2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 72353 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile . . .gavrilo ti uvek imas najpametnije komentare  Smile Smile

Kratko i jasno prc . . .covek je sve rekao sa 3 slova . . .

Moracu opet da nadjem onaj baner. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Evo nekih mojih proracuna  Smile  koji bi po snagama ekipa bili realni:

Grupa A                       Grupa B

1. Grcka  6              1. Spanija  6
2. Rusija  5              2. Letonija  5
3. Srbija  4    3. Hrvatska  4
4. Izrael  3              4. Portugal  3

Sad ona novoformirana grupa:

Grupa E

1. Spanija  12
2. Grcka  11
3. Rusija  10
4. Srbija  9
5. Letonija  7
6. Hrvatska  7

U 1/4 finalu bi nas verovatno cekala Litvanija koja nije nepobediva

Edit:
wtf. Izrael gubi 49:46 a do malo pre vodili od pocetka meca, sad ce kraj 3/4 Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ne treba zameriti igracima,pogotovu onim petlicima koji realno nemaju kvalitet ni potencijal za velike domete.Treba zameriti selektoru i ljudima koji prave mucke u KSS-u.Ja ne mogu da verujem da postoji ozbiljan trener koji ce na jedno ozbiljno takmicenje pozvati Velickovica,Radivojevica,Ercega,Tepica,Labovica...Sve ukazuje na to da se radi o promociji za dobru prodaju.
Ima i u nasoj,ali i u stranim ligama mnogo boljih igraca koji su zreliji,iskusniji,psihicki stabilniji,ali i generalno kvalitetniji nego sto je ova plejada klinaca koja jos uvek kuburi sa taktickim znanjem i kretanjem.
A,moje sumnje su jos vece utoliko sto se na ovako vazno mesto(selektora rprezentacje) dovodi covek koji je van kosarke vec nekih 12,13 godina.Pa,ima li boljeg pijuna? Smile
Haos...

Inace,svaka cast Rusima.Pokazali su da imaju kvalitet za prvo mesto.Sigurno da posle Spanije zajednoi sa Grckom predstavljaju kandidata za zlatnu medalju.

PS
Moram da prokomentarisem Jarica.Covek je,izgleda,zaboravio da igra kosarku od kad je otisao u NBA.

Izrael ima odlicnu ekipu koja je stvarana zadnjih 10 godina radom klubova kao sto je Hapoel i uz dovodjenje fantasticnih americkih igraca koji su,pored edukovanih i talentovanih trenera,mnogo unapredili izraelsko shvatanje kosarke i dinamike igre.Videli ste da je i ruski trener Jevrejin.Odlican trener!U svakom momentu je tacno odreagovao u stilu najvecih trenerskih majstora.Svaka cast!
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Inace,svaka cast Rusima.Pokazali su da imaju kvalitet za prvo mesto.Sigurno da posle Spanije zajednoi sa Grckom predstavljaju kandidata za zlatnu medalju.
Nisam bas siguran . . .Dobri su al nisu me nesto impresionirali. . . Lagano smo mogli da ih dobijemo

Moram da prokomentarisem Jarica.Covek je,izgleda,zaboravio da igra kosarku od kad je otisao u NBA.
Ne slazemo se ,oko vise stvari
« Poslednja izmena: 03. Sep 2007, 21:54:32 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kafana is my destiny

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 363
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung u700
da li je neko gledao kako slovenci igraju!?!

Oni imaju dosta dobar tim!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Slavnić: Očekivao sam više

Selektor reprezentacije Srbije Zoran Moka Slavnić izjavio je posle poraza od Rusa na startu Evropskog prvenstva da je očekivao bolju partiju svojih izabranika i da je razočaran ishodom utakmice.

"Očekivao sam više na ovom meču. Kada ekipa postigne toliko malo poena za poluvreme onda je razočaranje razumljivo. Odigrali smo veoma slabo, i iz meni nepoznatih razloga izuzetno loše smo šutirali slobodna bacanja", rekao je Slavnić posle utakmice.

Srpski selektor dodao je da je u timu bila primetna nervoza, a kod većine mladjih igrača trema, koju nije očekivao.

"Ne želim da dajem pojedinačne ocene o igračima, jer je to nekorektno zbog atmosfere u timu. U ekipi je bila primetna velika nervoza, koju nisam očekivao, a kod mladjih igrača velika trema, osim kod Teodosića. Glupo je da mu sada nešto zameram jer je bio najbolji na terenu, ali on je sve vreme forsirao igru FMP-a, toplo-hladno, a reprezentacija to ne trpi. Na drugoj strain ne mogu da zamerim kapitenu Guroviću na slabijoj igri, budući da nije sve išlo tečno kao što smo očekivali. Znali smo koliko nam je važna ova utakmica, jer je prva na šampionatu, ali smo očekivali, da će i u slučaju poraza to biti tesno, pa da ćemo moći nečem da se nadamo. Mi nismo ekipa za velika dela, ali svi smo u istom brodu i ja ću ga poslednji napustiti", ocenio je Slavnić.

