2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 61330 puta)
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k300i
Iz tvojih usta u bozije usi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

zato sto nemam pametnija posla...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1994
Zastava French Polynesia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MEGAUPLOAD
mob
Motorola V3xx
Boljih od ovih nemamo. Namerno je pozvao vise igraca iz Zvezde nego iz Partizana i bravo za to ,s tim sto Popovic,Radivojevic,Misanovic nisu ni blizu uzeg spiska
e na ovo sam morao da reagujem...
sve se nadam da se ne prebacujemo na klubastvo a onda ti ovo kazes!!!
reci molim te po kojem to kriteriijumu zvezda trenutno 4 u nasoj a 6 u guma ligi ima a vise igraca za reprezentaciju od fmp-a hemofarma i partizana!?
IP sačuvana
social share

Nek ne igra ko se lomi, kom ne kuca srce celicno... Do pobede. Uvek uz Partizan.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Manje citaj Svet,vise gledaj kosarku...
Realno i dalje imamo najkvalitetnije igrace,ta razlika izmedju nas i ostalih je manja nego pre par godina ,ali postoji i dalje(u nasu korist naravno)
da li lud si ti ??? pa da li si ti svestan kakav sastav imaju spanci..pa i grci...mi u timu nemamo ni jednog pobednika, sve neke nedojebane igrace..

ni u najboljem sastavu ne bi bili favoriti..mozda medju 3

samo radmana dalje od tima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6710
Realno i dalje imamo najkvalitetnije igrace,ta razlika izmedju nas i ostalih je manja nego pre par godina ,ali postoji i dalje(u nasu korist naravno)

Daj nemoj da me zasmejavas.... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6303
Само ако уђемо у целу причу као Тим,који воли своју земљу и дрес који носи ,урадићемо нешто .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Slavnić najavljuje - stižu „moskitosi”

Novi selektor srpskih košarkaša obećao da će njegovi „moskitosi” (na španskom – komarci) igrati „agresivno, inventivno i bezobrazno”

Igraćemo u skladu s mojim temperamentom: Zoran Slavnić

Jedan od najpoznatijih ruskih pukovnika – Aleksandar Gomeljski (1938-2005), legendarni košarkaški selektor SSSR-a, imao je sedamdesetih godina problema da „snimi” igru reprezentacije Jugoslavije koja je igrala mimo svih šablona. Novopečeni selektor Srbije Zoran Slavnić, tada organizator igre „plavih”, kad god priča o tom vremenu ne zaboravi da kaže da mu je bilo drago da vidi „na mukama pukovnika s notesom u rukama”, pa je tako znao i da ga zadirkuje („Pukovniče, uzalud pišete, kad i mi sami ne znamo šta igramo...”).

Dolazak Slavnića na klupu prve reprezentacije Srbije, koja je od Srbije i Crne Gore dobila u nasleđe kofer pun briga, otvorio je niz pitanja, pa tako i dva najvažnija: kako igrati i s kojim igračima?

Ako se i nastavi praksa da sastavljanje idealnog tima bude „lutrija”, onda je olašavajuća stvar to što će davno prepisana a ne korišćena „terapija podmlađivanja” najzad biti primenjena.

Novi selektor tvrdi da je mnogo više od „velikog motivatora”, da uprkos malom broju radnih dana poslednjih godina nije zaboravio košarku i da će probuditi gromove u srcima igrača koji budu nosili nacionalni dres.

Pitali smo ga da li će selektor Rusije Dejvid Blat, kao nekada Gomeljski, imati problema da otkrije šta to „ludi Srbi igraju”? Jer, od meča sa Rusima, 3. septembra u Granadi, u mnogome će zavisiti sudbina „plavih” na Evropskom prvenstvu u Španiji.

– Igraćemo agresivno, inventivno i bezobrazno – rekao je Slavnić na svojoj promociji u Košarkaškom savezu Srbije (KSS). – Postoje još dve stvari – pamet i disciplina – ali to ostavljam igračima... Bićemo kao osice. Moskitosi dolaze! Reprezentacija će igrati u skladu sa mojim temperamentom, što znači sasvim drugačije od onoga kako je igrala u poslednje tri godine. Ne zameram mojim prethodnicima na sporoj igri i ne bih voleo da se ovakva ocena svhata lično, ali kad državni tim na Olimpijskim igrama bude na 11. mestu, a na Evropskom prvenstvu u svojoj zemlji ostane bez plasmana... Za ove tri godine nisu napravili nijednog dobrog igrača, a izostao je i dobar rezultat. Ipak, hvala im na svemu dobrom što su uradili za reprezentaciju. Oni koji misle da će moći da spavaju na mojim utakmicama, onda me ne poznaju. Srbija će da ode sto odsto spremna u Španiju i makar svojim stavom opravdaće svoju tradiciju. Molim boga da i mene i reprezentaciju prati sreća, mada vrlo dobro znam da i sreću treba zaslužiti.

Prema spisku od 32 igrača koji će se boriti za ulazak u najboljih 12 „moskitosa” (to na španskom znači: komarci), jasno je da se Slavnić opredelio za podmlađivanje, što je inače bilo njegovo početno opredeljenje gde god je radio.

Niko živi trenutno ne može da predvidi koliko njih će mu se odazvati, a s nestrpljenjem se očekuju reakcije Marka Jarića i Vladimira Radmanovića koji su posle debakla na Evropskom prvenstvu u Beogradu 2005. stekli loš imidž, čemu su doprinele izjave tadašnjeg selektora Želimira Obradovića.

Najave nekih medija da se Igor Rakočević dvoumi nisu blizu istine, jer poznato je da kapiten pored lojalnosti državnom timu oseća i posebnu obavezu prema Slavniću i predsedniku KSS Kapičiću.

Tačno je da Rakočevića poslednjih godina muče povrede i da je željan predaha, ali teško je poverovati da će propustiti da bude prvi kapiten Srbije i to u zemlji svoje potpune afirmacije.

Treba reći i to da su se prethodni selektori ogrešili i o Aleksandra Pavlovića i da bi njegova odluka da se pojavi na prozivci 19. jula bila velika stvar za tim u stvaranju. Uostalom, Slavnić je u jednom dahu ispričao kako bi voleo da izgleda njegov sastav i da u njemu neće biti mesta za „sporaće” („Zamislite spoljnu liniju Vujanić, Rakočević, Gurović ili Jarić, Pavlović, Radmanović...”).

Ipak, svestan je da njegovi snovi o atomskom napadu zavise od niza okolnosti i da će zbog toga veličinu svoga obećanja moći da odmeri tek kada bude sastavio konačnih 12 od onih koji po igračkim kvalitetima zaslužuju tu da budu i onih koji bi u nekim drugim prilikama bili prekobrojni.

Aleksandar Miletić

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Krajnje neobjektivano  Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson k750i
Sta cu kad navijam za Srbiju...
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia n73
Само ако уђемо у целу причу као Тим,који воли своју земљу и дрес који носи ,урадићемо нешто .

Ma nema šanse sad će da krene klubovanje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3167
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 
sto nije pozvao Bodirogu???
zar taj heroj ne moze da pomogne desetak minuta po tekmi??
zar nema mesto svoje, da te mlade poduci sta je reprezentacija?
mislim da je najzasluzniji za mnogo toga u zadnje nase uspehe i da nije zasluzio da tako zavrsi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.