2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 62793 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Poredjenje ti je stvarno imbecilno ali ono nije pokazalo kakav je moj komentar nego kakav si ti Smile
A da nisi takav kakav si shvatio bi da bolestan covek ne može da igra i da samim tim nije potreban Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa sta ako su mnogo dali, nisu mi jasna ta "oprastanja od reprezentativnog dresa", igraj bato dok si potreban i dok te selektor zove, jbt Bekam ko kuče ceka da ga pozovu iako ima 32-3 godine i ko zna koliko para i opet pronadje motiva a ovi nasi se oproste i ćao. To su ljudi od trideset i nesto godina i glume neke penzionere Smile Ako si potreban igraj ako ne onda idi odmaraj Smile
Ima u ovoj zemlji ljudi koji su isli u 3 rata u poslednji 17 god i nisu govorili ja necu u sledeci jer sam bio u prethodnom i dosta sam dao ovoj zemlji nek ide neko mladji.A oni ne mogu leti da odigraju jedan turnir za svoju zemlju.
 Stoka
Ti si mnogo kivan. . .ipak su i oni ljudi . . ne mozes ti da poredis rebracu i bekama koji je zdrav i prav. .  rebraca se covek raspada . . .ima problema sa ledjima,srcem. . .covek lepo kaze da nije spreman i nije njemu verujem, jer ako je neko doneo reprezentaciji to je rebraca. . nikad nije problematican...uvek je cutao i radio i bio medju najboljima . . dok ga sead krdzalic nije upropastio. . .

"Ima u ovoj zemlji ljudi koji su isli u 3 rata u poslednji 17 god i nisu govorili ja necu" - Ima takvih ali ne zabravi da ima i onih koji su bezali,oni koji su rekli necu a opet su morali da idu. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Takav raspadnut ce da igra za Pamesu sledece sezone a i prosao je sve lekarske preglede u Spaniji Smile
Jorovic se raspadao ali je isao na pripreme sa reprezentacijom i  seti se kako su ga odma vratili iz Spanije sto nije prosao preglede. I covek je rizikovao svoj prvi veci ugovor a Rebraca je obezbedio decu, prosao lekarske preglede i odbio selektora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mislim da je covek rekao da nije igrao mec 12 meseci. . .  Smile cini mi se . . . kao ima malo vremena za pripreme. . . ne znam . . ja licno ne sumnjam u njegov patriotizam. . . ako kaze da ne moze. . . ok ne moze. . . ali ovi ostali Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung galaxy s3
Tomaševiću i Rebrači ništa ne može da se zameri... Bolje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6303
To stoji,njima i hvala beskrajno ali ako neko treba da se odazove to su pre svega mladji igraci.

Te price krajnici,pripreme,kampovi nisu uopste u poredjenju s nacionalnim dresom tako da te ljude ne treba uopste braniti nego osudjivati,samo nemojte da kazete da je Moka kriv,jer ne trenira on nego igraci. Svi njega krive za sastav igraca... Pa alo,nije on tako hteo,hteo je on mnogo bolje ali se oni nisu odazvali. A i bolje da igraju ti koji ce da ostave srce na terenu nego da mi se NBA zvezde vuku po terenu i izigravaju ludilo. Mars!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Rebrača: Neću da se brukam

