2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 72583 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Bodiroga Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
xxx Cenzura! Vredjanje ucesnika foruma je strogo zabranjeno!   nemoj da mi diras Bodibonda Smile    Smile

Mii imamo jednog boga (prez)ime mu je Bodiroga

Grobar ciji dres sa ponosom nosim  Smile . . Kada mu je ceo Pionir zvizdao ja sam aplaudirao . . Ne bas u centru navijaca al pored  Smile. . . A kako sam mogo da dobijem po picki  Smile

edit by djole242
« Poslednja izmena: 01. Sep 2007, 22:02:17 od djole242 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
izbrisan off
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Prvi trening "moskitosa", atmosfera sjajna

Košarkaška reprezentacija Srbije u subotu rano ujutru doputovala je u Granadu, u kojoj će odigrati tri utakmice u A grupi prve faze Evropskog šampionata.

"Moskitosi" su u subotu odradili i prvi trening u hali u kojoj će igrati utakmice, a atmosfera u srpskom taboru je na visokom nivou.

"Odradili smo jedan trening i za sada je sve u redu. U timu vlada izuzetno pozitivna atmosfera, ima, doduše malo nervoze, ali one pozitivne. To je sasvim normalno na ovakvim takmičenjima. Svi jedva čekamo da počne prvenstvo. Kao što smo i obećali, ići ćemo na najviši plasman", rekao je kapiten Milan Gurović novinarima u Granadi.

Lider srpske selekcije je, inače, cimer sa kolegom po "stažu" u nacionalnom timu Markom Jarićem.

"Šta da vam kažem? U sobi prosto sve miriše na zlato!", rekao je u prepoznatljivom stilu kapiten Srbije.

mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Само половина анкетираних очекује медаљу за Србију

БЕОГРАД, 2. септембра (Тањуг) - Само половина анкетираних грађана Србије верује да ће се домаћи кошаркаши са Европског првенства у Шпанији вратити са медаљом, показала је анкета националне новинске агенције Тањуг.

Од укупно 227 учесника анкете, медаљу за кошаркаше Србије, са првенства које почиње сутра, очекује 115 (50,7 одсто) анкетираних.

Истовремено, 103 (45,4 одсто) анкетирана сумња да ће се изабраници селектора Зорана Славнића домоћи једне од медаља.

Без одређеног става о медаљи било је девет анкетираних.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
FIBA komentar: Pazite na Srbe!

Pre dve godine Srbija i Crna Gora bili su domaćini Evropskog prvenstva. Očekivanja su bila velika, ali iako je EP odlično organizovano, domaćini su razočarali i nisu uspeli da prodju ni prvu fazu takmičenja. Dve godine kasnije, Srbija dolazi na EP u Španiju sa mnogo realnijim očekivanjima, ali taj tim može da bude jedno od najvećih iznenadjenja, konstatuje se u komentaru na zvaničnom sajtu Evropskog prvenstva

Dobre vesti

Verovatno ste uočili da je ovo bilo srpsko košarkaško leto. Srpske reprezentacije u različitim uzrastima osvajale su sve što se moglo osvojiti: timovi U16, U18 i U20 postali su prvaci Evrope a igrači do 19 godina novi su prvaci sveta. Evropsko prvenstvo u Španiji biće sasvim sigurno drugačije, ali za svaki slučaj, imajte Srbiju na umu, navodi se u članku.

Još jedna dobra vest za Srbiju jeste da će u reprezentaciji biti Darko Miličić. Dolazi u Španiju da celom svetu pokaže od čega je satkan. Nema sumnje da će pokazati da je odličan igrač i da je zasluženo bio drugi pik na NBA draftu 2003. godine. Posle dobre sezone u Orlandu i prelaska u Memfis, Darko će želeti i da sa nacionalnim timom zabeleži uspeh. Budite spremni na šou. Uspeh Srbije umnogome će zavisiti od njegove igre.

Srpski ponos

Srbija i dalje ima talenta i to mnogo. Glavna trojka na terenu - Marko Jarić, Milan Gurović, koji sa lakoćom može da postigne 40 košea, ako mu to dozvolite, i Darko Miličić. Na njihovim ramenima ležaće igra Srbije. Iza vodeće trojke slede veliki talenti - Teodosić, Erceg, Aleksandrov, Labović, Cvetković...Mladi, ali svakako izuzetno talentovani. Uprkos takvom talentu, to neće biti dovoljno za osvajanje turnira, i zato Srbija donosi još nešto da "začini imena na papiru". Sve ih ujedinjuje - ponos! Srpski ponos! Očajno izdanje na EP 2005. godine i dalje je u mislima Srba. Ali, dvanaestorica odabranih dolaze u Španiju da povrate ponos. Čak i da to ne bude zlatna medalja, Srbi žele da Evropa ponovo poštuje srpsku košarku, a ne da je ismeva. Svaki pozvani igrač spreman je za taj zadatak. Ne potcenjujte ovaj element.