On je naveo da ruski tim nije pružio blistavu partiju, ali je dodao da Srbija nema vremena da tuguje zbog poraza na premijeri Eurobasketa.

"Rusi nisu igrali mnogo dobro, ali su se lako vračali u igru i držali prednost. Ipak pokazali su da su dobra ekipa. Nemamo vremena da tugujemo jer nas odmah čeka drugi meč protiv Grčke. Potrebna nam je snaga i pamet i ne bih se iznenadio da na tom drugom duelu odigramo mnogo mnogo bolje. Ne mogu ja sad da promenim igrače, već ćemo tražiti mir da pronadjemo unutrašnju energiju", rekao je Slavnić i dodao da im je nedostajala i sreća, kao i to da ni sudjenje nije sudjenje bilo na nivou.

Slavnić je rekao da će na meću protiv Grčke napraviti odredjene izmene u sastavu u odnosu na start šampionata.

"Protiv Grka neću igrati sa lažnim četvorkama. Probaćemo da ih dobijemo, ali se ne zavaram da će oni odigrati opet loše kao na poslednjem meču u Strazburu", rekao je Slavnić.

Darko Miličić prihavtio je na sebe krivicu za poraz na startu šampionata.

"Isti početak kao prošle godine na Svetskom prvenstvu. Ja ne mogu da se spojim s loptom, odigrao sam katastrofa. Mi kao ekipa nismo mogli ništa, ali ja sam glavni krivac za večerašnju utakmicu. Kao da ne držim loptu, već ciglu u ruci. Teško nam je pao poraz, ali moramo da ga zaboravimo ako želimo pobedu protiv Grka. Biće bolje nego danas. Loše smo odigrali protiv Rusa, stvarno katastrofa. Moramo mnogo da se popravimo ako hoćemo nešto da uradimo. Isti slučaj kao prošle godine. Kao da me je Bog začarao, ništa neće da udje", objasnio je centar "orlova".

Kapiten Srbije Milan Gurović rekao je da njegov tim sada ima imperativ pobede protiv Grčke.

"Moramo, neću ni da razmišljam o tome da ovde možemo samo da pobedimo Izrael. Moramo da pobedimo Grke, pa šta bude", rekao je Gurović.

Selektor Rusije Dejvid Blat ocenio je da je njegov tim zasluženo trijumfovao i posebno apostrofirao dobru pariju Andreja Kirilenka.

"Srećan šam zbog pobede svog tima na startu. Igrali smo dobro protiv Srbije i zasluženo trijumfovali. Od početka smo vodili duel i veoma dobro smo kontrolisali stvari na parketu. Ipak nama je naredni duel protiv Izraela takodje veoma važan, jer ako i njega ne dobijemo onda nismo ništa uradili. Zadovoljan sam kako smo započeli, nedostajlao nam desetak dana možda da se skroz uigramo za prvenstvo, ali je ipak sve dobro krenulo. Kirilenko je predvodio tim i odradio je sjajan posao u reketu", ocenio je Blat.

(Specijalni izveštač MONDA iz Španije Mirjana Šegan)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 436
Zastava NBG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5300
Ja ne mogu da verujem da postoji ozbiljan trener koji ce na jedno ozbiljno takmicenje pozvati Velickovica,Radivojevica,Ercega,Tepica,Labovica...Sve ukazuje na to da se radi o promociji za dobru prodaju.
A koga keve ti da zove?! Ajde burazeru ti sad navedi primer koga je eto moka trebao da zove. Koga kad nece niko da igra?! Svi kenjaju kako konacno trebaju mladji igraci da dodju u reprezentaciju, da odradimo tu smenu generacija i onda kad ih pozovu nadje se neko pametan ko ce da prica kako treba one matore opet zvati....  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 04. Sep 2007, 00:34:00 od Orange_crush »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kafana is my destiny

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 363
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung u700
za tri - cetiri godine kada dodju ovi mladi, sto su osvojili sve, srbija ce biti neprikosnovena u basketu opet!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
naravno, ali sada treba podrzati ove sto igraju,i oni su mladi,mislim da ce na olimpijadi biti prava ekipa.Svaka im cast,vidi se da zele, mislim da ce naredne utakmice dobiti, ipak je ovo prva utakmica, trema je ucinila svoje.
napred  Srbija   Smile Smile  A ove picke sto ne mogu da igraju zbog "umora" itd. ne treba ni spominjati, a pogotovo zvati u reprezentaciju narednih godina. Kad mogao da se odazove jedan Kirilenko i Gasol i ostali nba asovi,nije mi jasno sta glume ove nase pickice koji su tri puta manje igrali od njih.???
« Poslednja izmena: 03. Sep 2007, 23:24:56 od bernoldi_salieri »
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6230i
Citat
A ove picke sto ne mogu da igraju zbog "umora" itd. ne treba ni spominjati, a pogotovo zvati u reprezentaciju narednih godina

Njima treba zabraniti ulazak u zemlju bre. Pokazali su kakvi su ljudi, na prvom mestu.
IP sačuvana
social share
Ko ne plati u kesu, surfuje iz kesa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.