2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 62486 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung i5700 + D880
U Minesoti niste nije igrao, tu se slazemo, Ali imao je super sezonu u Spaniji Smile

Kad je Jaric igrao u Spaniji i kad je imao zadnju "super sezonu"?

Cenim da cu da se lozim vise nego ikad. Jebote,postoje sanse da na EP odu jedan Velickovic i jedan Super Mis,kako covek da ne bodri tu ekipicu Smile A ni Vucina nije nista manji indijanac,i pored dobrih partija sad protiv Partizana. Ima ih jos,steta sto je Kosta aka drvo otkazao...

Osvajamo lagano,nema druge...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung X 680
Slučaj Pavlović:CG,Srbija ili niko?

Košarkaški savez Crne Gore u subotu do 15 časova mora da dostavi spisak sa potpisima igrača koji će igrati za tu zemlju u medjunarodnim takmičenjima. Kako prenose CG mediji, pristupnicu su potpisali svi igrači koje je na spisak stavio selektor Vujošević, osim košarkaša Klivlend Kavalirsa Aleksandra Pavlovića koji to ipak još nije učinio, i koji mora to da uradi do subote u 15 časova.

Čelnici košarkaškog saveza CG, već danas će dostaviti taj spisak u sedište FIBA, ostaje da se vidi da li će se Pavlović pojaviti u Kovilovu 19.jula na startu priprema selekcije Srbije, potpisati pristupnicu za CG ili možda neće igrati ni za jednu od te dve reprezentacije ove godine?

Spisak igrača CG koji su već potpisali pristupnicu:

Vladimir Golubović (Vojvodina), Slobodan Tošić (Igokea), Đuro Ostojić (PAOK), Predrag Drobnjak (Partizan), Miloš Borisov (Hemofarm), Milko Bjelica (Braunšvajg), Ivan Koljević (bez kluba), Goran Jeretin (bez kluba), Nenad Mijatović (Budućnost), Boris Bakić (Partizan), Bojan Bakić (Hemofarm), Vlado Šćepanović (Granada), Nebojša Bogavac (Le Man), Mladen Šekularac (Antverpen), Žarko Čabarkapa (Golden Stejt), Vladimir Dašić (Budućnost), Ivan Maraš (Budućnost), Slavko Vraneš (Budućnost), Goran Nikolić (bez kluba), Nikola Peković (Partizan), Žarko Rakočević (Budućnost), Blagota Sekulić (Real), Ivan Ivanović (Vojvodina), Savo Đikanović (bez kluba), Marko Popović (Budućnost), Balša Radunović (Apoel Kipar), Miloš Minić (Svislajon)...

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Pavlović: "Moja odluka je - Srbija"

U redakciju B92 u subotu oko 14 časova stiglo je zvanično saopštenje košarkaša Klivlenda i nekadašnjeg reprezentativca Srbije i Crne Gore Aleksandra Saše Pavlovića.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti bez ikakvih izmena i dopuna...   

SAOPŠTENJE  ZA JAVNOST

Poštvani prijatelji u Crnoj Gori i Srbiji,

Povodom svakodnevnih,učestalih napisa u srbijanskoj, a posebno crnogorskoj štampi,vezano za moje reprezentativno opredjeljenje,odlučio sam da se zvanično obratim sportskoj javnosti.

Očekivao sam da ću ovog ljeta moći bezbrižno da odmaram u mom Baru, medjutim,brojni mediji svakojakim proizvoljnim,izmišljenim i narućenim tekstovima,to mi jednostavno ne dozvoljavaju.

Sport i košarka su jedine stvari,osim porodice,koje me u životu zanimaju,ali se neki svojski trude da moja karijera izadje iz sportskih okvira,pa sve ovo poprima ,čini mi se,i politički prizvuk.A to nipošto ne želim.

No,da niko više ne bi bio u dilemi (za mene je nikad nije ni bilo) objasniću svoju odluku.

Lično bih bio najzadovoljniji kad bih mogao da igram za zajednicku reprezentaciju Srbije i Crne Gore,reprezentaciju drzave u kojoj sam ucio kosarku,bezgranicno se radovao osvojenim medaljama svih selekcija i gdje sam i počeo reprezentativnu karijeru,juniorsku i seniorsku. Medjutim,na moju zalost,te države više nema i svi košarkaši treba da se opredjele za koju reprezentaciju treba da igraju.

U mom slučaju se u crnogorskim elektronskim i pisanim medijima izvještava DA MORAM da se izjasnim.

Ja sam slobodan covjek,i živim u ,valjda,slobodnom društvu tako da ništa NE MORAM,nego radim ono što volim i želim.

Česti su tekstovi u novinama da se vrši pritisak,i da se prijeti mojoj porodici u Baru. Kategorički odbacujem te izmisljotine,toga apsulutno,barem do sada,nije bilo.

Želim da napomenem da sa mnom niko od čelnika Košarkaskog Saveza Crne Gore nije kontaktirao.Neistiniti su tekstovi da mi je uručen nekakav formulari i da se čeka moj potpis.Jedini koji je razgovarao s mojim ocem je član Predsjednistva KSCG g-din Igor Lukšići to prije više od mjesec dana,dok sam ja još uvijek bio u Americi. Od tada niko,a bilo bi i uzalud,jer ja sam se odavno opredijelio.

Reprezentacija za koju želim da igram je SRBIJA. Tu dileme nikad nije bilo,i to znaju svi koji me poznaju.A više puta sam to i izjavio ,tako da me je začudilostavljanje na spisak reprezentacije Crne Gore od strane selektora Duska Vujoševica.

