budućnosti predstoji mukotrpan rad, ne bi je li vratili na staze stare slave. Da li će njihov rad biti plodan, pokazaće godine ispred nas…"
. . .slobodno recite ako vam se cini da je neobjektivan ili sl. . .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.