2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 61530 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa kasela su pre toga  sutnuli iz minesote...pa je on kao komentarisao naslednika...Ma isto sto i mi Smile.. ispljuvao ga je ko budalu... kao plej koji je visok i nema tehniku i koji nije brz..potpuno neupotrebljiv igrac isl........davno bilo ne mogu vise i da se setim svih detalja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Moka nudi TV za Radmanovićev broj!
Utorak, 5. jun 2007. 12:08

Zoran Moka Slavnić već se suočava sa svim "slatkim mukama" koje u današnje vreme sa sobom nosi funkcija selektora nacionalnog tima. Popularni Moka na funkciji se nalazi tačno nedelju dana i za to vreme, uprkos svesrdnim pokušajima, još nije uspeo da stupi u kontakt sa krilnim igračem Los Andjeles Lejkersa Vladimirom Radmanovićem, piše u utorak dnevni list "Press".

"Ko mi nadje Radmanovićev broj telefona, dobiće nagradu - televizor ili laptop. Svi samo nagadjaju, niko nema pravu informaciju o njemu", rekao je Slavnić, koji bi potencijalnom dobitniku nagrade mogao da uruči poklon u vrednosti od 100 do 1.000 evra.

Slavnić je demantovao informaciju po kojoj je "Slalom Vlade" već dao pristanak da se vrati u tabor reprezentacije.

"To je priča koja nema blage veze sa istinom, ne znam ko plasira takve informacije".

Kako piše "Press", prvi je u red za televizor stao predsednik Košarkaškog saveza Dragan Kapičić, koji misli da ima šemu da nabavi Radmanovićev broj.

"Pokušaću preko jednog svog prijatelja, čiji se sin druži sa Radmanovićem. On bi trebalo da nam pomogne", otkriva Kapičić.

I sam prvi čovek Saveza nije uspeo da stupi u kontakt sa igračem Lejkersa, mada je po preuzimanju funkcije razgovarao sa svim našim reprezentima u NBA ligi.

"Dva puta sam ga zvao, niko se nije javljao. Odustao sam jer ionako nisam zvao nikoga da mu nudim mesto u reprezentaciji. Moka je već u drugačijoj situaciji, mora da raščisti ko želi da igra, a ko ne. Moramo da se čujemo sa Radmanovićem preko svih mogućih veza. Ako on ne želi da se javi, onda je to druga stvar", dodao je Kapičić.

Ako barem neko iz Radmanovićeve porodice čita novine ili odlazi na internet, sada bi problem trebalo da bude rešen!

Izvor: MTS Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Saša Pavlović blizu nastupa na EP?

Košarkaša Klivlenda Aleksandra Pavlovića uskoro očekuje borba za šampionski prsten u finalu plej-ofa NBA lige, a stasiti Baranin, prema rečima novog selektora Zorana Slavnića, nalazi se blizu odluke da nastupi i za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Španiji.

"Dugo sam razgovarao s njegovim ocem, rekao mi je da nijednog trenutka nisu razmišljali da li će Saša igrati za Srbiju. Igraće bez ikakve dileme, samo je pitanje da li će moći da se odazove pozivu za Evropsko prvenstvo zbog premora od NBA sezone. Ne bih želeo da prejudiciram stvari, ali moj je utisak da je Pavlović veoma blizu reprezentacije Srbije za EP u Španiji. Prihvatljivo je i da dobije duži odmor, kao i Rakočević. Pavlović ima 25 dana odmora, mogu da mu dam još pet, a ako mu 30 nije dovoljno onda ne bi trebalo da se bavi sportom", rekao je Slavnić za "Večernje novosti".

Pored igračkog kadra, novi selektor Srbije još uvek traži i saradnike za stručni štab, a Slavnića su do sada zbog klupskih obaveza odbili Aleksandar Djordjević u Luka Pavićević.

"Razmišljam, imam na umu par imena. Do 18. juna, kada ću otvoriti probne kampove za kandidate iz ekipa koje ispadnu u polufinalu plej-ofa, biće poznat sastav stručnog štaba", izjavio je Slavnić.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1880
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K-750i
Citat

Svaka mu čast ako igra za reprezentaciju, on jedini od svih ima pravo da kaže da neće da igra na EP.
Dečko je odigrao oko 100 NBA utakmica,a neki nisu ni 50, i odmah odbijaju poziv!

