2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 72341 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Propade mi fazon,jebiga... Nisam hteo da ulazim u to sta su prednosti i mane niskih/visokih plejeva vec mi je bilo cudno zasto bas tih 1.88 a ne recimo 1.90,sto je "okruglija" cifra. Bilo bi jos jace da si napisao 1.88,57 Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Smile

Ma jok . . .Imam taj neki trip  Smile

Recimo po meni je 1.88 savrsena visina za spica u fudbalu. . .Drogba,Ruud,Henry,trezeguet,Berbatov. . . Adriano . . .Cruz(malo visi) . .  Smile Mislio sam da su i Crespo i Anelka 1.88 a oni 1.83 i 1.84
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
« Poslednja izmena: 27. Avg 2007, 17:02:17 od dulisha »
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6303
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Da,metar-osamdeset-osam-zarez-pedeset-sedam. Ako se pitas zasto tacka pa zarez - ne znam,ucinilo mi se da ce tako biti interesantnije. U svakom slucaju,nije gramaticka greska,ako si na to aludirao... U pitanju je bila neuspela sala,no nije ni cudo kad vidim od koga je primedba.

Dakle: dulisha,ti si ultra-mega-giga car. Nastavi da briljiras,moj boravak na ovom forumu ne bi bio isti bez tebe.
« Poslednja izmena: 27. Avg 2007, 18:24:45 od Falzone »
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
SonyEricsson k750i
Da,metar-osamdeset-osam-zarez-pedeset-sedam. Ako se pitas zasto tacka pa zarez - ne znam,ucinilo mi se da ce tako biti interesantnije. U svakom slucaju,nije gramaticka greska,ako si na to aludirao... U pitanju je bila neuspela sala,no nije ni cudo kad vidim od koga je primedba.

Dakle: dulisha,ti si ultra-mega-giga car. Nastavi da briljiras,moj boravak na ovom forumu ne bi bio isti bez tebe.
Aje sto je ultra,mega ,giga , nego ko ga pohvali  Smile
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung 
Tanjević oduševljen Srbijom

Za naše igrače selektor Turske kaže da su kao „vile”, prave atlete, dominiraju visinom, univerzalnošću i da će tek u budućnosti pokazati mnogo. – Španija, Grčka i Litvanija favoriti za medalju na Evropskom prvenstvu. – Gusto u borbi za plasman na Olimpijske igre

INTERVJU
Košarkaški stručnjak najvećeg kalibra, selektor Turske Bogdan Tanjević, koji je stvorio sijaset asova – između ostalih Dejana Bodirogu, kazao je posle Efesovog kupa u Izmiru minulog vikenda da mu se selekcija Srbije izuzetno dopada. U dva okršaja na pripremama za Evropski šampionat, koji 3. septembra počinje u Španiji, Srbija je prvo savladala Tursku u Italiji sa 78:77 (Turska nije bila kompletna), a nedavno se u Izmiru u polufinalu Tanjevićev tim revanširao (91:80).

Prema Tanjevićevim rečima, to nije nikako pravi odnos snaga, jer on ostaje skriven sve do prvog meča u Španiji. Ipak, dao je visoke ocene našem timu.

Sjajan rez

U Španiji želite da obezbedite prvo učešće na Olimpijskim igrama. Od 2004. u turskoj reprezenaciji radite na stvaranju generacije koja će pokušati da 2010. u svojoj zemlji na Svetskom prvenstvu dođe na vrh. Kako Vam se čini naša selekcija koja je počinje sličan proces, ali od ove godine?

– Srbija ima dva puta bolju reprezenaciju nego prošle godine. Ovo je sjajan rez po mom mišljenju. Sastavili ste najtalentovanije igrače koji su u neku ruku već seniori po igračkom iskustvu jer su imali teške zadatke u svojim klubovima. To je samo garancija da će i dalje napadati. Oni su kao „vile”, atlete među kojima većina ima više od dva metra. Svi lete, imaju tehniku i dovoljno su hrabri da preuzmu odgovornost ako im se to zatraži. Mentalitet naših igrača je ispred svih u Evropi. Tu je pozitivna drskost, spremnost da se kaže: „Evo ja ću”. Ako samo malo dobiju šanse oni kažu – dobro, to sam očekivao i zaslužio. Sa dobrim radom srpska selekcija će biti strašna u budućnosti. Svih ovih godina dok sam radio posebno u Italiji i Francuskoj imao sam problem da ubedim mlade igrače da mogu mnogo. Ove naše je problem da ih ubediš da nisu kao Majkl Džordan. Moraš polako s njima, da im kažeš „malo si slabiji od Džordana, ali dobar si”... Ipak, lakše je tako raditi, turpijati to preterano samopouzdanje nego razvijati ga kod igrača. Recimo, jedini izuzetak u mojoj karijeri od igrača van naših prostora bio je Đentile. S nepunih 16 godina stavio sam ga  tim, godinu kasnije igrao je 22 minuta u proseku, a sa 18 je bio kapiten.

