2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 62144 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
 Smile

Gurovic kapiten!? Smile

kuda ide ovaj svet... Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
SonyEricsson K800i
Ma pazite, iako sam Grobar, Gurovic moze da bude od ogromne pomoci reprezentaciji, ali ne sme da igra 40min. po utakmici!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Miličić: Dolazim na početak priprema

Darko Miličić, krilni centar NBA ekipe Orlando Medžik, potvrdio je u razgovoru za dnevni list "Sport" da će se 19. jula pojaviti na prozivci kandidata za nastup na Evropskom prvenstvu u Španiji.

"Ne znam zašto se podigla tolika prašina oko mene. Nijednog momenta nisam rekao da neću igrati za Srbiju, naprotiv. Uvek sam isticao da ću biti tu", rekao je Miličić, koji svakodnevno pre podne radi u teretani, a popodne trči.

Selektor Zoran Moka Slavnić nije uspeo da lično stupi u kontakt sa Miličićem, pa je nedavno izjavio kako se nada da će se u narednih nekoliko dana upoznati sa njim - "ako bude imao sreće". Dosad su se na treninzima u hali Pionir pojavili gotovo svi igrači sa Slavnićevog šireg spiska, pa i bek Minesote Marko Jarić.

"Stvarno ne znam ko je bio na treninzima, a ko ne. Ako me pamćenje služi, treninzi su bili neobavezni za košarkaše iz inostranstva? Nema razloga za brigu. Ponavljam, igraću za reprezentaciju Srbije i pojaviću se na prozivci 19. jula u Kovilovu", kategoričan je Miličić.

Prvog jula počeo je prelazni rok u NBA ligi, tako da mogu da počnu i pregovori sa slobodnim agentima, od kojih je jedan i dvadesetdvogodišnji Novosadjanin.

"Mnogo puta sam ponovio da bih voleo da ostanem u Orlandu. Zasad jedino toliko mogu da kažem na tu temu. Verujem da će se sve brzo završiti i da ću na pripreme reprezentacije doći sa potpisanim ugovorom".

Ako sve bude idealno, Miličić bi u Orlandu mogao da dobije saigrača iz Srbije. Milovan Raković izabran je na draftu od strane Dalas Maveriksa, koji su ga odmah trampili za Rejšona Terija i poslali na Floridu. Miličić i Raković nekada su bili saigrači u kadetskoj reprezentaciji SR Jugoslavije.

"Drago mi je zbog njega, jer znam koliko se namučio tokom karijere i jer nijednog momenta nije odustao. Ukoliko budem ostao u Orlandu, učiniću sve da mu olakšam prilagodjavanje na novi način života", ističe Miličić.

(Izvor : MTS Mondo)
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung X 680
Pazite, nije bitno da li je on plakao u plej ofu ili je pljunuo sudiju, to je reprezentacija i sve se zaboravlja,svi su kao jedan. Smile
Ja sam za da on bude kapiten. Ipak je on najstariji i predvodnik ove mlade generacije, motivator Smile
Pozdravljam njegovu odluku, Moka se ne odbija Smile
« Poslednja izmena: 02. Jul 2007, 13:00:41 od dzonidzoni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Gurović: Igram zbog naroda

Najbolji strelac ULEB kupa i NLB lige, nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i SCG Milan Gurović, potvrdio je za B92 da će biti prvi kapiten Srbije, koja će igrati na EP u Španiji. Krilni košarkaš koji je u ponedeljak otputovao u Poljsku na potpisivanje ugovora sa Prokomom izjavio je da je posle prespavane noći odlučio da igra, zbog naroda u našoj zemlji, ali ne i zbog čelnika Saveza:

"Posle prespavane noći i subotnje izjave da neću da igram za reprezentaciju, i zna se zbog koga nisam želeo da igram, doneo sam definitivnu odluku da igram. Kako se kaže, prenoćilo je...Kako da kažem najjednostavnije, čast je igrati za Srbiju! Drago mi je što sam rodjen u ovoj zemlji i taj svoj nacionalni ponos sam odlučio da pretopim u reprezentaciju i igranje na parketu"

