2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 64675 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Mogao je uzeti svakog prosecnog igraca iz nase lige umesto,recimo,Velickovica,Labovica,Ercega,Teodosica,pa i Radivojevica.

Radivojevic je vec prodat pre prvenstva...

Citat
Zatim,umesto Labovica ili Ercega sigurno su iskusniji,kvalitetniji i zreliji igraci poput Askrabica i Petra Popovica.

Ja sam laik za basket ali ipak mislim da je bolje zvati klince koji ce igrati dobrih 10-tak godina umesto ovih starijih, koji su, na kraju krajeva i imali prilike za dokazivanje ali se i nisu bas nesto proslavili...

pa mi jesmo pukli, oces li ti to da skontas? i sad ti je kriv jedini iskusan igrac koji je pristao da igra za reprezentaciju? oces da krivis nekog? krivi onog ko je odbio da igra, a ne njega..

Vidim da si zvezdas pa ga zato i branis, ali pricaju za tog gurovica da nam je vodja reprezentacije, a on to , koliko vidim ne pokazuje...Ne da ne zasluzuje kapitensko mesto, nego ni mesto da greje kupo....

Bez tog istog Gurovica bi uz svu borbenost koju imamo pucali po 20-tak razlike lagano...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
pa mi jesmo pukli, oces li ti to da skontas? i sad ti je kriv jedini iskusan igrac koji je pristao da igra za reprezentaciju? oces da krivis nekog? krivi onog ko je odbio da igra, a ne njega..

Vidim da si zvezdas pa ga zato i branis, ali pricaju za tog gurovica da nam je vodja reprezentacije, a on to , koliko vidim ne pokazuje...Ne da ne zasluzuje kapitensko mesto, nego ni mesto da greje klupu....

A kako d akrivem nekog za losu igru kada taj neko i nije u reprezentaciji.....????

nema to veze dal sam ja zvezdas ili nisam, da si citao sta sam pisao malopre za Gurovica na ovoj temi, video bi i sam.. decko, citaj i pokusaj nekako da shvatis, mi boljeg nemamo
a zasto da krivis one koji se nisu odazvali? pa lepo, kad je polomljeni Garbahosa dosao igra za Spaniju, tek tad mi je krivo sto se ovi nasi nisu odazvali, to neka je njima na casti, sto se mene tice, neka svih tih 6-7 igraca budu u top 10 najboljih na svetu, boli me ona stvar, samo pricaju, ja volim svoju zemlju, poginuo bih za nju, igracu za reprezentaciju.. qrac, svega mi je preko glave sa svima njima.. povredjen si, ok, nema problema, imas opravdanje.. nego, neces da igras da bi se bolje spremio za NBA, pa kako ces mamlaze bolje da se spremis nego sto ces da igras, jedino ako pod spremanjem ne vezbas najbrzi put od teretane do mcdonaldsa..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Radivojevic ne spada u onu grupu klinaca "za prodaju" na koje sam mislio,jer on vise nije klinac i ne vazi za "potencijal". Smile U svakom slucaju nema kvalitet za reprezentaciju.Osakacen je sto se tice napada.

Ne znam kakva je odluka Pedje Drobnjaka u vezi sa reprezentacijom,ali mislim da je on proslu sezonu odigrao kao retko koju.I siguran sam da je u ovom momentu bolji izbor nego Velickovic i Lbovic koji sustinski nemaju nikakvu ulogu u ekipi,sem da se prikazu skautima da i oni postoje. Smile
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung galaxy s3
Pogledajte malo Gurovićev šut... On zaista igra loše... Pa i ja bi pogodio 5/20 (ono sa centra ne bi  Smile) Ali dobro... Već sam rekao da nikome ništa ne zameram...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 436
Zastava NBG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5300
Ne znam kakva je odluka Pedje Drobnjaka u vezi sa reprezentacijom,ali mislim da je on proslu sezonu odigrao kao retko koju.
On igra za CG...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
E ovde ima pametnjakovica vise nego bilo gde na svetu...  Smile

Ja sam bio sokiran kad je Slavnic postavljen za selektora, ali je on selektor i tacka! To mu dodje po americkom principu, ako mu zatreba bilo sta ima dvojicu skolovanih trenera na klupi i gotovo... Ono sto nije dobro je tajm-aut pred odlucujuci napad, Moka sav izgubljen, a Jaric se dere "sta igramo, sta igramo bre?!"...  Smile

Gurovic je igrao lose, ali mi osim njega i Jarica nemamo igraca koji moze da resava teske situacije... Teodosic i pored ponekog bljeska jednostavno nije dovoljno iskusan (to se videlo u par napada kad se lomila utakmica, a on se igra sam kao da vodimo 20 razlike)...