Srbija će u Španiju ići s podmlađenim sastavom, samo sa jednim klasičnim centrom – Miličićem. S kojim poteškoćama može da se susretne?

– Pre svega srpski tim ima nasleđene komplekse iz godina dominacije naše košarke. Tu je i dalje glavno opterećenje. Što se tiče centara, ekipa koja ima toliko visokih igrača ne treba da brine. U tom slučaju ne gledam više na te specifične uloge. Danas je najteže naći pravog centra. Svi bi da odu iza linije 6,25 metara i to im dođe kao ivica bazena – kao da će upasti ako uđu unutra. Svi bi da gađaju za tri poena, ali neko mora da poturi i bubrege pod košem. Dok nađeš igrača koji uživa da utrčava unutra i da zatraži loptu ispod koša, treba da prođe mnogo vemena. Svi koji imaju 2,10 su za mene centri. Erceg se nikoga ne boji, a ume uspešno da šutira za tri poena. Čvrst je i spretan. Labovića dobro znam, ima igru plejmejkera a visok je, šta ćeš bolje. Doduše, zna se i potući, neki put i preteruje. Šta je Aleksandrov ako ne centar. Normalno da može da se tuče pod košem, a sjajno je što ima i tehniku za igru spolja...

Najjače prvenstvo

Srbiju ste pobedili u polufinalu u Izmiru sjajnim šutem, a i čini se fizički jačom igrom. Dva puta ste izgubili od Hrvatske, u grupi i potom  finalu tog turnira. Te tri selekcije su u drugom redu favorita. Ko je ispred?

– Ne dajem mnogo značaja toj pobedi nad Srbijom. Na pripremama svi samo razrađujemo mašinu. Konkrencija je veoma jaka, ujednačena. Jedan veliki favorit je Španija, sledi Grčka po sastavu tima i po godinama igrača. Domaćini imaju jednu generaciju 26-godišnjaka. U najboljim su godinama, a i stvatrali su godinama tim. Recimo špansku selekciju čine najvažniji igrači koji su došli do svetskog zlata na juniorskom prvenstvu u Portugaliji. Najozbiljniji tim za medalju je potom Litvanija, nekako je najkompletnija. Mi ostali, šest-sedam reprezentacija je sa podjednakim šansama. Biće gužva i te kako za prvih sedam mesta koja vode na Olimpijske igre. To garantuje da će Evropsko prvenstvo biti najjače do sada.

Vi ste prošle godine imali slična iskustva koja je selektor Srbije Slavnić doživeo otkazivanjem nekih najboljih igrača. Kako ste se izborili sa tim?

– Velikim rezom. Preuzeo sam na sebe odgovornost. Nisam ih optuživao. Čak sam, na primer, Turkogluu rekao da mi nije potreban a ne da ga neću u timu, malo sam ga provocirao... Sada sam u odličnim odnosima sa svima. Svi su mnogo dobri, čak previše, da poželiš ih vodiš svojoj kući na ručak. Nisu mangupi kao naši igrači, koji se rađaju kao „banditi” a onda odrastaju na ulici... Baš zato su  sposobni da se snađu u svim situacijama. I pored svih šema, košarka ima bezbroj novih situacija a mi to rešavamo lako intelektom i talentom. Imam i dodatni problem ovde u Turskoj. Iako imamo određenih uspeha s mladim selekcijama, nisam zadovoljan kako mladi igrači pre svih Akjol i Erden napreduju u svojim klubovima. Ja im posvetim maksimalnu pažnju na pripremama, ali ih treneri u klubovima sputavaju, a uz to brojni ih stranci „pojedu”. To nije slučaj samo sa Turskom. Tako je u celoj Evropi sa trenerima, izuzev Balkana gde je takva situacija da si prinuđen da ti klub predvode mladi igrači.

Vladimir Petković
[objavljeno: 29.08.2007.]

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
hmmm tanjevic ko pokvarena traka . . .uvek ista spika  Smile . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Slavnić: "Pucamo od snage!"

Do početka Evropskog prvenstva u košarci ostalo je još samo tri dana. Selektor reprezentacije Zoran Slavnić održao je poslednju konferenciju za novinare pred polazak na kojoj je istakao da je zadovoljan obavljenim pripremama i da su svi igrači spremni i puni snage. Plejmejker reprezentacije Marko Jarić naveo je da postoji zajedništvo u ekipi koje bi moglo da bude od presudnog uticaja na rezultate našeg nacionalnog tima.

Selektor Zoran Slavnić je zadovoljan kako je reprezentacija obavila pripreme i posebno ističe visoku fizičku spremnost svih igrača.