„Očekujte bombu“, najavljuje Zoran Slavnić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije. Kosta Perović je otkazao, Moki na mestu centara treba kvalitetan igrač, javnost nagađa, imena kruže, pominju se razni „kandidati“.
Željko Rebrača! E, to bi, zaista, bila prava bomba. U Slavnićevom stilu, ali...
- Slavniću svaka čast, bio je veliki igrač, ima ogromne ambicije da uradi nešto sa državnim timom, maksimalno je pozitivan i ja mu želim svu sreću ovoga sveta da uspe u tome. Moja situacija je, ipak, komplikovana, razumem u kakvoj je poziciji naša najbolja selekcija, ali je totalno nerealno, gotovo nemoguće da od 3. septembra igram utakmice na Evropskom prvenstvu u Španiji. Reprezentativnu karijeru sam završio 2005, uslovi za povratak ne postoje, više bih odmogao nego pomogao. Iza mene je operacija leđa, 12 meseci nisam odigrao utakmicu, da dolazim na pripreme nespreman bilo bi neozbiljno. Ne bih ni da se brukam. Ljudi iz Pamese su toliko uradili za mene, toliko mnogo očekuju da ne bi bilo ni prema njima u redu da zaigram na Evrobasketu. Neka igraju mlađi, njihovo vreme dolazi - kaže Rebrača za „Blic“.
n Kako gledate
na učestala odbijanja igrača nacionalnog dresa?
- Dosta je drugačije nego u moje vreme, NBA je dosta pridoneo tome. Potrebna je kvalitetnija komunikacija na relaciji Savez - igrači, moraju da se razumeju, da se drugačije pristupi razgovorima, da se respektuju selektori, ali uvaže i razlozi igrača. Koliko znam, pravog dijaloga poslednjih pet, šest godina ima veoma malo. Ranije je retko igrač iz Evrope išao pravo u Ameriku, prvo je morao da prođe kroz filter reprezentacije i da osvaja titule u Evropi. Sada na osnovu talenta već si na draftu, okreću se velike pare, u Srbiji koja nije ekonomski jaka, moraš da razmišljaš drugačije, jer imaš priliku da uzmeš veliki novac. Trebalo bi, dakle, promeniti način komunikacije i da se nađe kompromis, u protivnom najviše će ispaštati Srbija i košarka, potrebno je malo više poštovanja prema državi.
n Koliko može ovaj tim Srbije?
- Od nas se stalno očekuje nešto, osvajanje medalje ovog leta nije realnost. Setite se ipak 1998. kada na SP u Atini nisu igrali Divac, Paspalj, Savić, svi su nas otpisali, prognozirali nam osmu poziciju, a mi smo osvojili zlato, dakle sve je u košarci moguće! Neka se ponovi 1998, želim ovim momcima isti uspeh, neka samo veruju u sebe. Grci brane, Španci domaćini napadaju tron, mi smo nažalost došli u poziciju da moramo da se dokazujemo.
n Posle šest godina ste se vratili iz Amerike?
- Prvo je bilo solidno, pa dobro, pa zatim onako kako nisam hteo, pre svega zbog nekih stvari koje svakom sportisti mogu da se dese a nisu predvidive. Nadam se samo da neću više imati problema sa povredama, zdravlje me sada služi odlično. Život „preko bare“ je veliko iskustvo, prvo igranje u NBA protiv najboljih košarkaša na svetu je poseban doživljaj. Shvatanje igre američkih trenera i igrača se razlikuje, imaju poseban prilaz utakmicama, dok su navijači mirni, sve shvataju kao jednu veliku predstavu. Način života i mentalitet naroda je, takođe, drugačiji ali to mi je samo dalo još više iskustva da se bolje snađem u Evropi.
n Nova košarkaška adresa je Pamesa iz Valensije?
- Iz Amerike sam se vratio pre nedelju dana, šest dana sam proveo u Valensiji, posle Italije i Benetona, odnosno Grčke i Panatinaikosa, dolazim u najkvalitetniju evropsku ligu. Potpisao sam dvogodišnji ugovor, izabrao kuću, lakše ću se prilagoditi jer su tamo već starosedeoci Avdalović i Milojević, a došao je i Haus. Španije je veliko iskušenje posle svega što sam prošao, hoću da odigram dobro posle velike pauze, dugujem zahvalnost i Džoniju Rodžersu, koga poznajem još iz atinskih dana. Hoću da se vratim, a Pamesa je idealna za to. Klub nikad nije osvojio špansku titulu, pa ću pokušati da im priuštim veliku želju. Cilj je plasman u Evroligu, a koliko je predsednik Manuel Ljorente, dolazeći iz Fudbalskog kluba Valensija, uporan i željan uspeha, verujem da ćemo ispuniti ambicije - završio je Rebrača.

Извор - Блиц
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 436
Zastava NBG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5300
Svaka mu je ka' u Njegosa...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy
@sarmagedon7
gde nadje bekama da poredis sa rebarcetom Smile Smile Smile
nije ni cudo sto bekam ima toliki motiv da igra za reprezentaciju kad mu je sa tom istom najveci uspeh bio 1/4 finale nekog takmicenja, a rebraca je osvojio brdo trofeja!!!
mozda bi moka mogao bekama da pozove, ako ne uspemo u rezultatskom smislu da uradimo nesto, onda cemo sigurno biti najpopularniji Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1094
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
mislim da je covek rekao da nije igrao mec 12 meseci. . . Smile cini mi se . . . kao ima malo vremena za pripreme. . . ne znam . . ja licno ne sumnjam u njegov patriotizam. . . ako kaze da ne moze. . . ok ne moze. . . ali ovi ostali Smile
a sumnjam u tvoj patriotizam, valjda treba da bodrimo a ne da kudimo reprezentaciju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.