Pavlović zakon!
IP sačuvana
social share
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung X 680
Svaka cast Pavlovicu sto ce da igra za Srbiju a mogao je da bira i lako izabere CG Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Radmanović u Srbiji za desetak dana
Sreda, 6. jun 2007. 10:24

Vladimir Radmanović i dalje predstavlja nepoznanicu za selektora Srbije Zorana Slavnića, ali u potrazi za njim ipak je načinjen korak napred u odnosu na trenutak kada je popularni Moka obećao televizor ili laptop onom ko mu omogući da stupi u kontakt sa igračem Los Andjeles Lejkersa.

Kako piše "Kurir", pozivajući se na Radmanovićevog oca Stevana, potencijalni reprezentativac naše zemlje trebalo bi da doputuje u Beograd sredinom meseca, odnosno za desetak dana.

"Vlada bi trebalo da dodje u Srbiju izmedju 15. i 20. juna i tada bi trebalo da od njega sve saznate. On se ne krije, nema razloga za to", rekao je Radmanović senior, koji nije bio raspoložen ni da nagovesti hoće li njegov sin braniti boje samostalne Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Španiji.

"Moj sin ima 27 godina i zaista ne bih da iznosim u javnost naše razgovore, pa makar oni bili vezani i za igranje u reprezentaciji. Njegovi profesionalni planovi su da se dobro pripremi za sledeću NBA sezonu, ne znam šta planiraju drugi".

Menadžer košarkaša Lejkersa Aleksandar Rašković rekao je "Kuriru" da ne daje nikakve informacije.

U medjuvremenu, redakciji lista "Press", u kojem je prvo izašla priča o televizoru i broju mobilnog, javio se vozač "Laste" Milan Marjanović iz Novog Slankamena. On tvrdi da bi za nekoliko dana mogao da ispuni Mokine uslove za dobijanje nagrade!

"Vladu vidjam ovde u letnjem periodu. On ovde boravi po dve nedelje, druži se sa prijateljima, tu mu dolaze i rodjaci. On je izuzetan momak. Telefon bih mogao da dobijem za nekoliko dana".

Šta reći, osim da su se vremena mnogo promenila i da treneri nacionalnih timova ne tako davno ne bi mogli ni da zamisle da im se pri selektiranju tima za najveća takmičenja dešavaju i ovakve stvari.
Izvor: MTS Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Slavnić: Radman želi da igra!

Selektor Srbije Zoran Slavnić sa oduševljenjem je izjavio kako je konačno uspeo da stupi u kontakt sa Vladimirom Radmanovićem, koji mu je saopštio da će "100 odsto" igrati na Evropskom prvenstvu u Španiji, septembra ove godine.

"Završi se i ta odiseja, čuo sam se sa Radmanom. Odmah mi se izvinio, kaže da ne čita poruke i da nije video da sam ga tražio. Dao mi je pristanak i garanciju 100 odsto da želi da igra za reprezentaciju. U ponedeljak stiže u Srbiju pa ćemo detaljnije razgovarati o svemu. Ipak je on nedavno imao tešku povredu i smatra da treba da bude potpuno zdrav da bi se priključio pripremama", rekao je Slavnić za "Press".

Igrač Los Andjeles Lejkersa u lošem sećanju je zadržao prethodnu garnituru na vlasti u Košarkaškom savezu SCG, jer smatra da nije zaslužio tretman kakav je dobio.

"Predočio sam mu da su sada tu novi ljudi, novi predsednik, novi selektor, da se sve promenilo u odnosu na prethodni period. Medjutim, kod njega je ostao gorak ukus. Žao mu je što se o njemu govorilo u najgorem svetlu, da je najveći krivac za loše rezultate na ranijim takmičenjima. Nadam se da je zadovoljan posle razgovora sa mnom", dodao je Slavnić.

Popularnom Moki ostaje da uspostavi kontakt sa Darkom Miličićem, čija spremnost da nastupi na EP nikada nije bila pod znakom pitanja.

Dnevni list "Sport" objavio je da će se Marko Jarić sigurno odazvati pozivu, kao i Miloš Vujanić, dok je Igor Rakočević zbog povrede sve bliži odluci da propusti ovu reprezentativnu akciju.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ne mora da igra, niko ga ne tera  Smile
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ако неко на овом свету уразуми Радмана то је онда Мока...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.