"Znam da su neke reprezentacije juče igrale pripremne utakmice. Mnogi se čude što je takva situacija kod ostalih pošto je do prvenstva ostalo samo 3 dana i postoji velika mogućnost da se neko povredi. Mi smo odigrali 12 pripremnih utakmica, veoma sam zadovoljan postignutim. Rezultatski te pripreme nisu bile bitne, iako je možda moglo da bude više pobeda. Kondicioni trener Jakić je odradio odličan posao, svi su spremni i pucamo od snage. Najvažnije nam je da se plasiramo na OI, a ja se nadam da možemo i do medalje. Ukoliko ne budemo napravili uspeh na ovom prvenstvu, razići ćemo se kao prijatelji".

Marko Jarić je istakao da je timski duh u reprezentaciji na visokom nivou.

"Postoji fluid u timu koji je veoma bitan i najvažnije je da postoji zajedništvo u ekipi. Biće sigurno situacija gde ćemo gubiti po 10-15 razlike i bez tog jedinstva koje sada imamo nećemo moći ništa da uradimo na prvenstvu. Ja sam optimista i mislim da možemo da odemo daleko".

Jarić veruje da Evropsko prvenstvo možemo da počnemo pobedom nad favorizovanim Rusima.

"Ne smatram da je prvi meč na prvenstvu najvažniji i presudan, ali je veoma bitan i mislim da ipak možemo da dobijemo sve, pa i Ruse".

Prvu utakmicu na EP reprezentacija Srbije igra sa Rusijom, 3. septembra od 18 časova.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Gurović: Ne odustajem od zlata!

Kapiten Srbije Milan Gurović izjavio je da će košarkaška reprezentacija pod vodjstvom selektora Zorana Slavnića na Evropskom prvenstvu u Španiji ići na najviši cilj, uprkos umerenim pričama da bi i plasman do sedmog mesta i overavanje vize za Olimpijske igre za Peking bio zadovoljavajući.

"Idemo na zlato, od toga ne odustajem! Ne interesuju me te priče o zadovoljavajućem plasmanu do sedmog mesta. Rodjeni sam borac, nema šanse da priznam nekome da je bolji od mene. Hoću, ako to pokaže na terenu, do tada me ni srebro ne zanima", izjavio je Gurović za "Novosti".

Kapiten "orlova" je istakao da bi dobar rezultat popravio lošu sliku stvorenu proteklih godina, ali i ućutkao mnoge "zle jezike".

"To bi bilo sjajno. Ne samo 200.000 ljudi, nego milion bi došlo na doček, samo bi padali s neba. Skidam kapu mladjim selekcijama za sve medalje ovog leta, ali tim igračima tek predstoji dokazivanje u najboljoj reprezentaciji. Nije to lako, pogotovo kada se zna kakav je mentalitet nas Srba i koliko ima onih koji ne žele dobro ovoj reprezentaciji. Takvih ima, zato što samo oni žele da budu glavni, nedodirljivi. Igraćemo u inat njima", dodao je Gurović.

Meč protiv Rusije - najvažniji

Najiskusniji igrač plavih rekao je da u novom timu ima dosta mladih igrače koji mogu da "eksplodiraju" i pomognu udarnom triju, koji, osim njega, čine Darko Miličić i Marko Jarić.

"Imamo mlade i kvalitetene igrače, ali neću da govorim o imenima, da ne bih kvario atmosferu u timu. Oni će se sami prepoznati. Kada sam ušao u reprezentaciju samo sam igrao odbranu i čekao da pripalim neku trojku. I oni moraju da shvate da je prljav posao i dalje posao. Kao najstarijem i najiskusnijem, nije mi problem da se bacam po parketu, ali, što kaže Moka, mora i da se zna ko kosi, a ko vodu nosi. Gasol i Miličić su najbolji centri Evrope, Darko je pravo blago, ali su mu potrebne korisne lopte. Sličan je meni, ponekad uleti u nervozu, ali je srčan momak i shvatio je težinu ovog Evropskog prvenstva za našu košarku", istako je kapiten plavih.

On je dodao i da je uloga Marka Jarića veoma važna za igru srpske reprezentacije.

"Njegov učinak je možda i presudan. Ako Marko zabrlja, svi smo u autu. Ima 29 godina, mnogo toga je prošao i potpuno se podredio ekipi. Svejedno mu je da li će dati dva ili 20 poena, radi sve što je potrebno za pobedu. Onaj poraz od Turske nije prava slika, verujem da ovaj tim može da se nosi sa svima. Najbitnija je prva utakmica sa Rusijom", dodao je Gurović.

Gurović je istakao da je prvi duel protiv "zbornaje" najvažniji meč na šampionatu i da će od ishoda tog duela mnogo toga zavisiti.

"Duel sa Rusijom je najbitniji. Mislim da smo bolji od njih, koji igraju po sistemu toplo-hladno. Izgube od Francuza 36 poena razlike, onda dobiju Italiju sa dvadeset. Neka Andrej Kirilenko ubaci i 30 poena, ne može sam da nas pobedi", kategoričan je kapiten Srbije.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.