2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 72004 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Labović: Oni su krivi, prvi su počeli!

Najbolji srpski košarkaši deklasirali su Poljsku rezultatom 100:68, trećeg dana Efes kupa u Izmiru, a tako velika razlika u klasi i nezanimljiva završnica automatski su u prvi plan "izbacili" tuču Dragana Labovića i Ive Kicingera sa kraja prvog poluvremena.

Mladi krilni centar našeg tima pokušao je da uzme pravdu u svoje ruke, pošto je Kicinger bez ikakvog razloga i potrebe odgurnuo sa ledja Novicu Veličkovića. Da je Labovićev kroše bio malo precizniji, možda bi došlo i do opšte tuče. Ovako, sve se završilo isključenjem igrača FMP Železnika kao najtežom posledicom.

"Selektor Slavnić mi nije ništa prigovorio. Mislim da do incidenta ne bi došlo da Poljaci nisu počeli da nas provociraju. Nije bilo potrebe da to rade kada je bilo 20 razlike za nas", rekao je Labović.

"Kicinger je namerno gurnuo Veličkovića, bio sam tu blizu i malo smo se sporečkali. To je to. Nebitna situacija, mislim da smo je svi već zaboravili", kroz smeh je poručio perspektivni košarkaš, koji bi ipak morao da nauči da se malo bolje kontroliše u sličnim situacijama.

Inače, dva-tri minuta pre toga, pod srpskim košem sudarili su se Mile Ilić i Radoslav Hiži, a centar Nju Džersija dobio je nesportsku ličnu grešku. Potom je Branko Cvetković dobio istu kaznu za faul nad Frasunkijevičem, na šta je reagovao Zoran Slavnić i dobio tehničku grešku. Da nije bilo silnih slobodnih bacanja, Poljaci do odmora ne bi postigli ni 30 poena.

Selektor Srbije u žurbi na timski autobus nije stigao da prokomentariše utakmicu, nego je rekao samo nekoliko reči o incidentu. Nije teško pretpostaviti, popularni Moka opravdao je Labovića.

"Problem je Poljaka to što su prvi počeli da provociraju. Videli ste sami, njihov igrač sa brojem 24 udario je Veličkovića, a onda naleteo na pesnicu Labovića", kratak je bio Slavnić.

Milenko Tepić po običaju nije bio puno primetan, ali je odradio svoje zadatke i završio najlepšu kombinaciju na utakmici, posle sjajne asistencije Darka Miličića.

"Bez obzira na to što su nam dosadašnji protivnici na Efes kupu bile slabe ekipe, mi smo ispunili svoje planove. Uvežbavali smo ono što je trebalo i mislim da imamo razloga za zadovoljstvo. Znatno smo unapredili igru u odnosu na turnir u Strazburu", rekao je Tepić.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Postoji vec tema Burek basket ali se isti (logicno) biti odrzan u BG-u a neki od nas su previse smoreni da bi dolazili iz unutrasnjosti. Jebiga.

Trebalo bi mi mozda malo vremena da se vratim u formu... Mada... takve nafurane klince mogu da derem i bez priprema...  Smile Smile Smile

Ja sa cetvrt veka nikako ne mogu biti klinac,a nafuran... not. No,ako tako mislis,ti si sigurno neki dekica te ne bi bilo humano ni igrati s tobom. Mozda bez ruku Smile (ne volim ovaj smajli ali vidim da ti je to omiljeni pa reko' ajde)

Nego,stvarno,pises li ti poruke kad mene nema na forumu ili me stvarno progonis? Danas preko interneta,sutra mozda dodjes do Mitrovice,zajebano je to Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Osim na sebe mislim i na druge !

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 7886
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
LG U8500
Labovicu tri godine ne igranja ... somina najgora .
IP sačuvana
social share
Veliki čovek pokazuje svoju veličinu načinom na koji postupa sa malim ljudima .    Facebook
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Н.У.С.К.Н.В.П.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 198
Zastava Борча Центар 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tatoo
Labovicu tri godine ne igranja ... somina najgora .
odakle ti to? Smile
IP sačuvana
social share
ЗОРАН ВУЈОВИЋ-ВУЈКЕ 1988-2008

Не заборави никад, да цео живот ми смо провели с'тобом, и нашу верност према теби, доказивали из дана у дан! Знај да на овоме свету, не постоји нико ко ће да спречи, да са Југа се ори, Партизане волим те ја!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 436
Zastava NBG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5300
Hehehe koji je taj Labovic car, objasnio mu je.
Dobro su igrali a i ovi poljaci su teske neznalice tako da im i nije bilo tesko da ih dobiju.
Sta mislite- ko ispada sa spiska? Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mali plej iz HF mislim Markovic da se preziva a za drugo mesto se kolju Novica i Labovic(po meni)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Н.У.С.К.Н.В.П.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 198
Zastava Борча Центар 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tatoo
Novica 100% ostaje  Smile a i labovic...ispce neko drugi...mozda gurke  Smile
IP sačuvana
social share
ЗОРАН ВУЈОВИЋ-ВУЈКЕ 1988-2008

Не заборави никад, да цео живот ми смо провели с'тобом, и нашу верност према теби, доказивали из дана у дан! Знај да на овоме свету, не постоји нико ко ће да спречи, да са Југа се ори, Партизане волим те ја!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jedna cetvorka i jedan plej odlaze
ZYX_LDK  voleo bi da MIlan ne ide u Spaniju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1826
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple k750i
Cini mi se da se ovim pobedama dosta zavaravamo,a onda cemo se cuditi kad pocne prvenstvo kako smo tako slabi,daj Boze da gresim,ali vec vidjeno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Nasima u svemu fali iskustvo sem u sibanju.....
Radivojevic-Kibu
Radivojevic-Gurovic(dok je Milan igrao u ns)
Velickovic-Hemofarm
Jaric-Majers
Evo sad i Labovic Smile
Jel se mi spremamo za prvenstvo u kosarci ili......?  Smile
Noca tab'o ceo Hemofarm Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.