I ja jednostavno ne mogu da prezalim sto Jaric nije poslao loptu Radivojevicu, mislim da je bilo vremena za polaganje...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bog cuva Srbe,a sreca prati hrabre!!!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 933
Zastava Novi Sad,Srbija i Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6080
Gura je pokazao sta zna,a vi pricajte sta hocete...
IP sačuvana
social share
D...o

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 436
Zastava NBG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5300
Pogledajte malo Gurovićev šut... On zaista igra loše... Pa i ja bi pogodio 5/20 (ono sa centra ne bi Smile) Ali dobro... Već sam rekao da nikome ništa ne zameram...
Bravo, to sam i ja primetio. I pored te trojke sa pola terena odigrao je stvarno lose. Zao mi je sto je Teo rano napravio dosta faulova pa nije mogao da igra vise. Videlo se na kraju da on moze mnogo da pomogne iako je kao i Gurovic celu utakmicu dosta slabo odigrao.
Za mene najprijatnije iznenadjenje je Stefan Markovic. Odlicno je odigrao odbranu i pokazao je da ce biti sjajan igrac, pazi on sa 19 godina izadje na neke od najboljih evropsih igraca i odigra stvarno dobro sto ne moze bas svako...
Milicic...jbg sta da kazem... dobro igra i jak je i sve to, al tek kad nauci da se kontrolise bice sigurno najbolji.
Jaric isto dobar, mislio sam da on nece nista uraditi na ovom prvenstvu. On je kvalitetan igrac ali nema hrabrosti da preuzme odgovornost na sebe, trebao bi mnogo vise da sutira pre svega.

PS Zna neko sta je to Milicic pricao posle? Tegeltija na sos-u rekao da to nije za javnost...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
PS Zna neko sta je to Milicic pricao posle? Tegeltija na sos-u rekao da to nije za javnost...  Smile

Slavnić: Opljačkani smo!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Zoran Slavnić rekao je nakon poraza od Grčke, da je njegova ekipa moralni pobednik i da su sudije kreirale krajni ishod meča.

"Ovo je oružana pljačka, za ovakvo sudjenje se ide na robiju. Mi smo večeras moralni pobednici, ponosan sam na igrače. Ovo je čista stvar, regularno smo dobili utakmicu, ali sudije su odlučile drugačije. Sve je bilo čisto kao suza, a to narocito potvrdjuje onaj faul nad Radivojevićem, koga su napala dva igrača, ali sudije to nisu svirale. Sada dolazimo u nezgodnu situaciju da se sa Izraelom borimo za opstanak, ali ostaje nam da verujemo u boga, da će nas nagraditi", rekao je Slavnić posle utakmice.

Kapiten reprezentacije Srbije Milan Gurović bio je razočaran posle poraza od Grčke, a kao glavne krivce za neuspeh takodje je označio sudije.

"Šta da kažem, videli ste čuvenu kradju. Mi smo dali sve od sebe na ovoj utakmici, ali sudije nam nisu dozvolile da pobedimo. Jedan od sudija je bio Rumun, čovek koji dolazi iz zemlje koja nema veze sa košarkom… Dodje mi sada da sam sebi otkinem glavu zbog promašenih šuteva na utakmici, ali šta da radim. Sigurno da nas je ovakav poraz poremetio na psihološkom planu, jer smo bili na korak od pobede, ali bez obzira na sve u sredu idemo na pobedu protiv Izraela", rekao je Gurović.

Darko Miličić pojavio se prvi u miks zoni posle utakmice i izgovorio čitav serijal psovki i uvreda na račun sudije Fakinija. Zbog pristojnosti ne želimo da prenesemo integralnu verziju onoga što je Miličić rekao.

Centar Srbije je, koristeći najružnije psovke, izvredjao italijanskog arbitra pominjući mu ćerku i ostatak porodice.

Miličiću ovo nije prvi sličan ispad - prošle godine na Svetskom prvenstvu u Japanu srpski centar je takodje imao najoštrije komentare na račun arbitara (pojedine je nazivao "indijancima"), a isto se dogodilo pre dve nedelje na utakmici sa Turskom na Efes kupu u Istanbulu, kada mu se na meti našao kineski sudija.

Izvor: MTS-Mondo

Milicic je verovatno najveci retard koji je ikada igrao za nasu reprezentaciju.. Imbecil par exelans..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6303
Katastrofalno sudjenje  Smile   Smile Smile

Ne mogu da kazem,borili smo se ali protiv sudija se nije moglo. Nije bio ujednacen kriterijum.

@Sle (Jaric  Smiley 1  Smile  Smile  Smile )    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.