Nadam se da sam ovim saopštenjem stavio tačku na sve spekulacije i brojna nagadjanja.Molim medije da mi dozvole da ostatak zasluženog odmora provedem mirno u mom rodnom Baru.

Bar,07.07.2007                                 Sportski pozdrav Aleksandar Pavlović

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6303
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung X 680

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1520
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ja rekoh da su Vijesti Milove novine...To je bila čista propaganda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Qtek 9600
A sta u cg nije Milovljevo? Smile
IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

не учествујем у расправама са гробарима млађим од 21 и старијим од 31 године.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
 Smile Smile

Ne kaze se Milovljevo vec Milovo  Smile Smile

Bivši reprezentativci o košarkašima koji izbegavaju nacionalni dres

Džaba vam pare kada ste bez morala

Dok se vaterpolisti, fudbaleri, odbojkaši otimaju za mesto u nacionalnom timu i kao smak sveta doživljavaju izostanak sa spiska reprezentacije, košarkaši beže glavom bez obzira od pogleda i poziva selektora.
Danas Rakočević, Radmanović, Perović, Erceg, juče Stojaković... Svi oni su košarkaši i svi oni su rekli „ne“ reprezentaciji Srbije. Slučaj koji se ponavlja u nekada trofejnom sportu. Zašto košarkaši izbegavaju ovu svetu dužnost? Odgovor smo potražili od pojedinih bivših reprezentativaca u atletici, vaterpolu i rukometu.
DANE KORICA, legenda naše atletike, danas generalni sekretar Sportskog saveza Srbije, ogorčen je na sportiste koji odbijaju poziv Zorana - Moke Slavnića.
- Ma, nemam reči, to je tuga i žalost za Srbiju, bruka i sramota za te momke. Svojevremeno, kao predsednik Sportskog društva Crvena zvezda, vodio sam tada malog Igora Rakočevića na Kalemegdan da vidi Dejana Tomaševića, gledao ga je kao boga. Ne mogu da verujem šta se danas dešava, pa zar oni ne nalaze za shodno da vrate bar mali dug otadžbini. Bar mali, pa ne moraju ni da kažu da su Srbi ako se stide svoje države, ali neka se ugledaju na Novaka Đokovića koji u dva dana u Vimbldonu igra dva maratonska meča ili na Oliveru Jevtić, koja i po vrućini i po zimi trči i sprema se. Ja sam znao da na minus 20 radim kao automehaničar, a onda sam trčao da obučem nacionalni dres, to je bilo nešto najsvetije. Veliki je novac ušao u košarku, međutim, ti igrači koji odbijaju Slavnićev poziv, kad završe karijeru, vratiće se u Srbiju, puni para, ali biće ljudi bez morala i ponosa. Pa, budi čovek, oduži se državi, to ti je obaveza! Da li ih treba kažnjavati? Ne, njih će bog kazniti, a novinari uopšte ne treba da ih pominju, ignorišite ih, neka budu anonimci, zaboravite i njih i rezultate Nju Orleansa, Lejkersa, Taukeramike, treba završiti sa njima.
PETAR TRBOJEVIĆ, naš slavni vaterpolista, pripada generaciji sportista kojoj je reprezentativna kapica bila svetinja.
- Dolazeći iz Španije, otvorio sam novine i bio sam prilično iznenađen, naravno, negativno. Ne znam koji je razlog tolikih otkaza igrača, ali znam da je košarkaška organizacija godinama bila primer ostalim sportistima. Najveći problem, ipak, leži u organizaciji. Patriotizam? Pa, nama vaterpolistima nije potrebno da to dokazujemo, dajte nam samo minimalne uslove i poginućemo za srpske boje, međutim, to u košarci nije slučaj, a zašto, ne znam.
PREDRAG PERUNIČIĆ, dugogodišnji rukometaš Partizana i reprezentativac, protivi se neodazivanju na poziv selektora pred važna takmičenja.
- Nekad je bila čast nositi dres sa državnim grbom, upravo je bilo kako Moka sada priča, jedva smo čekali da nas pozovu pod zastavu. Nije se dešavalo da neko odbije poziv selektora, a ako se slučajno dogodi, to je bila neviđena sramota, tolika da bi se sportista smatrao otpadnikom od društva. Šta se događa sa košarkašima, kao i sa rukometašima i rukometašicama, ne znam, ali je svima jasno da vaterpolistima i fudbalerima ne treba pisana molba. U eri smo profesionalizma, sve se vrti oko novca, nema patriotizma, tog posebnog osećaja prema domovini, a kada je tako, onda ne mogu stići ni uspesi na velikim takmičenjima. Možda se košarkaši plaše povreda na EP i razmišljaju o tome ko će klubovima da plati osiguranje, ali sigurno na njih uticaj imaju i menadžeri koji im obećavaju milione u NBA ligi ili nešto treće. Svako vreme nosi drugačije obaveze i zato smatram da bi KSS morao da reaguje, da motiviše igrače novčanim nagradama, jer ovo što se sada radi ne valja. Ne želim nikog da kritikujem, ali ono da nećeš da igraš u državnom timu jer nisi u dobrim odnosima sa selektorom je besmisleno. Sport je u našoj zemlji devedesetih godina bio jedini svetski proizvod, a upravo smo po košarci bili najpoznatiji.

Izvor: Blic
« Poslednja izmena: 07. Jul 2007, 15:57:04 od pidzoja »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Саша Павловић  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.