Loše vesti

Postoji veliko, posebno poglavlje u psihologiji koje se bavi sportskom psihologijom, koja se bavi ljudima koji nisu ispunili zadatak: "da sam nešto stvarno želeo da uradim, to bih i uradio". Još od 2001. godine Srbija nije igrala u najjačem sastavu. Čak i na domaćem terenu 2005. godine nisu igrali najbolji, što su Srbi iskoristili kao alibi: "Da smo igrali u najjačem sastavu, bili bismo prvaci". Prvenstvo u Španiji neće biti prilika da se stavi na test ova teorija. Lista odustnih je ponovo podugačka.

Stvari veličine

Srbija će biti jedna od najviših ekipa na EP u Španiji. Samo jedan igrač ima ispod 197 centimetara, trojica imaju više od 210, ali ni to nije garant da će carovati pod košem. Miličić je centar, ali on često upada u probleme sa ličnim greškama, ali čak iako se bude trudio da to izbegne, jednom će se to deseiti. A šta onda? Selektor Zoran Slavnić ima tri visoka momka na klupi, od kojih dvojicu 20-godišnjaka i jednog 22-godišnjaka. Aleksandrov ima 211, ali igra krilo. Labović ima visinu, ali igra nešto izmedju centra i krilnog-centra. "Veteran" Zoran Erceg biće, svakako, jedan od najboljih evropskih igrača u skoroj budućnosti, ali ni on nije pravi centar. Odustvo Nenada Krstića i Mileta Ilića može biti kobno po Srbiju, ocenjuje se u komentaru FIBA.

Iskustvo

Srbija je osvojila sva moguća takmičenja za mladje kategorije ovog leta. Ako je tačno ono što se priča da se Srbi radjaju sa košarkaškom loptom u ruci, onda 75 odsto sadašnjeg stava koji će igrati u Španiji pre 23 godine nije držalo loptu u ruci, jer nisu ni bili rodjeni. Možda je ovo jedna od najmladjih reprezentacija u istoriji evropskih prvenstava. Iskustvo, iskustvo, iskustvo. Nedostatak iskustva srpskog tima je više nego uočljiv.

-------------------------------------

Prvi trening "moskitosa", atmosfera sjajna

Košarkaška reprezentacija Srbije u subotu rano ujutru doputovala je u Granadu, u kojoj će odigrati tri utakmice u A grupi prve faze Evropskog šampionata.

"Moskitosi" su u subotu odradili i prvi trening u hali u kojoj će igrati utakmice, a atmosfera u srpskom taboru je na visokom nivou.

"Odradili smo jedan trening i za sada je sve u redu. U timu vlada izuzetno pozitivna atmosfera, ima, doduše malo nervoze, ali one pozitivne. To je sasvim normalno na ovakvim takmičenjima. Svi jedva čekamo da počne prvenstvo. Kao što smo i obećali, ići ćemo na najviši plasman", rekao je kapiten Milan Gurović novinarima u Granadi.

Lider srpske selekcije je, inače, cimer sa kolegom po "stažu" u nacionalnom timu Markom Jarićem.

"Šta da vam kažem? U sobi prosto sve miriše na zlato!", rekao je u prepoznatljivom stilu kapiten Srbije.

Gurović je otkrio i da mu je kolega iz fudbalske reprezentacije Dejan Stanković u ime "orlova" poželeo sreću na EP.

"Zvao me je Deki i u ime cele reprezentacije poželeo nam mnogo uspeha, da ostvarimo što bolji rezultat i da vratimo Srbiju na mesto koje zaslužuje. Prijatno me je iznenadio, hvala mu na rečima podrške. Znali smo da je veliki fudbaler, a sada je pokazao i da je veliki čovek", izjavio je Gurović.

Nakon kratkog i iznenadnog "brifinga" sa novinarima u holu hotela "Nazarijas", Gurović se u društvu Darka Miličića, Marka Jarića, Branka Cvetkovića i Miloša Teodosića uputio taksijem ka centru Granade, jer kako je rekao, "žele da upoznaju taj grad".

Za razliku od njih, selektor Zoran Slavnić je sa stručnim štabom i predsednikom Košarkaškog saveza Draganom Kapičićem ostao u holu hotela kako bi proćaskali u prijatnoj atmosferi i odmorili se od prvog radnog dana u Španiji.

Prvu utakmicu na šampionatu reprezentacija Srbije igra u ponedeljak protiv Rusije.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                  KO SE, BRE, BORI ZA SRBIJU?

Šta se mi kao borimo za zemlju? Mi nismo nikakvi heroji, samo igramo košarku, heroji su naši generali, vojnici, koji su dali život za svoju zemlju.

Darko Miličić ima samo 24 godine, ali je već sada apsolutna košarkaška legenda! Srpski centar, koji igra u NBA ligašu Memfisu i "težak" je skoro 40 miliona dolara, kaže da nije zvezda poput Gasola, Novickog ili Parkera, i ističe da je on savim običan momak, koji živi normalnim životom i igra košarku.

Mnogi smatraju da ćeš biti jedna od najvećih zvezda Eurobasketa u Španiji. Hoćeš li opravdati očekivanja?