Sa ulaskom Gurovića na spisak, i najavama Miličića i ostalih da će igrati (Popović, Pavlović, Jarić...) Srbija nije više naivna ekipa, iako prema rečima Gurovića nije u krugu favorita za medalju:

"Sigurno da imamo iskustva. Jeste da ima tu mladih igrača, ali to su košarkaši koji iza sebe imaju mnogo utakmica. Sigruno da nećemo ići na to EP kao neki favoriti, ali nismo ni autsajderi. Videćemo, kada malo razmislim, bolje i da nas gledaju kao austajdere pa da nešto i uradimo tamo, nego da nas smatraju favoritima".

Posle svega što si rekao nakon plej ofa i situacije da je javnost jednostavno podeljena po pitanju lika i dela Milana Gurovića, šta je "prelomilo" tvoju odluku da udješ u istoriju kao prvi kapiten Srbije?

"Biti kapiten Srbije je velika čast, mnogo mi je drago zbog toga što ću biti prvi kapiten naše zemlje posle ovih burnih i crnih 60 godina. Nemam reči... Bio sam dugo besan i mnogo toga se skupilo u meni. Odlučio sam da igram zbog naroda Srbije, naših ljudi na Kosovu i Republici Srpskoj – zbog njih igram prevashodno. I ne samo ja nego svi koji budu igrali. Odmah da kažem sigurno da ne igram za košarkaški savez. Oni me ne zanimaju, niti ću se pozdraviti sa njima kada ih budem video na okupljanju" rekao je Gurović koji će se reprezentaciji priključiti 25. jula, a pre toga i potpisati dvogodišnji ugovor sa poljskim Prokomom koji ove sezone ima velike ambicije u Evroligi.

(Izvor : B92-Sport)
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson k750i
Gurovic,Milicic... sad je vec bolje

Dakle: Vujanic , Popovic B. , Jaric
         Pavlovic,Tripkovic, Cvetkovic
        Gurovic,
         Erceg, Aleksandrov
         Milicic, Perovic, Ilic

Cetvrtfinale realnost, a tamo ako izbegnemo Spaniju i Grcku , ko zna...

IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Slavnić "skratio" spisak, nema Popovića

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Zoran Slavnić odredio je 18 igrača koji će započeti pripreme za Evropsko prvenstvo.

"Neke igrače koje nemamo, prosto ne računamo na njih, a ovo je 18 najboljih koje Srbija trenutno ima", rekao je Slavnić novinarima u Kući košarke i zatim izdiktirao imena reprezentativaca koji će doći na početak priprema 19. jula u Kovilovu.

Medju onima koji su "otpali" na iznenadjenje novinara je i plejmejker Bojan Popović, dok je prema Slavnićevim rečima Miloš Vujanić hteo da se priključi pripremama u avgustu, što je za njega bilo neprihvatljivo.

Na spisku su:

Milan Gurović - kapiten,
Kosta Perović,
Novica Veličković,
Uroš Tripković,
Milenko Tepić,
Nenad Mišanović,
Tadija Dragićević,
Vuk Radivojević,
Nemanja Aleksandrov,
Stefan Marković,
Zoran Erceg,
Dragan Labović,
Branko Cvetković,
Miloš Teodosić,
Darko Miličić,
Saša Pavlović,
Marko Jarić,
Aleksandar Rašić.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
a vujanic  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson k750i
 Smile
Nema Popovica , Marinovica...
Samo jedan klasican centar (Misanovica ne racunam) ...
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6303
Izbaci Jarica  Smile

Ja koliko vidim tu su dva klasicna centra.
« Poslednja izmena: 02. Jul 2007, 14:43:00 od spider026 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.