2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 72164 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Jel ima neko snimak tuce?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
IMAM PRVU PETORKU

Moka: Jarić, Tepić, Gurović, Aleksandrov i Miličić biće starteri na EP

Selektor košarkaša Srbije Zoran Slavnić tvrdi da više nema dilema o konačnom spisku reprezentativaca za Evropsko prvenstvo u Španiji. U meču sa Kinom Moka je video ono što je želeo i sada, kako kaže, preostaje teži deo posla, da se dvojici "moskitosa" zahvali na saradnji. Ipak, to se neće desiti u Izmiru, već posle završetka Efes kupa. Slavnić je čak najavio potencijalnu startnu petorku, a to je ona koja je počela drugu četvrtinu meča sa Kinezima - Jarić, Tepić, Gurović, Aleksandrov i Miličić.

- Veoma je moguće da to budu startnih pet za Evropsko prvenstvo. Videli ste da sam u prvoj četvrtini na parketu imao igrače koje sam još jednom želeo da proverim jer od trojice tražim dvojicu koji, nažalost, moraju da otpadnu. Mislim da sada imam jasnu sliku o tome - rekao je Slavnić.

MILIČIĆ: MALO SAM SE SMIRIO

Darko Miličić pravi je strah i trepet za protivničke centre. Malo je igrača koji su u stanju se nose sa njim i petica Memfisa može da bude najubitačnije Slavnićevo oružje. Kinezima nije preostalo ništa drugo nego da pokušaju da ga zaustave na krajnje grub način.
- Ništa strašno. Nisam preterano reagovao, smirio sam se malo. Najbitnije mi je što očigledno igramo sve bolje i forma nam je u usponu. Odgovara nam ovaj stil igre koji ne robuje šablonima i u kojem može da se pokaže puna kreativnost. Zato nas uopšte ne zanima ko je na drugoj strani terena - poručio je Miličić.

On je dodao da još nije siguran koji su dometi ovog tima, pošto je u Francuskoj deklasirana Grčka, aktuelni šampion Evrope, a sa druge strane, ima dosta mesta za napredak.

- Stvarno ne znam odgovor na pitanje koliko možemo. Na kraju, i ove utakmice su dobar test za to. Borba za preživljavanje odražava se i na rezultat. Ono što mi je bilo bitno je da sam uvideo ko neće da putuje u Španiju.

Moka Slavnić je podsetio da je u odnosu na Svetsko prvenstvo u Japanu ovo gotovo potpuno nov tim.

- Praktično deset i po igrača nisu igrali prošlog leta za plave. Od njih su ovde samo Miličić i pola Mileta Ilića, pa vi vidite. Ipak, nisam zadovoljan svim mladim igračima. Oni koji ostanu na spisku biće nagrađeni za dobre rezultate u mlađim kategorijama. Imamo mi i boljih od ove mlađarije, ali oni nisu perspektivniji. Trebalo je da dođe neko ko ima onu stvar, pa da pogura sve to - rekao je Slavnić.

Na pitanje da li veruje da će mu Savez omogućiti dovoljno vremena da od mlade generacije stvori šampione, odgovorio je:
- To ni policija ne zna!

(Kurir)
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6303
Мислим да је ово најбоље што је могао да извуче. Али мора доста и Теодосић да игра јер кида  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Мислим да је ово најбоље што је могао да извуче. Али мора доста и Теодосић да игра јер кида  Smile
da ima 14 godina a igra iskusno ko da ima 44 . . .

samo se ne slazem ovo za tepica . . .mislim da ne mogu on i Jaric zajedno. . . Bolje bi bilo Teodosic Jaric.. . .Ili Rasic Jaric. . .

Gledao sam par tekmi tepic je bas imao problema sa prenosenjem lopti . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Из ове петорке отпадају двојица: Цветковић, Радивојевић, Ерцег, Илић и Рашић.

Тј. Мока рече двојица од тројице - мислим да су та тројица Цветковић, Илић и Радивојевић. Грешим?  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Gledajte Dsf

Pa ne znam ja bih izbacio Cvetkovica sigurno i ne znam ko drugi .. .  Smile mozda ilic ako je povredjen

Al nije mi jasno . . . Zasto u listi za odstrel nije velickovic???

« Poslednja izmena: 25. Avg 2007, 15:17:22 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
17 : 3  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
jbt ovaj Novicki nije normalan . . Mislim da u ovom trenutku nemai boljeg igraca  na svetu   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Meni nije jasno zasto su u prvoj petorci Tepic i Aleksandrov Smile
Moja prva petorka (naravno da ja sastavljam Smile):
Plej: Teodosic
Bek: Jaric
Krilo: Gurovic
Krilni centar: Erceg
Centar: Milicic

A odbacio bih malog Markovica i mozda Labovica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 59
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Samsung e250
Citat
Novica 100% ostaje  a i labovic...ispce neko drugi...mozda gurke 

I jos ce naknadno zvati Peru Bozica da bude kapiten! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.