- Nisam brate ja nikakva zvezda. Ovo je samo košarka, to je za mene dečja igra. Moje shvatanje je da su ljudi iz nekih drugih oblasti zvezde. To su ljudi koji su se borili za Srbiju, naši generali, vojnici koji su dali svoj život za zemlju, pravi heroji, razumeš. Oni kojima je košarka sve u životu smatraju nas zvezdama. Kao dodirni me "sveti čoveče" i tako te fore, ali to je iz njihove perspektive tako.

Pa, dobro, i ti se boriš na neki način za Srbiju.

- Ma, šta se k...c ja borim, igram košarku. Ovo što se mi zajebavamo, igramo košarku, takmičimo se ko je bolji, ko je slabiji, to je sve sranje.

Pred start EP svi pričaju da će se između tebe, Gasola, Novickog i Parkera voditi žestoka borba za najboljeg igrača šampionata. Kako gledaš na to?

- Ja sam rekao da ću dati sve od sebe, šibaću se maksimalno, a ako u nekim momentima ne budem mogao da dam koš, jebi ga, neću ga dati, i to je to. Ako izađe, izađe, to ti je kurva košarka. Nekad ga daš, pa si kralj, šmeker, mudonja, a nekad promašiš, i onda si k...c. U svakom slučaju, dođe ti na isto. Tako da me ne zanima da li ću da budem najbolji igrač ili ne.

Navijači ti često zameraju što se dosta izvlačiš spolja, šutiraš i često pišu negativne komentare na forumima. Koliko ti smetaju ti komentari?

- Ma, to me uopšte ne interesuje, ja ću da šutiram uvek. Zato što je to za mene igra, volim da šutiram i da radim razne druge stvari u igri. Nisam brate kao konj sa amom, da gledam samo pravo. Ako nekom smeta, smeta, jebi ga, bato, ja ću i dalje da šutiram. Inače, ne čitam te komentare na internetu, ali ima nekoliko igrača u timu koji se lože na to i čitaju posle svake utakmice. Mislim, ti kompjuter majstori, što imaju tegle na očima, prave se pametni i pišu komentare o meni. Smešni su k'o bioskop. Drugovi, siđite sa kompa, izađite malo na vazduh.

Zašto deluješ tako nezainteresovano van terena?

- Uživam u stvarima u kojima uživaju normalni ljudi, a ne kao neki drugi koje smatraju zvezdama. Volim da idem na pecanje, u kafanu, sa drugovima na zajebancije. Volim da idem na fudbalsku utakmicu i da se vozim na haubi kola. Šta drugo treba da radim? Kao, do juče si bio šaban, indijanac i onda postaneš košarkaš i sada se menjaš, sad si kao fensi i tako to. Uzeo si pare, ne poznaješ ljude koje si pre znao. To me ne interesuje. Ja kad nešto osećam, ja to i uradim. Otići ću na splav, skinuću majicu i popeću se na šank ako to želim. E, sad, što neki osećaju to isto, a ne smeju da urade zato što su poznati, to me baš zabole.

Možemo da uradimo nešto u Španiji?

- Možda možemo, a možda i ne možemo, eto to je odgovor. Ako dobijemo nekako te prve tri utakmice, onda bi baš bilo ludilo. Ako budemo treći ili drugi, ne znam. Možemo da dobijemo Grčku sigurno.

Koja nam je najveća snaga?

- Mladost, bezobrazluk, fizička sprema, jer možemo da pretrčimo sve ekipe. Trebalo bi da vratimo ono što je Jugoslavija nekad igrala. Dođu, istuku protivničku ekipu i nabace takav kriterijum da sudije ne sankcionišu tako čvrstu igru. To treba i mi da uradimo. A ne možemo da pričamo jedno u svlačionici, a onda izađemo i puštamo koš faul lagano. Ne možemo da pričamo o lepršavoj igri, jer smo kratko zajedno. Ne možemo više nikoga da potcenimo jer nismo ona sila. Treba ponovo da vratimo taj kult, kada su nas se svi plašili.

Sudije su budale!

Zašto se toliko nerviraš na parketu i saigračima prigovaraš kada ti loše dodaju loptu?

- Mnogo se nerviram kada mi ne ide, kada lopta neće da uđe u koš. Onda mi je u glavi svašta, uzeo bih nož i isekao bih je. Bio sam još gori kad sam bio mlađi. Znao sam da izudaram sam sebe pesnicama u glavu, da iznabadam zid i da se žešće povredim. Ali, sad sam se malo smirio. Najviše me nerviraju sudije, zato što su budale i ponekad mogu da te zajebu. Ja ću da se borim najbolje što mogu, da oni ne bi mogli da utiču na moju igru.

Da li misliš da sa tobom, Krstićem, Pavlovićem i drugim mladim momcima imamo ekipu koja može da hara narednih deset godina?

- Kakvih deset godina, ja još sedam, i odoh kući da spavam. Ma, šta sedam, još pet godina ću da igram profesionalno i onda završavam karijeru, moram, bole me kolena - kroz smeh je poručio Miličić.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Kakav je ovo indijanac  Smile  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Milicic :"Volim da se vozim na haubi kola". Smile
Sta ce covek kad voli Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.